En son geçen sene bu asitli içeceklerin bir kısmını beğenmiştim, tükettim baya aylardır yok marketteMerak etmeyin dostlar intikam alacağım mosiyi asitli içeceklere alıştıracağım...
Bu tarz. Sayılıyor mu bu?
En son geçen sene bu asitli içeceklerin bir kısmını beğenmiştim, tükettim baya aylardır yok marketteMerak etmeyin dostlar intikam alacağım mosiyi asitli içeceklere alıştıracağım...
Çok sayılmaz sjsjsjEn son geçen sene bu asitli içeceklerin bir kısmını beğenmiştim, tükettim baya aylardır yok markette
Bu tarz. Sayılıyor mu bu?
Cola fanta tarzı içecekler falan hiç benlik değil
Sanki ona çay yap denesene dedik sohbet arası gidip çay içeceğim keylf yapacağım deyince canı çayı çekmiş ne yapalımDosi hanım xdrag hocayı da kendi tarikatına dahil etmiş.. Bütün kalelerimiz fethedildi..
Onu deneyip beğenmemiştim. Pek sanmıyorum en son bi 5 sene olmuştur denediğimÇok sayılmaz sjsjsj
Seni spriteci yapıcam ben...
Ahahahahah adam kendi kendine itiraf etmiş Dosi hanım senin demene gerek kalmamış..Sanki ona çay yap denesene dedik sohbet arası gidip çay içeceğim keylf yapacağım deyince canı çayı çekmiş ne yapalım
Hem fena mı bak, güzel oluyor diyor. İçki gibi zararlı içeceklere saldıracağına böyle zararsız içeceklere yönelsin
Bir daha dene o zaman ağzının tadı yoktur sjsjsOnu deneyip beğenmemiştim. Pek sanmıyorum en son bi 5 sene olmuştur denediğim
O çok iyi bir alışkanlık. Yemek falanla uğraşacağına, sabah akşam arada kahvaltılık tarzı yessin yanına kızartma, menemen, börek falan alarak
O zor o imkansız sjsjsj
Demi yani. Sonra suçlu dosi oluyor sjjsjjs neyseki açıksözlü de bana iftira atmadıAhahahahah adam kendi kendine itiraf etmiş Dosi hanım senin demene gerek kalmamış..
Ne zor deyişleri duyduk bizO zor o imkansız sjsjsj
O çok iyi bir alışkanlık. Yemek falanla uğraşacağına, sabah akşam arada kahvaltılık tarzı yessin yanına kızartma, menemen, börek falan alarak
Kızartma yese kilo alır..O zor o imkansız sjsjsj
Kilo kolay veriyormuş. Sorun olmazKızartma yese kilo alır..
Kilo vermek için taktiklerim var uuuuuKilo kolay veriyormuş. Sorun olmaz
Bir yerden sonra insanın veresi gelmiyor..Kilo kolay veriyormuş. Sorun olmaz
Hocamı kahvaltı lobisine teslim etmeyeceğiz.. @DosiKahvaltı da çok defa dedin @Dosi bak onu canım çekmedi sjsjsjs Kahvaltı sevmem çünkü ben sahurda bile akşamdan kalan yemekleri yerim yine kahvaltı yapmaaam @Maskeli Fedai
------
Kilo vermek için taktiklerim var uuuuu
Fenerbahçe’yi eleştire eleştire teknik direktör dayanmayan ve Başkanda dayanmıyor eleştirelerinden kaynaklı Sorun TFF bence Neden Konyaspor maçı Alanya Kayseri maçına o hakemleri atadanız görevden aldığınız hakemleri @xdragxxKahvaltı da çok defa dedin @Dosi bak onu canım çekmedi sjsjsjs Kahvaltı sevmem çünkü ben sahurda bile akşamdan kalan yemekleri yerim yine kahvaltı yapmaaam @Maskeli Fedai
------
Kahvaltı da çok defa dedin @Dosi bak onu canım çekmedi sjsjsjs Kahvaltı sevmem çünkü ben sahurda bile akşamdan kalan yemekleri yerim yine kahvaltı yapmaaam @Maskeli Fedai
------
Ben daha kahvaltı etmedim, yani burda eliniz 0Bir yerden sonra insanın veresi gelmiyor..
------
Hocamı kahvaltı lobisine teslim etmeyeceğiz.. @Dosi
Niye bu kadar geçe kaldın bakalımBen daha kahvaltı etmedim, yani burda eliniz 0
Odamdan çıkmaya üşeniyorum güya bugün iş güç plan çok dünden kalma yorgunlukNiye bu kadar geçe kaldın bakalım