Onur'un maviden kırmızıya geçince yaptığı abartılı hareketleri atlamışsın. Onu es geçmeyelim lütfen
Onur başarılı bir yarışmacı olduğu için onu destekliyorum. Haftalardır tüm tabak istatistiklerindeki istikrarlı 1.'liği ortada.
Ancak akşam Ezgi ile olan olayda haksızdı.
Süre bittiğinde Ezgi kendisinin yaptığı detayı Onur'un da yaptığını farkedip gülerek "Benden görüp yapmışsın" diye takıldığında, Onur "goygoy" havasında
"Kaçırmaaam, affetmeeem" dedi. Yani o 45 dk'lık süre içerisinde aklına gelmediğini, Ezgi'den görüp uyguladığını
itiraf etmiş oldu.
Ancak sonra Ezgi iyice sinirlenince "Ezgi'den görmedim. Ben bu yöntemi yıllardır farklı ürünlerle zaten yapıyorum. Ezgi algı yapmaya çalışıyor" demeye başladı.
Ezgi "O yöntemi ben buldum demedim zaten. Sadece o an yarışırken tabağıma uygulama fikri benim aklına geldi ve Onur da benden görerek kendi tabağına bunu yapmış." dedi.
Onur "O kızartma yöntemini Ezgi bulmadı, ben yıllardır yapıyorum. Ondan görmedim" diyerek asıl kendisi konuyu farklı yere çekmeye çalıştı.
Hatta şeflere tabağını anlatırken,
"Tabağımda kıtır olarak farklı bir şey yapıyordum ama tutmadı. Tutmayınca ben de elma kabuklarını ince ince kesip kızarttım." diyerek
ikinci itirafını yaptı.
Ezgi de
"Kıtır ürünün tutmayınca yeni arayışa girdin, o anda kafanı yana çevirdin ve benim yaptığımı görünce sen de onu yaptın." dedi.
Ve Ezgi bu konuda sonuna kadar haklıydı.
Evet iki tabak arasında kazanan Onur'un tabağı oldu. Şefler onu daha başarılı buldu. Tebrikler. Ancak ikili düelloda, sadece sizin düellonuzda olan iki ürünü yaratıcılık ile değerlendirirken rakibinden kopya çekmen
ETİK DEĞİL Onur.
Sonrasında bunu kabul etmeyip mağdur edebiyatı yapman da aşırı komik. Evet hırslısın, kaybetmek istemiyorsun ama böyle alengirli işlere başvurmadan da kazanabilirsin. Sende zaten o potansiyel var. Bunu haftaladır görüyoruz, izliyoruz.
O kızartma yöntemini o anda Ezgi'den görüp uygulamasaydın da zaten puanı senin tabağın alacaktı.