RüzgarGülü
Favori Üye
Bilmuyorum izmit malesef. Aynı burger değil mi farkı nePiknik Burger vardı İzmitte.. Ne yerdik orada beeeeeee
Taksim'de mi güzel orda ıslak burger ama bir tık pahalıy 0.005 kronİstanbulda yedim sevmedim abi
Bilmuyorum izmit malesef. Aynı burger değil mi farkı nePiknik Burger vardı İzmitte.. Ne yerdik orada beeeeeee
Taksim'de mi güzel orda ıslak burger ama bir tık pahalıy 0.005 kronİstanbulda yedim sevmedim abi
Bilmuyorum izmit malesef. Aynı burger değil mi farkı ne
Taksim'de mi güzel orda ıslak burger ama bir tık pahalıy 0.005 kron
Tam hakim değilim isvecle İsviçreyi bile karıştırabilirim.
İzmir Bombası..
Bayılırım..
@MasacRE kulağı çınlasın.. İzmirde bunu yemek adına saatlerce sıra beklenen mekanlar var yahuuu
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi
Çelebi bomba herhalde en meshuru. İzmirde gittim çok güzel diğer yediklerinlr alakası olmuyor cidden. Sıra beklemeye değerİzmir Bombası..
Bayılırım..
@MasacRE kulağı çınlasın.. İzmirde bunu yemek adına saatlerce sıra beklenen mekanlar var yahuuu
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi
😋
Bombamız özel tatlıdır, öyle herkes yapamazİzmir Bombası..
Bayılırım..
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi
Aynen. Bende de reflü varBu akşamki yemekleri ben yersem acile kaldırılıp, 3 hafta yatarım.
Gastritle yaşayan biri olarak 🫤🫤🫤
%100 katılıyorum. İlahi adalet...Maviler avantajı çok iyi kullanmış..
Sınav sorularının cevaplarını biliyor edasıyla geldiler..
Hakan içinde ilahi adalet...
Bunu daha önce görmüştüm daha muhabbet devam ediyor mu ya@RüzgarGülü @xemrexxx @The_Erinch
@Zeyno @Yakamoz-Asi
Dün akşamki bölümde Hakan ve Nigar arasındaki "tehdit" tartışması Instagram'da devam etmiş ;
Ekli dosyayı görüntüle 130257Ekli dosyayı görüntüle 130260Ekli dosyayı görüntüle 130262Ekli dosyayı görüntüle 130263
Kaynak: @mastercheffkesitlerii / Instagram
Hahha. Ben izlemedim ne yemekler çıktı kiBu akşamki yemekleri ben yersem acile kaldırılıp, 3 hafta yatarım.
Gastritle yaşayan biri olarak 🫤🫤🫤
Tokat manyağı olmuş