Evet sevdim ama Berry'nin yeri doldurulamaz Ayrıca bu cocugun karakterine dizi film yapılmalıKoyu bir tartışmamız olmuş burda Şimdi sevdinmi hızlı oğlanı @Forumdash @Harunnn60
Evet sevdim ama Berry'nin yeri doldurulamaz Ayrıca bu cocugun karakterine dizi film yapılmalıKoyu bir tartışmamız olmuş burda Şimdi sevdinmi hızlı oğlanı @Forumdash @Harunnn60
CW Yapsın Gerçi @Harunnn60 o konuda bişiler diyordu ama unuttumEvet sevdim ama Berry'nin yeri doldurulamaz Ayrıca bu cocugun karakterine dizi film yapılmalı
Marvel ve CW çalişamaz Ama Disney+ için yapsalar güzel olurduCW Yapsın Gerçi @Harunnn60 o konuda bişiler diyordu ama unuttum
Sen daha dizisi çıkmadan kıyaslamalar yapıp şey etmişsin çıksa her bölüm Barrıy ile kıyasınımı dinlicez ayollMarvel ve CW çalişamaz Ama Disney+ için yapsalar güzel olurdu
Flash daha iyi bular. Bu vız diye geçiyor. Flash öyle mi. Görsel şov yapıyor geçerken + elektrik üretiyor flashSen daha dizisi çıkmadan kıyaslamalar yapıp şey etmişsin çıksa her bölüm Barrıy ile kıyasınımı dinlicez ayoll
Bu karakteri Yenilmezler filminde de kullandılar
Aşama aama öğrendi işte diğer yetenekleri Dizisi olsa buda öğrenir sanırımFlash daha iyi bular. Bu vız diye geçiyor. Flash öyle mi. Görsel şov yapıyor geçerken + elektrik üretiyor flash