WhatsApp Gizlilik Sözleşmesini Yeniledi!

Ben kabul etmiştim ne olacak şimdi biri beni aydınlatsın :A
Bu devirde? :A
Ben daha 3 sene mi ne oldu kullanıyorum ve geç bile kaldım :A ailem ile iletişimin tek yolu :A sadece annem ve babam ile görüşmek için kullanıyorum. Story falan sadece 2 kere atmıştım :A
Ben de o civar oldu kullanıyorum :A. Ben de öyle bi de arkadaşlarımla muhabbet dedikodu falan :F ben hep dizi storysi atıyorum :A
Whatsappsz napıyosun:A
Aynen ya :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu olay niye bu kadar abartıldı anlamadım. :D Telegram da çok güzel, yaygınlaşsa ona geçerdim direkt..

Her şirketin gerçek yüzü monopol olana kadar çıkıyor. :D

Keşke herkes Telegram kullansa. :(

Bu olay niye bu kadar abartıldı anlamadım. :D Telegram da çok güzel, yaygınlaşsa ona geçerdim direkt..
Kullandım ama o uygulama yanlış anlaşılmaya sebep oluyor
------

Ben kabul etmiştim ne olacak şimdi biri beni aydınlatsın :A

Ben de o civar oldu kullanıyorum :A. Ben de öyle bi de arkadaşlarımla muhabbet dedikodu falan :F ben hep dizi storysi atıyorum :A

Aynen ya :A
Ben güncellemedim daha :A yapmam şimdi

Bakalım bizim buraya nezaman gelecek bu. Yalnız normalde İnstagram yenilikleri ilk bizde olup sonra TR'de olurdu. Şimdi bunda tersi olmuş :A

Bana daha gelmedi sözleşme gelince kabul etmemeyi düşünüyordum ama çevremdekiler kabul edicek bu yüzden mecbur kabul etmem gerekiyor çünkü sınıf grupları, arkadaş grupları derken hayatım neredeyse WP'de geçiyor ama keşke insanlar kabul etmese de Telegram'a geçilse.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Bana daha gelmedi sözleşme gelince kabul etmemeyi düşünüyordum ama çevremdekiler kabul edicek bu yüzden mecbur kabul etmem gerekiyor çünkü sınıf grupları, arkadaş grupları derken hayatım neredeyse WP'de geçiyor ama keşke insanlar kabul etmese de Telegram'a geçilse.
Sınıf grubundan falan önemli bir şey olursa sağ olsun bana bir arkadaş söylüyor sağ olsun zaten okul grubunda genel olarak babam da var bir sıkıntı olmuyor.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl