Bana da geldi bugün erteledimama eninde sonunda kabul edeceğiz el mahkum
![]()
Aynen öyle ben olduğunu anlamadım bile watsapa bakarken pat diye karşıma çıktı kabul et dedim
Bana da geldi bugün erteledimama eninde sonunda kabul edeceğiz el mahkum
![]()
YaşıyorumWhatsappsz napıyosun![]()
Ben de o civar oldu kullanıyorumBu devirde?
Ben daha 3 sene mi ne oldu kullanıyorum ve geç bile kaldımailem ile iletişimin tek yolu
sadece annem ve babam ile görüşmek için kullanıyorum. Story falan sadece 2 kere atmıştım
![]()
Aynen yaWhatsappsz napıyosun![]()
İş yerindeki pcde Facebook reklamı alan bütün siteleri engellemişler. Bir tek foruma giriyor.Bizi parayla satın alamazlar.![]()
Yaw bizimkilerde tüm entertaiment türevleri engelli .İş yerindeki pcde Facebook reklamı alan bütün siteleri engellemişler. Bir tek foruma giriyor.![]()
Kullandım ama o uygulama yanlış anlaşılmaya sebep oluyorBu olay niye bu kadar abartıldı anlamadım.Telegram da çok güzel, yaygınlaşsa ona geçerdim direkt..
Ben güncellemedim dahaBen kabul etmiştim ne olacak şimdi biri beni aydınlatsın
Ben de o civar oldu kullanıyorum. Ben de öyle bi de arkadaşlarımla muhabbet dedikodu falan
ben hep dizi storysi atıyorum
Aynen ya![]()
Niye 😱Kullandım ama o uygulama yanlış anlaşılmaya sebep oluyor
------
Ben güncellemedim dahayapmam şimdi
Kötü amaçla kullanılıyodu ya o uygulama ondanNiye 😱
Gerçekten bilmiyorum, özelden aydınlatabilir misin?Kötü amaçla kullanılıyodu ya o uygulama ondan
OlurGerçekten bilmiyorum, özelden aydınlatabilir misin?
Şxmdldnfkfn ok gelBeni de aydınlat jfjdhdd
Sınıf grubundan falan önemli bir şey olursa sağ olsun bana bir arkadaş söylüyor sağ olsun zaten okul grubunda genel olarak babam da var bir sıkıntı olmuyor.Bana daha gelmedi sözleşme gelince kabul etmemeyi düşünüyordum ama çevremdekiler kabul edicek bu yüzden mecbur kabul etmem gerekiyor çünkü sınıf grupları, arkadaş grupları derken hayatım neredeyse WP'de geçiyor ama keşke insanlar kabul etmese de Telegram'a geçilse.
Zaten 2 seçenek var Ss'ye göre, kabul etmesinden sonra yine hatırlatma gelirBen uyku haliyle neyi işaretlediğimi hatırlamıyorum. Onu öğrenmenin bir yolu var mı?![]()