Voleybol - Genel Yorum & Sohbet Konusu | Filenin Sultanları 🏐

O zaten Mario oyunu bölüm sonu canavarı mübarek.Ne zaman yarı veya finale yükselecek olsak karşımızda onu buluyoruz.Neyse ki bu turnuvada as kadroyu getirmemişler. Boşkoviç olmasa bir cacık olmaz.
Sonradan getirirler belki. Asıl mücadele daha başlamadı

Reactions: 12.Adam
Voleybol çöp spor. Milli maçlar dışında ilgilenmiyorum
Voleybol çöp spor mu? Ulan düzenli şekilde Avrupa kupası kazanılan tek spor dalı. Filenin Sultanları > A Milli Fk Şaka maka bende öyle milli maç dedin mi, filenin Sultanlarını tek geçerim.

Reactions: MasacRE
Voleybol çöp spor mu? Ulan düzenli şekilde Avrupa kupası kazanılan tek spor dalı. Filenin Sultanları > A Milli Fk Şaka maka bende öyle milli maç dedin mi? Filenin Sultanlarını tek geçerim.
Zaten en iyi olduğumuz spor voleybol şampiyon sakin ol ben onu mu diyorum sana
Benim için futbol ve basketbol daha önde, aynı anda futbol ve voleybol varsa futbol izlerim her zaman

Reactions: 12.Adam
Benim için futbol ve basketbol daha önde, aynı anda futbol ve voleybol varsa futbol izlerim her zaman
Çöp spor deyince tansiyonum fırladı.
Basketi düzenli takip ediyor muydun?

Reactions: MasacRE
Voleybol çöp spor mu? Ulan düzenli şekilde Avrupa kupası kazanılan tek spor dalı. Filenin Sultanları > A Milli Fk Şaka maka bende öyle milli maç dedin mi, filenin Sultanlarını tek geçerim.

Voleybolu beden derslerinde kızlarla beraber oynamak dışında takip eden hokkabazdır.. @MEnes @Sherlock