Vildan Atasever Umre'ye Gidiyor!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
EFE UYSAL yeni bir haber konusu açtı

vildan-sadri-alisik-jurisinde-2700065.jpeg

Ünlü ve güzel oyuncu Vildan Atasever Umreye gidiyor.

Geçtiğimiz ay internetten çıplak fotoğraflarını sildirmek için 25 bin TL harcayan ünlü oyuncu Vildan Atasever şimdi de Umre'ye gidiyor.

Güzel oyuncu bugün Instagram hesabından Umre için aldığı bir uçak biletinin bir fotoğrafını paylaştı.

Son olarak 2015’de Kanal D ekranlarında ekrana gelen 'Yazın Öyküsü’ dizisinde boy gösteren Atasever, reytinglerin düşüklüğünden dolayı 13 bölümde ekranlara veda etmek zorunda kalmıştı.
Orijinal formatta oku

EFE UYSAL yeni bir haber konusu açtı

vildan-sadri-alisik-jurisinde-2700065.jpeg

Ünlü ve güzel oyuncu Vildan Atasever Umreye gidiyor.

Geçtiğimiz ay internetten çıplak fotoğraflarını sildirmek için 25 bin TL harcayan ünlü oyuncu Vildan Atasever şimdi de Umre'ye gidiyor.

Güzel oyuncu bugün Instagram hesabından Umre için aldığı bir uçak biletinin bir fotoğrafını paylaştı.

Son olarak 2015’de Kanal D ekranlarında ekrana gelen 'Yazın Öyküsü’ dizisinde boy gösteren Atasever, reytinglerin düşüklüğünden dolayı 13 bölümde ekranlara veda etmek zorunda kalmıştı.
Orijinal formatta oku
sen git 10 bin kapmak için cıbıl soyun sonra 25 bin verip silmekle uğraş:) kadın çok saf iki yılda kocasını iflas ettirir hiç ekonomiden anlamıyor :)

Bende uzun zamandir haber yoktu diye yazacaktim simdi. :D Meger o da medyaya düsmüs mahrem fotograflariyla da haberimiz yok. Insan bir haber verir @destere :F

Yalniz Umre'ye gitmesi bu durumdan kurtarmaz kimse söylemedi mi. :A

Çok üzüldüm kardeş link var mı? :A
birazda silme olayına isyanım o yüzdendi :) link bulamadım :)

Bende uzun zamandir haber yoktu diye yazacaktim simdi. :D Meger o da medyaya düsmüs mahrem fotograflariyla da haberimiz yok. Insan bir haber verir @destere :F

Yalniz Umre'ye gitmesi bu durumdan kurtarmaz kimse söylemedi mi. :A
fotoları zamanında keşfedememiştimdim bende:) gerçi keşfetsemde haber vermezdim ya :)

Forum İstatistikleri

Konular
171,900
Üyeler
8,462
Son Üye
erco