Dogru tespitOlur öyle ya. Zaten hepsini kazansak yine hepsini iddaada kaybederdik
Dogru tespitOlur öyle ya. Zaten hepsini kazansak yine hepsini iddaada kaybederdik
Yetişen kazanır @Yakamoz-Asi @12.Adam
Yada kaybeder
Ekli dosyayı görüntüle 130575
------
2 ye yakın oran
Bjk maçı zaten başladı ya konusunu aç bari kral ekmeğini ye tuttuğun takiminBJK yakar beni ya
Bjk maçı zaten başladı ya konusunu aç bari kral ekmeğini ye tuttuğun takimin
Bjk maçı zaten başladı ya konusunu aç bari kral ekmeğini ye tuttuğun takimin
Açtım benYorum yapan yok ya
Yorum yapan yok olur mu ya hemde kendi takımın. İllaki takip eden olur forumda eksikleri kapatmak lazımYorum yapan yok ya
Eline sağlıkAçtım ben
Kasımpaşa beraberliği sağladı.Beşiktaş maçı ilk yarı 1-0 iyi bakalim böyle biterse iyi. Milan da kazanırsa mutlu eder
Türk ligine iddaa oynanmaz cidden oynanmaz. Az bakayım dedim maçın tadı yok.Kasımpaşa beraberliği sağladı.
------
Şimdi de öne geçti.
Taraf neden oynadın? Üst oynasaydın ya.Türk ligine iddaa oynanmaz cidden oynanmaz. Az bakayım dedim maçın tadı yok.
Ligin 12. 13. Sıradaki küme düşmemek için oynayan takıma yenilirsen böyle yazarım. Kupon onemli değil ligin reziliigi mesele
Kaybeden taraf oynadım. Gitti 500 dönmez gibi maçTaraf neden oynadın? Üst oynasaydın ya.
Ya konu açmayı düşünüyorum şu şekilde;Az daha yakacaktın Gül
Aç bakalım merak ettim ortaya nasıl bir şey çıkacak?Ya konu açmayı düşünüyorum şu şekilde;
Kasa : 1000
İşte bunu katlama veya katlayamama gibi birşey olacak. Zaten oynuyorum herkese açık olsun bari diyorum
Ufak ufak kasa katlamaca tarzı. Etkileşim olur işte nasıl fikir @Yakamoz-Asi @12.Adam @Bully fikir alışverişi de olur
Ya konu açmayı düşünüyorum şu şekilde;
Kasa : 1000
İşte bunu katlama veya katlayamama gibi birşey olacak. Zaten oynuyorum herkese açık olsun bari diyorum
Ufak ufak kasa katlamaca tarzı. Etkileşim olur işte nasıl fikir @Yakamoz-Asi @12.Adam @Bully fikir alışverişi de olur