TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

Onurun tabağını da izledim sonrasi bende de yok. Keyifli akşamdı Beyza yanmış geçmiş olsun görmedim ama nasıl olduğunu. Bulursam koyayım buraya.

Para ödülünü Emre kazanmış.
------

Beyzanin başına gelen talihsiz kaza. Geçmiş olsun. Spoiler içine koyuyorum. Tehlikeli işler 😱
------

@Royal Highness @The_Erinch @xemrexxx

Son düzenleme:
Onurun tabağını da izledim sonrasi bende de yok. Keyifli akşamdı Beyza yanmış geçmiş olsun görmedim ama nasıl olduğunu. Bulursam koyayım buraya.

Para ödülünü Emre kazanmış.
------

Beyzanin başına gelen talihsiz kaza. Geçmiş olsun. Spoiler içine koyuyorum. Tehlikeli işler 😱
------

@Royal Highness @The_Erinch @xemrexxx
2 gün izleyemedim.
Kesit kesit baktım.
Ezgi kadar yalancısını görmedim, bence yalan söyleme hastalığı var..
Kameralar çekmese inanacaz ama her dediğini inkar ediyor.
Beyza geçmiş olsun.
Bu akşam ve eleme izlemeye çalışacağım, Özellikle elenirse çok üzüleceğim biri var potada çünkü.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
2 gün izleyemedim.
Kesit kesit baktım.
Ezgi kadar yalancısını görmedim, bence yalan söyleme hastalığı var..
Kameralar çekmese inanacaz ama her dediğini inkar ediyor.
Beyza geçmiş olsun.
Bu akşam ve eleme izlemeye çalışacağım, Özellikle elenirse çok üzüleceğim biri var potada çünkü.
Bilmiyorum Ezgi çok abartıyor gibi geliyor ama yalanı açığa çıktı mı bilmiyorum ben kaçırdım herhalde :)

Kim Onur mu çok uzulecegin kişi?

⚠️ Aşağıdaki iddia spoiler içermektedir ⚠️

Sosyal medyaya sızan iddiaya göre Beyza çekimler sırasında elini sıcak suyla fena hâlde yakmış. Ekip hastaneye götürmüş. 2.derece yanık teşhisi konmuş. Yarışmaya devam edip edemeyeceği belli değilmiş. Ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama yok. Asılsız haber de olabilir.
Beyza konusunda sızan iddialar kısmen doğru çıkmış. İddiada eli sıcak suyla yanıyor deniyordu ama daha kötüsü olmuş. Kızgın yağı yanlışlıkla yüzüne dökmüş :(

Dün akşam izleyememiştim. Bugün o sahneyi internetten izledim de gerçekten çok üzücü. Tek teselli gözüne gelmemiş olması.

Hastanedeki tedavisi devam ettiği için bu akşamki bölümde de yok. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.

Benim anlamadığım her hafta başka bir bilgi sızdırılıyor. Ekipten biri bu sızmaları yapıyorsa haftaladır bu kişi veya kişiler nasıl tespit edilemiyor.

• Aynen
Beyza konusunda sızan iddialar kısmen doğru çıkmış. İddiada eli sıcak suyla yanıyor deniyordu ama daha kötüsü olmuş. Kızgın yağı yanlışlıkla yüzüne dökmüş :(

Dün akşam izleyememiştim. Bugün o sahneyi internetten izledim de gerçekten çok üzücü. Tek teselli gözüne gelmemiş olması.

Hastanedeki tedavisi devam ettiği için bu akşamki bölümde de yok. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.

Benim anlamadığım her hafta başka bir bilgi sızdırılıyor. Ekipten biri bu sızmaları yapıyorsa haftaladır bu kişi veya kişiler nasıl tespit edilemiyor.
Bende ekipten birileri diye düşünüyorum. Acaba ilgi çeksin diye mi sızdırmalarına izin veriyorlar diye düşünmedim değil 😑

• Üzücü
Reactions: Royal Highness
Bu yakışıklıyı bırakmam söz konusu bile değil :A @Zeyno

Ekli dosyayı görüntüle 130441

Ben daha çok @serhatt erimiṣ bitmiṣ Adana yollarında diye duydum. :A

Bırakmaz 404 ile yapıştırdı kendini Haliline kazisakta kopmuyor ondan 😂 @xemrexxx

Aaa ne hoş oğlan kız. :bhr:
------

Böylesi için eriyip bitilebilir, normal. :Z
inş. hepsini serhata yedirirler de şeker komasına girer :A

Survivorda aynı sorun yaşanıyor..
Ekip içinden kesinlikle...

Engellemek için bir ara Acun çok uğraştı ama hertürlü oluyor..
Ben emeğe saygısızlık olarak görüyorum. Satlerce insanlar o bölümü çekmek için efor harcıyor.
Sonra biri tweet atıyor
Ahmet elendi
Ayşe kazandı diye..
Pfff bütün büyü kaçıyor. Tabi bu benim düşüncem kimileride o sayfaların başında yatıyor önden öğrenmek için
İnstagram ve twitter da engellediğim ifşa sayfalarından ordu kurulur.

@RüzgarGülü @Zeyno

Bende ekipten birileri diye düşünüyorum. Acaba ilgi çeksin diye mi sızdırmalarına izin veriyorlar diye düşünmedim değil 😑
Ben de ekipten birileri olarak düşünüyorum. Sosyal medyada ilgi çekip reyting artsın diye yapılıyordur belki.. Ama bilgi sızdırılmasına kızan bir kesim de var. Bunu da unutmamaları gerekir.

• Aynen