TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

Ne katmer açtıııo beeeeeeee

Adam bayağı yakışıklı laaaa

Benden gelmedi ama benden gelmişçesine mantıklı bir karar. :A

Gerçekten yakışıklıymış şef :A

Harbiden çok yakışıklı Ömer Şef :A

Dün akşam Hakan'ın kendi kendini 7. eleme adayı olarak potaya göndermesi beni çok keyiflendirdi :A:A

Bu hafta 7 adayın 6'sı Kırmızı Takım'dan..
Mavi Takım'dan sadece Hakan potada.

Son haftalarda hep kazanan takımlarda olmasının ekmeğini yiyip tabakları geçmese bile potaya gitmeyen Hakan, bu hafta 3-0 kazanan takımda olduğu hâlde kendi kendini potaya gönderdi :A:A

Bir de potaya gittiğini duyunca gözleri dolup ağlaması yok mu? :F:F Bu kadar korkma yahu potadan... Sen başkalarını çatır çatır gönderirken iyidi ama dimi?

E be Hakan, sen geçen hafta bireysel dokunulmazlığı aldığında, 3'te 2 yapan Nigar'ı, sırf kişisel nefretin yüzünden potaya göndermedin mi? Bu hafta şefler sana "Tekrar bireysel dokunulmazlık alırsan yine Nigar'ı potaya gönderir misin?" diye sorduklarında tabaklarının geçip geçmemesine bakmadan "Kesinlikle yine gönderirim" demedin mi?

Şefler sana Nigar meselesini temcit pilavı gibi sürekli tekrarlamana gerek yok dediği halde tavırlarını devam ettirmedin mi? Nigar diğer arkadaşlarının takım oyunu öncesi modu düşmesin diye sana "Hakan'ın benimle kişisel sorunu var. Şu an arkadaşlarımın moralini etkilemek istemiyorum. Onunla dışarıda konuşacağım" dediğinde herkes ne niyetle o lafı dediğini anlamışken sen "Beni tehdit etti" diyerek iftira atmadın mı?

Sen eğer bir yarışma programını gereksiz yere kan davasına döndürürsen ilahi adalet gelir seni bulur...
Bu hafta umarım sen elenirsin.
Kızzz meloş bırak artıkın çıt kırıldım kanal 7 oğlanını özüne dönüp pos bıyıklı döşü kıllı Anadolu erkeği akın ı kap :A :A @Dosi @Zeyno @Bully @cookies

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Zeyno and xemrexxx
İlk 5 niz şekillendi mi?

5.ye adayım çok...

Onur, Kerem, Ezgi, Emre...
5 için Akın, Semih, Eda, Şirin,Alper.

@RüzgarGülü @Zeyno @Royal Highness @xemrexxx
Onur, Kerem, Ezgi, Emre

5. ismin kim olacağını tam tahmin edemiyorum.
Alper mental olarak çabuk çöküyor. İlk haftalarda çok enerjik ve başarılıydı. Son birkaç haftadır modu düşük olunca tabakları başarısız oluyor. Sonra psikolojik olarak daha da düşüyor. Ama son haftada toparlanmaya başladı biraz.

5. isim Alper, Şirin veya Semih olabilir.

Bu akşamki bölümde ortalık biraz karışacak gibi görünüyor. Bakalım, beklemedeyiz...
Beyzanin kırmızıdan maviye geçince yaptığı anlamsız hareketler. . .

Bu hafta kırmızı takım kazanır gibi geliyor. Daha enerjik daha dolu :)

29 Ekim konsepti de güzel olmuş beyaz önlük giyiyorlar:)

Beyzanin kırmızıdan maviye geçince yaptığı anlamsız hareketler. . .
Onur'un maviden kırmızıya geçince yaptığı abartılı hareketleri atlamışsın. Onu es geçmeyelim lütfen :)

Onur başarılı bir yarışmacı olduğu için onu destekliyorum. Haftalardır tüm tabak istatistiklerindeki istikrarlı 1.'liği ortada.

