Ulan Belçika kim, biz kim ? O bir seti bile vermememiz lazımdı.Set gidiyor mu acaba derken Zehra yok etti set sonunda Belçika'yı
Ulan Belçika kim, biz kim ? O bir seti bile vermememiz lazımdı.Set gidiyor mu acaba derken Zehra yok etti set sonunda Belçika'yı
İlk seti izlemedim de üçüncü seti de veriyorduk az kalsınUlan Belçika kim, biz kim ? O bir seti bile vermememiz lazımdı.
Ben de zaten sonuna doğru baktım.Asıl önemli olan maçlar şimdi başlıyor. ABD - Brezilya bir de şu uzak doğu ülkeleri bize ters geliyor.Gerisi fıs.İlk seti izlemedim de üçüncü seti de veriyorduk az kalsın
Sırbistan da güçlüBen de zaten sonuna doğru baktım.Asıl önemli olan maçlar şimdi başlıyor. ABD - Brezilya bir de şu uzak doğu ülkeleri bize ters geliyor.Gerisi fıs.
O zaten Mario oyunu bölüm sonu canavarı mübarek.Ne zaman yarı veya finale yükselecek olsak karşımızda onu buluyoruz.Neyse ki bu turnuvada as kadroyu getirmemişler. Boşkoviç olmasa bir cacık olmaz.Sırbistan da güçlü
Sonradan getirirler belki. Asıl mücadele daha başlamadıO zaten Mario oyunu bölüm sonu canavarı mübarek.Ne zaman yarı veya finale yükselecek olsak karşımızda onu buluyoruz.Neyse ki bu turnuvada as kadroyu getirmemişler. Boşkoviç olmasa bir cacık olmaz.
Asıl mücadeleden neyi ima ettin? Getirmeyecekler Dünya Kupası'na saklıyorlar.Sonradan getirirler belki. Asıl mücadele daha başlamadı
İlk 8'e girdikten sonra playoff oluyormuş ya onu diyorum. Dünya kupası ne zamanAsıl mücadeleden neyi ima ettin? Getirmeyecekler Dünya Kupası'na saklıyorlar.
Eylül ayında.Voleybol bilginde pek yerinde Zehra Sağolsun. Play off değil final Turu ama iyisin.İlk 8'e girdikten sonra playoff oluyormuş ya onu diyorum. Dünya kupası ne zaman
Voleybol çöp spor. Milli maçlar dışında ilgilenmiyorumEylül ayında.Voleybol bilginde pek yerinde Zehra Sağolsun. Play off değil final Turu ama iyisin.
Voleybol çöp spor mu? Ulan düzenli şekilde Avrupa kupası kazanılan tek spor dalı. Filenin Sultanları > A Milli Fk Şaka maka bende öyle milli maç dedin mi, filenin Sultanlarını tek geçerim.Voleybol çöp spor. Milli maçlar dışında ilgilenmiyorum
Zaten en iyi olduğumuz spor voleybol şampiyon sakin ol ben onu mu diyorum sana Benim için futbol ve basketbol daha önde, aynı anda futbol ve voleybol varsa futbol izlerim her zamanVoleybol çöp spor mu? Ulan düzenli şekilde Avrupa kupası kazanılan tek spor dalı. Filenin Sultanları > A Milli Fk Şaka maka bende öyle milli maç dedin mi? Filenin Sultanlarını tek geçerim.
Çöp spor deyince tansiyonum fırladı. Basketi düzenli takip ediyor muydun?Zaten en iyi olduğumuz spor voleybol şampiyon sakin ol ben onu mu diyorum sana Benim için futbol ve basketbol daha önde, aynı anda futbol ve voleybol varsa futbol izlerim her zaman
NBA'ciyim baskette. Gece 3'te maçımız varÇöp spor deyince tansiyonum fırladı. Basketi düzenli takip ediyor muydun?
Oooooooo Gsw ci msin? İyi hatırlattın bakarım.NBA'ciyim baskette. Gece 3'te maçımız var
Evet Gsw'ciyimOooooooo Gsw ci msin? İyi hatırlattın bakarım.
Renkleri de çok güzel. Alerjin filan tutmaz değil mi? Mavi ve tonları ne de olsa...Evet Gsw'ciyim
Voleybol çöp spor mu? Ulan düzenli şekilde Avrupa kupası kazanılan tek spor dalı. Filenin Sultanları > A Milli Fk Şaka maka bende öyle milli maç dedin mi, filenin Sultanlarını tek geçerim.
Voleybolu beden derslerinde kızlarla beraber oynamak dışında takip eden hokkabazdır.. @MEnes @SherlockZaten en iyi olduğumuz spor voleybol şampiyon sakin ol ben onu mu diyorum sana Benim için futbol ve basketbol daha önde, aynı anda futbol ve voleybol varsa futbol izlerim her zaman