- Reaksiyon puanı
- 29,927
- Puanı
- 1,059
Bu hanımefendilerin icra ettiği bir spora da barbar sporu denmez yalnız sanki yoldaşım. Başka bir tanımlama lazım bize bunun için... @Maskeli Fedai @Sherlock
Bu hanımefendilerin icra ettiği bir spora da barbar sporu denmez yalnız sanki yoldaşım. Başka bir tanımlama lazım bize bunun için... @Maskeli Fedai @Sherlock
Madem bu spor çöp, bunlarda çöpün artıkları mı?Onlar bu çöp sporun içinde ışıl ışıl parlayan ay parçaları. Özellikle de bu ikisi
Aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış...BU ÜÇLÜ ÇOK GÜÇLÜ.. HAKSIZ REKABET GİBİ BİR ŞEYİZ RESMEN..
Estetikten ne anlarsın...
Sanatçı adam sanattan anlar...Madem bu spor çöp, bunlarda çöpün artıkları mı?
Aç tavuk kendini darı ambarında sanarmış...
Estetikten ne anlarsın...
BU ÜÇLÜ ÇOK GÜÇLÜ.. HAKSIZ REKABET GİBİ BİR ŞEYİZ RESMEN..
Yoldaşlarım çok haklı...Sanatçı adam sanattan anlar...
Yine bir konuda tek başıma kaldım ...
Barbar sporunu oynayan bu hanım ablayı tanımıyorum ve tanımak da umrumda değil...
Ama Adaşının dibi düşüyor...Barbar sporunu oynayan bu hanım ablayı tanımıyorum ve tanımak da umrumda değil...
Senin de ağamıza dibin düşüyor.
O sporcu olarak görevini yapıyor ben izleyici olarak sevinç görevimi yapıyorum... Dip düşme gibi garip cümle öbekleri benim hislerimi karşılamıyor...Senin de ağamıza dibin düşüyor.
Ne karşılıyor mesela? Hayranlığını kat be kat arttırıyor mu?O sporcu olarak görevini yapıyor ben izleyici olarak sevinç görevimi yapıyorum... Dip düşme gibi garip cümle öbekleri benim hislerimi karşılamıyor...))
Karşılamıyor derken bunun üstü hislerden bahsettiğimi nereden çıkardın...Ne karşılıyor mesela? Hayranlığını kat be kat arttırıyor mu?
Burada oyununa dem vurdum.Gene bizi nerelere götürdün.Şöförlüğünde değişikmiş...Karşılamıyor derken bunun üstü hislerden bahsettiğimi nereden çıkardın...)) Seviyoruz ve takip ediyoruz, bu kadar...))
Beni bilirsin, olarlayı ansızın beklenmedik yerlere çekmekte ustayımdır...Burada oyununa dem vurdum.Gene bizi nerelere götürdün.Şöförlüğünde değişikmiş...
@dosimosi gelince kalfa moduna neden geçiyorsun?...Beni bilirsin, olarlayı ansızın beklenmedik yerlere çekmekte ustayımdır...))
Neeey kiiim... Ben ve kalfa olmak... Ben her daim yaptığım sanatın ustası ve zirvesiyimdir...@dosimosi gelince kalfa moduna neden geçiyorsun?...
Taam tamam inandım... İsmail Abi Gif...Neeey kiiim... Ben ve kalfa olmak... Ben her daim yaptığım sanatın ustası ve zirvesiyimdir...))
Bu cevabın için teşekkürler, iyi çalışmalar...Taam tamam inandım... İsmail Abi Gif...
Filmlerinde İyi seyirler...Bu cevabın için teşekkürler, iyi çalışmalar...))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?