Ancak akşam Ezgi ile olan olayda haksızdı.
Süre bittiğinde Ezgi kendisinin yaptığı detayı Onur'un da yaptığını farkedip gülerek "Benden görüp yapmışsın" diye takıldığında, Onur "goygoy" havasında "Kaçırmaaam, affetmeeem" dedi. Yani o 45 dk'lık süre içerisinde aklına gelmediğini, Ezgi'den görüp uyguladığını itiraf etmiş oldu.

Ancak sonra Ezgi iyice sinirlenince "Ezgi'den görmedim. Ben bu yöntemi yıllardır farklı ürünlerle zaten yapıyorum. Ezgi algı yapmaya çalışıyor" demeye başladı.

Ezgi "O yöntemi ben buldum demedim zaten. Sadece o an yarışırken tabağıma uygulama fikri benim aklına geldi ve Onur da benden görerek kendi tabağına bunu yapmış." dedi.

Onur "O kızartma yöntemini Ezgi bulmadı, ben yıllardır yapıyorum. Ondan görmedim" diyerek asıl kendisi konuyu farklı yere çekmeye çalıştı.

Hatta şeflere tabağını anlatırken, "Tabağımda kıtır olarak farklı bir şey yapıyordum ama tutmadı. Tutmayınca ben de elma kabuklarını ince ince kesip kızarttım." diyerek ikinci itirafını yaptı.

Ezgi de "Kıtır ürünün tutmayınca yeni arayışa girdin, o anda kafanı yana çevirdin ve benim yaptığımı görünce sen de onu yaptın." dedi.

Ve Ezgi bu konuda sonuna kadar haklıydı.

Evet iki tabak arasında kazanan Onur'un tabağı oldu. Şefler onu daha başarılı buldu. Tebrikler. Ancak ikili düelloda, sadece sizin düellonuzda olan iki ürünü yaratıcılık ile değerlendirirken rakibinden kopya çekmen ETİK DEĞİL Onur.

Sonrasında bunu kabul etmeyip mağdur edebiyatı yapman da aşırı komik. Evet hırslısın, kaybetmek istemiyorsun ama böyle alengirli işlere başvurmadan da kazanabilirsin. Sende zaten o potansiyel var. Bunu haftaladır görüyoruz, izliyoruz.

O kızartma yöntemini o anda Ezgi'den görüp uygulamasaydın da zaten puanı senin tabağın alacaktı.

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Onur'un maviden kırmızıya geçince yaptığı abartılı hareketleri atlamışsın. Onu es geçmeyelim lütfen :)

Onur başarılı bir yarışmacı olduğu için onu destekliyorum. Haftalardır tüm tabak istatistiklerindeki istikrarlı 1.'liği ortada.

Ancak akşam Ezgi ile olan olayda haksızdı.
Süre bittiğinde Ezgi kendisinin yaptığı detayı Onur'un da yaptığını farkedip gülerek "Benden görüp yapmışsın" diye takıldığında, Onur "goygoy" havasında "Kaçırmaaam, affetmeeem" dedi. Yani o 45 dk'lık süre içerisinde aklına gelmediğini, Ezgi'den görüp uyguladığını itiraf etmiş oldu.

Ancak sonra Ezgi iyice sinirlenince "Ezgi'den görmedim. Ben bu yöntemi yıllardır farklı ürünlerle zaten yapıyorum. Ezgi algı yapmaya çalışıyor" demeye başladı.

Ezgi "O yöntemi ben buldum demedim zaten. Sadece o an yarışırken tabağıma uygulama fikri benim aklına geldi ve Onur da benden görerek kendi tabağına bunu yapmış." dedi.

Onur "O kızartma yöntemini Ezgi bulmadı, ben yıllardır yapıyorum. Ondan görmedim" diyerek asıl kendisi konuyu farklı yere çekmeye çalıştı.

Hatta şeflere tabağını anlatırken, "Tabağımda kıtır olarak farklı bir şey yapıyordum ama tutmadı. Tutmayınca ben de elma kabuklarını ince ince kesip kızarttım." diyerek ikinci itirafını yaptı.

Ezgi de "Kıtır ürünün tutmayınca yeni arayışa girdin, o anda kafanı yana çevirdin ve benim yaptığımı görünce sen de onu yaptın." dedi.

