Rüyanda dedin zaar, zira bu oğlanla yüz yüze gelmen namümkün.kız oğlana elensin serhata baş başa yemek yapsın dediğimden beri kaybetmiyor, yeni haftaya geçmeye garantileyen ilk isim oldu artık nasıl bir şöhretin varsa korktu galiba Ekli dosyayı görüntüle 130338
yokkk gııı acunu aradım ona söylettim böyle basit işlerle ben uğraşmamRüyanda dedin zaar, zira bu oğlanla yüz yüze gelmen namümkün.
Acun'u aramışsın daha ne basitlik olmasını isterdin.yokkk gııı acunu aradım ona söylettim böyle basit işlerle ben uğraşmam
Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma izleyemedim :/Perşembe günü izlemiştim. Beyzanin potaya gitmemesi çok şaşırttı. Nigar ve Ezginin tabağı daha iyi görünüyordu. İskembeden yağlama çok iyiydi
Siz nasıl buldunuz izlediyseniz @The_Erinch @Royal Highness
Kırmızıda aslında kaptan Keremdi..Perşembe günü izlemiştim. Beyzanin potaya gitmemesi çok şaşırttı. Nigar ve Ezginin tabağı daha iyi görünüyordu. İskembeden yağlama çok iyiydi
Siz nasıl buldunuz izlediyseniz @The_Erinch @Royal Highness
Çağları tanısan çok severdin muhtemelen ama çok çabuk elediler daha başındaKırmızıda aslında kaptan Keremdi..
Nigar figurandı.
Artık isimlere yoğunlaştım, Kerem, Onur, Akın .. Biraz Emre ve Alper... Ucundan da Ezgi destekliyorum.
İlk 2 günü izledim diğer günler bakamadım, bu akşam gene izlerim. Elemeyede Fenerbahçe maçından sonra bakacağım artık.
@RüzgarGülü @Zeyno @Royal Highness
aaaa kız bu herife kudurmuş tiktaklar iyice yoldan çıktı 😱 @Yakamoz-Asi @Royal Highness @cookies @Angelica @Dosi @Bully @Zeyno @Emre OzansoyAcun'u aramışsın daha ne basitlik olmasını isterdin.
Adam uzman hamur uzmanı mi bilemedimaaaa kız bu herife kudurmuş tiktaklar iyice yoldan çıktı 😱 @Yakamoz-Asi @Royal Highness @cookies @Angelica @Dosi @Bully @Zeyno @Emre Ozansoy
Neyine şaşırdın yükselinecek bi tip.aaaa kız bu herife kudurmuş tiktaklar iyice yoldan çıktı 😱 @Yakamoz-Asi @Royal Highness @cookies @Angelica @Dosi @Bully @Zeyno @Emre Ozansoy
Bugün katmer var yiyinti güzel. Antep işin merkezi @The_Erinch
Bugün katmer var yiyinti güzel. Antep işin merkezi @The_Erinch
Katmer yanında 1 bardak iskoç viskisi 🤭🤭🤭🤭Üffffff nasıl canım istedi ṣimdi varya off beeeee @The_Erinch
Katmer yanında 1 bardak iskoç viskisi 🤭🤭🤭🤭
Asıl üstat @RüzgarGülü , şimdi gece deneyip, sabaha karşı deneyimini paylaşır bizimle 😁😁😁😁Aha yine girdi abimiz viski iṣine @RüzgarGülü iṣini biliyorsun abi
Asıl üstat @RüzgarGülü , şimdi gece deneyip, sabaha karşı deneyimini paylaşır bizimle 😁😁😁😁
sen yükselmezsin artıkın adam 27 yaşındaymış sen yanında kart kaçarsınNeyine şaşırdın yükselinecek bi tip.
Kız bana laf edene ka sen kendi yaşına bak turşu suratlı.sen yükselmezsin artıkın adam 27 yaşındaymış sen yanında kart kaçarsın
ayrıca deneyim ve nitelik olarak yanında çocuk kalır