Ben direkt reddetme butonu olduğunu sanmıştım ama ertelemek içinmiş, er ya da geç onaylamak zorunda kalacağız o zaman.Zaten 2 seçenek var Ss'ye göre, kabul etmesinden sonra yine hatırlatma gelir![]()
Ben direkt reddetme butonu olduğunu sanmıştım ama ertelemek içinmiş, er ya da geç onaylamak zorunda kalacağız o zaman.Zaten 2 seçenek var Ss'ye göre, kabul etmesinden sonra yine hatırlatma gelir![]()
Aynen, son tarih gelincede kabul et kısmı tıklanmadıkça kullanamazsınBen direkt reddetme butonu olduğunu sanmıştım ama ertelemek içinmiş, er ya da geç onaylamak zorunda kalacağız o zaman.![]()
E iyi o zaman kullansan da aşırı faydası olmayacak sanırım.Sınıf grubundan falan önemli bir şey olursa sağ olsun bana bir arkadaş söylüyor sağ olsun zaten okul grubunda genel olarak babam da var bir sıkıntı olmuyor.
BilemedimBen uyku haliyle neyi işaretlediğimi hatırlamıyorum. Onu öğrenmenin bir yolu var mı?![]()
Aynen öyle sevmiyorum o yüzden de kullanmıyorum gayet mutluyum.E iyi o zaman kullansan da aşırı faydası olmayacak sanırım.
Aslında bi bakıma iyi de yapıyorsun, insan kendini kaptırınca gecesi gündüzü orada geçiyor.Aynen öyle sevmiyorum o yüzden de kullanmıyorum gayet mutluyum.
Aynen, son tarih gelincede kabul et kısmı tıklanmadıkça kullanamazsın![]()
Bana bugün gelmedi sözleşme, ya dün kabul ettim ya da 8 Şubat’a kadar herhangi bir gün tekrar karşıma çıkacak...Bilemedimben daha güncellemedim
Nasıl yani? Anlatsana biraZKabul edenlere geçmiş olsun an itibariyle artık Facebook ta yayinlanacakmış mesajlar 😂😂😂😂
Ben güncellemedim daha o yüzden ne zaman çıkar bilemem ama imzaladıysan sil benceBana bugün gelmedi sözleşme, ya dün kabul ettim ya da 8 Şubat’a kadar herhangi bir gün tekrar karşıma çıkacak...![]()
Zaten önceden de paylaşılıyordu ki bilgiler. Hem silemem herkesle iletişim halinde olabildiğim tek mecra. Her şeyim orda.Nasıl yani? Anlatsana biraZ
------
Ben güncellemedim daha o yüzden ne zaman çıkar bilemem ama imzaladıysan sil bence
Bak şimdi emre dün itibariyle WhatsApp a giren herkesin önüne gizlilik sözleşmesi geldi anlayacağın 3.kişilerle paylaşacaklar kabul ettiğin için fakat ben öyle yapmadım şimdi değil dedim ama 8 şubata kadar sürem var ondan sonra telegram a geçiş yapacağız ailecek sende öyle yap benceNasıl yani? Anlatsana biraz
Yani kim görebilir ki? O önemli bence telegramın adı kötüye çıktığı için kullanma taraftari değilimBak şimdi emre dün itibariyle WhatsApp a giren herkesin önüne gizlilik sözleşmesi geldi anlayacağın 3.kişilerle paylaşacaklar kabul ettiğin için fakat ben öyle yapmadım şimdi değil dedim ama 8 şubata kadar sürem var ondan sonra telegram a geçiş yapacağız ailecek sende öyle yap bence
Evet önceden paylaşılıyordu harbi wp candı üzdü beniZaten önceden de paylaşılıyordu ki bilgiler. Hem silemem herkesle iletişim halinde olabildiğim tek mecra. Her şeyim orda.![]()
Nerde çıktı ki adı kötüye 🤔Yani kim görebilir ki? O önemli bence telegramın adı kötüye çıktığı için kullanma taraftari değilim
Vayy krallKabul ettim. Bizim gizlimiz saklımız yok kardeşim. Bizim içimiz dışımız bir. 🥃🥃
Yani kim görebilir ki? O önemli bence telegramın adı kötüye çıktığı için kullanma taraftari değilim
------
Evet önceden paylaşılıyordu harbi wp candı üzdü beni