Ve Ezgi bu konuda sonuna kadar haklıydı.

Evet iki tabak arasında kazanan Onur'un tabağı oldu. Şefler onu daha başarılı buldu. Tebrikler. Ancak ikili düelloda, sadece sizin düellonuzda olan iki ürünü yaratıcılık ile değerlendirirken rakibinden kopya çekmen ETİK DEĞİL Onur.

Sonrasında bunu kabul etmeyip mağdur edebiyatı yapman da aşırı komik. Evet hırslısın, kaybetmek istemiyorsun ama böyle alengirli işlere başvurmadan da kazanabilirsin. Sende zaten o potansiyel var. Bunu haftaladır görüyoruz, izliyoruz.

O kızartma yöntemini o anda Ezgi'den görüp uygulamasaydın da zaten puanı senin tabağın alacaktı.
Evet haklisn Onur başarılı ama böyle huyları var. Kazanmak için herşeyi göze alıyor. İlk başlarda daha havaliydi felan star diyorlar zaten başkalarına emir vermeyi de seviyor :D

Lakin bakarak yapmasini etik olarak doğru bulmasam da bakarak sonradan yaptığı halde daha iyi tabak çıkarması ayrı bir olay değil mi ama :D

• Güldürdün
Reactions: Royal Highness
bakarak sonradan yaptığı halde daha iyi tabak çıkarması ayrı bir olay değil mi ama :D
Onur o ip gibi ince kesilmiş elma kabuğu kızartmalarını tabağının üzerine kıtır olsun diye koymasaydı da kazanacaktı :) Onlar sadece dekordu ve kıtırlık katıyordu :D

Bunu şeflerin yorumundan çıkardım, dediler ki "Onur bugüne kadar yaptığın en lezzetli tabaklardan biriydi."

Evet haklisn Onur başarılı ama böyle huyları var. Kazanmak için herşeyi göze alıyor. İlk başlarda daha havaliydi felan star diyorlar zaten başkalarına emir vermeyi de seviyor :D

Lakin bakarak yapmasini etik olarak doğru bulmasam da
İmza, kaşe, mühür :ok:

• Beğendim
Onur o ip gibi ince kesilmiş elma kabuğu kızartmalarını tabağının üzerine kıtır olsun diye koymasaydı da kazanacaktı :) Onlar sadece dekordu ve kıtırlık katıyordu :D

Bunu şeflerin yorumundan çıkardım, dediler ki "Onur bugüne kadar yaptığın en lezzetli tabaklardan biriydi."

İmza, kaşe, mühür :ok:
Dün izlemedigim yerleri bugün izledim. Çok uzattılar ama izlenimim şöyle; Ezgi kaşığı alınca Onurun dikkatini çekmiş belli ki onu su an en büyük rakibi olarak görüyor. Kırmızı takıma geçtiğinde de bundan dolayı çok sevindi diye düşünüyorum. Rekabet her geçen gün artıyor :D

• Aynen
Reactions: Royal Highness
Dün izlemedigim yerleri bugün izledim. Çok uzattılar ama izlenimim şöyle; Ezgi kaşığı alınca Onurun dikkatini çekmiş belli ki onu su an en büyük rakibi olarak görüyor. Kırmızı takıma geçtiğinde de bundan dolayı çok sevindi diye düşünüyorum. Rekabet her geçen gün artıyor :D
O kadar doğru bir yorum ki... Çok iyi analiz etmişsin. Ezgi kaşık alınca Onur biraz kıskandı ve artık Ezgi'yi ciddi bir rakip olarak görüyor. Dolayısıyla Ezgi ile olan ikili düelloda ona yenilmek istemedi.

Kırmızı takımın kaptanı Kaan kalamar-kırmızı elma düellosuna Onur'u koyduğunda Ezgi onun karşısına kendini koyarak en büyük rakibinin Onur olduğunu göstermiş oldu.

İkisi de birbiriyle acayip rekabet hâlindeler :D

Ve dediğin gibi yarışmacı sayısı azaldıkça rekabet iyice artmaya başladı :)

• Aynen