Birçok branşta önde olabilirler. BilmiyorumBu ABD futbol dışında her yerde rakipsiz galiba
Daha gideceğimiz kesin değil büyük olasılıkla gidemeyeceğiz grubumuz belli oluyor
Pardon bir an futbol konusuna etiketlendim sanıp konuya bakmadan yorum yazdım. Yani rezil oldumNeden gidemiyoruz ki
Pardon bir an futbol konusuna etiketlendim sanıp konuya bakmadan yorum yazdım. Yani rezil oldum
Sen voleybol ile ilgileniyor musun? Haberim yoktu, artık seni de dahil ederim.Güldürdün, ben de bir sıkıntı oldu da mı gidemiyoruz sandım.
Sen voleybol ile ilgileniyor musun? Haberim yoktu, artık seni de dahil ederim.
Voleybol da zaten şampiyona biletini almıştık. @Gerekli24 @Özgür
İtalya ligini you üzerinden mi takip ediyorsun? Yoksa skor mu?Evet, 2010 Dünya Şampiyonası'ndan beri Filenin Sultanlarını takip ediyorum.
Bu sene ekstradan Sultanlar Ligi ve İtalya Ligi'ne de bakıyordum ama şu sıralar ilgilenemiyorum.
İtalya ligini you üzerinden mi takip ediyorsun? Yoksa skor mu?
Ebrar'ın transfer olması İtalya ligine ilgin olmasına sebep oldu.Ebrar dan önce bakıyor muydun?Ebrar'ın maçları youtubeda paylaşılıyordu onlara bakıyordum ama evet genellikle skor.
Ebrar'ın transfer olması İtalya ligine ilgin olmasına sebep oldu.Ebrar dan önce bakıyor muydun?
Yoldaşım hucümda bitiremiyoruz, dışarı fazla kaçırdık.Kötüyüz bu maç.