FF xdragxx

İlk tanıştığım üyelerdendir. @xdragxx hakkını helal et abicim.

Sıkı bir Fenerbahçeli'dir ve Fenerbahçe'yi kötüleyip Galatasaray'ı övdüğüm mesajlarıma anında dislike atar. :D

xdragxx post: 1431072' Alıntı:
Gs king Fb ezik gibi mesajlara dislike yapıyorum. :) Eğer tam tersini yapsan yine dislike atarım. :)

Tamam o zaman. En büyük Fener başka büyük yok. En ezik de Galatasaray. Dislike bekliyorum. :)

Tamam o zaman. En büyük Fener başka büyük yok. En ezik de Galatasaray. Dislike bekliyorum. :)
Bak dislike verip vermemek benim irademe kalmış. Eğer futbol yorumlarında ve başka konularda yorumları beğenmezsem dislike yaparım yani. Senin de çoğu yorumun Fenerbahçe'yi yermek değil Fenerbahçe'yi yerin dibine sokmak olduğu için dislikelıyorum o tür yorumlarını. :)

Bak dislike verip vermemek benim irademe kalmış. Eğer futbol yorumlarında ve başka konularda yorumları beğenmezsem dislike yaparım yani. Senin de çoğu yorumun Fenerbahçe'yi yermek değil Fenerbahçe'yi yerin dibine sokmak olduğu için dislikelıyorum o tür yorumlarını. :)
Fenerbahçe'yi özellikle yerin dibine sokmak gibi gibi bir amacım yok. Fazla abartıyorsun. Ezeli rakibimiz olduğu için dalga geçmenin hakkım olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Fenerbahçe ile ilgili yaptığım yorumlar tamamen gerçek niteliği taşır. Doğruları söylüyorum yani. Tabii beğenip beğenmemek sana kalmış :)

Son düzenleme:

Fenerbahçe'yi özellikle yerin dibine sokmak gibi gibi bir amacım yok. Fazla abartıyorsun. Ezeli rakibimiz olduğu için dalga geçmenin hakkım olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Fenerbahçe ile ilgili yaptığım yorumlar tamamen gerçek niteliği taşır. Doğruları söylüyorum yani. Tabii beğenip beğenmemek sana kalmış :)
O senin düşüncen bence futbol yorumlarken dalga geçilmeden yorum atılmalı. :)

maxresdefault.jpg

Acilen Fight Club'ı bırakman lazım.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Son dönemde yeniden yıldızını patlatıp forumda aktif olan üye. Yine bi şey olacakta, kaybolacakmış gibi olan görüntüsünü hiç silemeyecek:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961