Bu sezon şampiyon kim olur?Gol Manchester United attı 2-0..
Bu sezon şampiyon kim olur?Gol Manchester United attı 2-0..
Arsenal önde gidiyodu devre arası iyi transferler yapmadılar.Şu an ibre diğer 2 takımda gibi gözüküyo her ne kadar da dünkü maçı geriden gelip 2 farklı kazansalarda.Ben matematiksel ihtimaller bitmedikçe Manchester United'ın şampiyonluk yolunda destekçisi olacam..Bu sezon şampiyon kim olur?
Tipik FenerbahçeCity kendi eliyle şampiyonluğu verirse kafayı yerim. Nottingham Forest'a puan kaybetmek, sadece 1 gol atabilmek kabul edilebilir bir durum değil. Yenmişsin Arsenal'i, psikolojik üstünlüğü eline almışsın ama puan kaybettiğin takıma bak. Büyük Altılı hariç diğer tüm takımlara çakıp çakıp geçmen gerekirken düştüğümüz duruma bak.
Gene sekiz olmadı...
İzlemiyorum sen anlık bildiriyorsun teşekkür ederim.Chelsea vs Brighton çok çılgın bir ilk yarı izlettiriyor.
Bakıyor musun @12.Adam ?
Ferdi ilk 11’de ama pek iyi gitmiyor
İkinci yarı bakar mıyım bilmiyorum ama tv açık olur gibiİzlemiyorum sen anlık bildiriyorsun teşekkür ederim.
Beinsport tan mı aktarıyorsun ?İkinci yarı bakar mıyım bilmiyorum ama tv açık olur gibi
4-2 ilk yarı (53 dakika sürmüştü )
4 golü aynı kişi attı
Benden bu kadar rapor yeterli
Üyelik senin adına mı?Beinsport tan mı aktarıyorsun ?
Manchester City, deplasmanda Wolverhampton'ı 90+5'te attığı golle 2-1 mağlup etti.
City bu sezona iyi başlayamadı ama geç form tutup sonradan açılıyorlar. İyi ki eklememişsin evet bir de kalp problemin çıkardı ortayaLiverpool beni sevindirdi. Bakalım diğer maç ne olacak.
------
Ligin son sırasındaki takımı 90+5'teki gol yenmesi de ilginç yani. İyi kupona eklememiṣim.
City bu sezona iyi başlayamadı ama geç form tutup sonradan açılıyorlar. İyi ki eklememişsin evet bir de kalp problemin çıkardı ortaya
Güzel vurmuşFerdi, Liverpool deplasmanında takımını 1-0 öne geçirmiş, helal olsun Şu anda durum 1-1. @12.Adam @Dosi @RüzgarGülü
------
2-1 öne geçti Liverpool.