Kapatacaktım uyarı geldi bekle diyeÇok şükür izlemiş .
Yeni düşmanları X-Men'in öyle diyelim artık spoiler vermek istemiyorum.
O ecünnü düşman olucaksa eğer seriden umudum azaldı ayoll
Kapatacaktım uyarı geldi bekle diyeÇok şükür izlemiş .
Yeni düşmanları X-Men'in öyle diyelim artık spoiler vermek istemiyorum.
Yok o değil merak etme.Kapatacaktım uyarı geldi bekle diye
O ecünnü düşman olucaksa eğer seriden umudum azaldı ayoll
Aaa iyi Mısır tanrıları gibiYok o değil merak etme.
Şu Buna karşı savaşacaklar
Saçmalamazmısınız @Harunnn60 Flash bilmem kaç yılında kitap olarak çıkıp 90larda dizisi filan çıkmış bi karakterHayırr Flash X Men den esinlenmiş cnm @Forumdash
Bu sahne ilk sizde çıkmış Flash Ekimde çıkmıştı 2014 yanı şu sahnedeki çocuktan esinlenmişiz çünkü Flashın buna benzeyen okadar sahnesi çekildiki Ama 4-5 ay önce ilk siz de yayınlanmış
İyi de o karakterde eski Sonunçta hep çizgiromandna esinlenme hemen muhalefet olma şimdiSaçmalamazmısınız @Harunnn60 Flash bilmem kaç yılında kitap olarak çıkıp 90larda dizisi filan çıkmış bi karakter
İyi de o karakterde eski Sonunçta hep çizgiromandna esinlenme hemen muhalefet olma şimdi
Aaa onun eski oldunu bizde biliyoruz ayoll koşmayı esinlendi demiyorumSaçmalamazmısınız @Harunnn60 Flash bilmem kaç yılında kitap olarak çıkıp 90larda dizisi filan çıkmış bi karakter
Bu karakterin adı ne?İyi de o karakterde eski Sonunçta hep çizgiromandna esinlenme hemen muhalefet olma şimdi
QuicksilverBu karakterin adı ne?
Aaa onun eski oldunu bizde biliyoruz ayoll koşmayı esinlendi demiyorum
Şu sahneden esinlenme var Flash o şekilde insanların içinde koşup kahve çay alıp yemek işleri falan bu sahneden çok gördüm ben dizide tarihlerde denk birbirine
Quicksilver
hatta marvel ve fox anlaştı bu karakteri kendi filmlerin de kullandılar. Farklı oyuncular ile. Ama FOX'un karakteri daha popüler oldu. Eee X-Men farkı. @Çiğdem-
Flash 40'ta cıkmış bu karakter 64'te
Koşmayı nasıl esinleniyor @Çiğdem- Bu karakterlerin çizgi romanlarında o koşuşlar da vardır
Ağır çekim diyorsa Matrixten esinleniyor herkes o zaman
Koşmayı esinlendi demiyorum ayoll sahneyi diyorum bu sahneye benzer sahneleri çok gördük insanalrın içinde kahve yemek falan uğraşıyordu zaman durulu şekildeQuicksilver
hatta marvel ve fox anlaştı bu karakteri kendi filmlerin de kullandılar. Farklı oyuncular ile. Ama FOX'un karakteri daha popüler oldu. Eee X-Men farkı. @Çiğdem-
Dur bu benzerliği yarın bozacam şuan video arayamıcam Ama hatırlat hee malum yaşlılık bunaklık üşengeçlik. Ne kadar bildiğin illet varsa işteKoşmayı esinlendi demiyorum ayoll sahneyi diyorum bu sahneye benzer sahneleri çok gördük insanalrın içinde kahve yemek falan uğraşıyordu zaman durulu şekilde
Sahne ebnzerliğini diyorum ben karakter değil Bu arada @Forumdash dahada izlemez bu filmi @Harunnn60
Yokmu Barry işte cafeye gidiyor insanların içinde çayları falan alıyor bir deişte çaylar kahveler havada uçusuyor tost falan alıyor böyle çok sahne gördük dizide X Mende de yiyeceklerin içinde geçiyor çocuk koşarkan bir eşyler yapıyor işteDur bu benzerliği yarın bozacam şuan video arayamıcam Ama hatırlat hee malum yaşlılık bunaklık üşengeçlik. Ne kadar bildiğin illet varsa işte
Filmi yazın listeme alsam mı bilemedim Ama sen baştan hata yaptın. Son film wolverini izleyecektin olup bitecekti
O kahvelerin havada uçuşup yakalamasını çizgi filmlerde de görüyoruzYokmu Barry işte cafeye gidiyor insanların içinde çayları falan alıyor bir deişte çaylar kahveler havada uçusuyor tost falan alıyor böyle çok sahne gördük dizide X Mende de yiyeceklerin içinde geçiyor çocuk koşarkan bir eşyler yapıyor işte
Aaa ben o Kurt pençeli adamın kendi filmlerini izlemiyorum iki filmi varmış onları izlemedim 5 seri izledim şuana kadar @Harunnn60
Hahahha Aaa o ilk şeyler ne öyleO kahvelerin havada uçuşup yakalamasını çizgi filmlerde de görüyoruz
Kız bacım gece gece nefret mi kazandırıyorsun bana ne Flashtan nefret ettim İlk 4 dakkayı izle
İyi gidiyorsun şuana kadar çiko. Ama sahne atlaman kafamı karıştırdı. Bak kayış kopacaktı bir ara hatta.Yokmu Barry işte cafeye gidiyor insanların içinde çayları falan alıyor bir deişte çaylar kahveler havada uçusuyor tost falan alıyor böyle çok sahne gördük dizide X Mende de yiyeceklerin içinde geçiyor çocuk koşarkan bir eşyler yapıyor işte
Aaa ben o Kurt pençeli adamın kendi filmlerini izlemiyorum iki filmi varmış onları izlemedim 5 seri izledim şuana kadar @Harunnn60
Araştırmış Ama o sahne harika. buna benzer bir sahne daha çektiler @Çiğdem- izleyince bayılacak.
İyi gidiyorsun şuana kadar çiko. Ama sahne atlaman kafamı karıştırdı. Bak kayış kopacaktı bir ara hatta.
@Forumdash İle @destere i de kendime benzetmiştimİyi gidiyorsun şuana kadar çiko. Ama sahne atlaman kafamı karıştırdı. Bak kayış kopacaktı bir ara hatta.