O zaman @Sherlock sen ve ben birer hokkabazız.O renkler sadece size mahsus değil
Doğru bir tespit kütük dostum...
O zaman @Sherlock sen ve ben birer hokkabazız.O renkler sadece size mahsus değil
Benle @Sherlock takip etmiyoruz ki. Kırk yılda bir izliyoruz biz ne olduğundan bile haberimiz yok. Hokkabaz sensin @Maskeli FedaiO zaman @Sherlock sen ve ben birer hokkabazız.
Yooo @Sherlock takip ediyor.Kendi adına konuş .Benle @Sherlock takip etmiyoruz ki. Kırk yılda bir izliyoruz biz ne olduğundan bile haberimiz yok. Hokkabaz sensin @Maskeli Fedai
Senden iyi bilmesem de az çok bilirim ediyor çünkü mesajları var zaten öyle bir iddiamda yok. Ha Şa@Sherlock beyciğimi benden iyi mi bileceksin Takip etmiyor diyorsam etmiyor
O da benim gibi milli maçları izliyor sadeceSenden iyi bilmesem de az çok bilirim ediyor çünkü mesajları var zaten öyle bir iddiamda yok. Ha Şa
Eee ben ne dedim. Gördün mü bak önceki yorumunla ters düştün.O da benim gibi milli maçları izliyor sadece
Ters düşmedim kırk yılda bir birkaç tane milli takım maçı seyrederek spor takip edilmez. Yoruyorsun insanı be kardeşimEee ben ne dedim. Gördün mü bak önceki yorumunla ters düştün.
@Sherlock u katmasaydın yorulmazdın.Ters düşmedim kırk yılda bir birkaç tane milli takım maçı seyrederek spor takip edilmez. Yoruyorsun insanı be kardeşim
Benle @Sherlock takip etmiyoruz ki. Kırk yılda bir izliyoruz biz ne olduğundan bile haberimiz yok. Hokkabaz sensin @Maskeli Fedai
@Sherlock beyciğimi benden iyi mi bileceksin Takip etmiyor diyorsam etmiyor
Senden iyi bilmesem de az çok bilirim ediyor çünkü mesajları var zaten öyle bir iddiamda yok. Ha Şa
O da benim gibi milli maçları izliyor sadece
@Maskeli Fedai yoldaşım haklı, bu sporu düzenli takip eden hokkabazdır...@Sherlock u katmasaydın yorulmazdın.
Ulan bende filenin Sultanlarını söyledim.Neden linçleniyorum? 😡@Maskeli Fedai yoldaşım haklı, bu sporu düzenli takip eden hokkabazdır...
Utku beyciğim de her zaman olduğu gibi haklı, bu adam benim ciğerimi biliyor benim bu sporla milli maçlar döneminin dışında işim olmaz. Ülkemizde bulunan nüfusun minimum %92'si falan da böyledir zaten, birbirimizi kandırmaya gerek yok.
@Maskeli Fedai yoldaşım haklı, bu sporu düzenli takip eden hokkabazdır...
Utku beyciğim de her zaman olduğu gibi haklı, bu adam benim ciğerimi biliyor benim bu sporla milli maçlar döneminin dışında işim olmaz. Ülkemizde bulunan nüfusun minimum %92'si falan da böyledir zaten, birbirimizi kandırmaya gerek yok.
Şerlok beyciğim olaya noktayı koymuş. Şerlok beyciğim ile birlikte her zamanki gibi haklıyız. Canım yoldaşımUlan bende filenin Sultanlarını söyledim.Neden linçleniyorum? 😡
Sorumun cevabını alamadım. @SherlockŞerlok beyciğim olaya noktayı koymuş. Şerlok beyciğim ile birlikte her zamanki gibi haklıyız. Canım yoldaşım
Sen haksızsın çünküSorumun cevabını alamadım. @Sherlock
Niye ? @SherlockSen haksızsın çünkü
Voleybol isimli çöp sporu savunduğun için
Filenin Sultanları da çöp sultanlar o zamn bu bakış açısıylaVoleybol isimli çöp sporu savunduğun için
Onlar bu çöp sporun içinde ışıl ışıl parlayan ay parçaları. Özellikle de bu ikisiFilenin Sultanları da çöp sultanlar o zamn bu bakış açısıyla
O renkler sadece size mahsus değil
BU ÜÇLÜ ÇOK GÜÇLÜ.. HAKSIZ REKABET GİBİ BİR ŞEYİZ RESMEN..@Maskeli Fedai yoldaşım haklı, bu sporu düzenli takip eden hokkabazdır...