Voleybol - Genel Yorum & Sohbet Konusu | Filenin Sultanları 🏐

O zaten Mario oyunu bölüm sonu canavarı mübarek.Ne zaman yarı veya finale yükselecek olsak karşımızda onu buluyoruz.Neyse ki bu turnuvada as kadroyu getirmemişler. Boşkoviç olmasa bir cacık olmaz. :A
Sonradan getirirler belki. Asıl mücadele daha başlamadı :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Voleybol çöp spor mu? Ulan düzenli şekilde Avrupa kupası kazanılan tek spor dalı. Filenin Sultanları > A Milli Fk Şaka maka bende öyle milli maç dedin mi? Filenin Sultanlarını tek geçerim.
Zaten en iyi olduğumuz spor voleybol şampiyon sakin ol ben onu mu diyorum sana :A Benim için futbol ve basketbol daha önde, aynı anda futbol ve voleybol varsa futbol izlerim her zaman :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Voleybol çöp spor mu? Ulan düzenli şekilde Avrupa kupası kazanılan tek spor dalı. Filenin Sultanları > A Milli Fk Şaka maka bende öyle milli maç dedin mi, filenin Sultanlarını tek geçerim.

Zaten en iyi olduğumuz spor voleybol şampiyon sakin ol ben onu mu diyorum sana :A Benim için futbol ve basketbol daha önde, aynı anda futbol ve voleybol varsa futbol izlerim her zaman :A
Voleybolu beden derslerinde kızlarla beraber oynamak dışında takip eden hokkabazdır.. @MEnes @Sherlock