Ben de bu akşam izleyemedim. Youtube'dan izleyeceğim kısmetse.skandal bir bölüm olmuş anlaşılan YouTube a yüklenince bakarım
Ben de bu akşam izleyemedim. Youtube'dan izleyeceğim kısmetse.skandal bir bölüm olmuş anlaşılan YouTube a yüklenince bakarım
2 gün izleyemedim.Onurun tabağını da izledim sonrasi bende de yok. Keyifli akşamdı Beyza yanmış geçmiş olsun görmedim ama nasıl olduğunu. Bulursam koyayım buraya.
Para ödülünü Emre kazanmış.
------
Beyzanin başına gelen talihsiz kaza. Geçmiş olsun. Spoiler içine koyuyorum. Tehlikeli işler 😱
------
@Royal Highness @The_Erinch @xemrexxx
Bilmiyorum Ezgi çok abartıyor gibi geliyor ama yalanı açığa çıktı mı bilmiyorum ben kaçırdım herhalde2 gün izleyemedim.
Kesit kesit baktım.
Ezgi kadar yalancısını görmedim, bence yalan söyleme hastalığı var..
Kameralar çekmese inanacaz ama her dediğini inkar ediyor.
Beyza geçmiş olsun.
Bu akşam ve eleme izlemeye çalışacağım, Özellikle elenirse çok üzüleceğim biri var potada çünkü.
Akın 🫤Bilmiyorum Ezgi çok abartıyor gibi geliyor ama yalanı açığa çıktı mı bilmiyorum ben kaçırdım herhalde
Kim Onur mu çok uzulecegin kişi?
Şaşırdım ya Akın diyen birileri çıktı. Sosyal medayada bile denk gelmedim. İyi kebapçı ama kral yaAkın 🫤
Beyza konusunda sızan iddialar kısmen doğru çıkmış. İddiada eli sıcak suyla yanıyor deniyordu ama daha kötüsü olmuş. Kızgın yağı yanlışlıkla yüzüne dökmüş⚠️ Aşağıdaki iddia spoiler içermektedir ⚠️
Sosyal medyaya sızan iddiaya göre Beyza çekimler sırasında elini sıcak suyla fena hâlde yakmış. Ekip hastaneye götürmüş. 2.derece yanık teşhisi konmuş. Yarışmaya devam edip edemeyeceği belli değilmiş. Ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama yok. Asılsız haber de olabilir.
Bende ekipten birileri diye düşünüyorum. Acaba ilgi çeksin diye mi sızdırmalarına izin veriyorlar diye düşünmedim değil 😑Beyza konusunda sızan iddialar kısmen doğru çıkmış. İddiada eli sıcak suyla yanıyor deniyordu ama daha kötüsü olmuş. Kızgın yağı yanlışlıkla yüzüne dökmüş
Dün akşam izleyememiştim. Bugün o sahneyi internetten izledim de gerçekten çok üzücü. Tek teselli gözüne gelmemiş olması.
Hastanedeki tedavisi devam ettiği için bu akşamki bölümde de yok. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.
Benim anlamadığım her hafta başka bir bilgi sızdırılıyor. Ekipten biri bu sızmaları yapıyorsa haftaladır bu kişi veya kişiler nasıl tespit edilemiyor.
Survivorda aynı sorun yaşanıyor..Beyza konusunda sızan iddialar kısmen doğru çıkmış. İddiada eli sıcak suyla yanıyor deniyordu ama daha kötüsü olmuş. Kızgın yağı yanlışlıkla yüzüne dökmüş
Dün akşam izleyememiştim. Bugün o sahneyi internetten izledim de gerçekten çok üzücü. Tek teselli gözüne gelmemiş olması.
Hastanedeki tedavisi devam ettiği için bu akşamki bölümde de yok. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.
Benim anlamadığım her hafta başka bir bilgi sızdırılıyor. Ekipten biri bu sızmaları yapıyorsa haftaladır bu kişi veya kişiler nasıl tespit edilemiyor.
Ben de ekipten birileri olarak düşünüyorum. Sosyal medyada ilgi çekip reyting artsın diye yapılıyordur belki.. Ama bilgi sızdırılmasına kızan bir kesim de var. Bunu da unutmamaları gerekir.Bende ekipten birileri diye düşünüyorum. Acaba ilgi çeksin diye mi sızdırmalarına izin veriyorlar diye düşünmedim değil 😑
Güzel yapiyorlar. Buna 500 veririm işte kadayıfı bile kendiler yaptığı içininş. hepsini serhata yedirirler de şeker komasına girer
Kim izlemiyorum bugün malesef
7 MehmetKim izlemiyorum bugün malesef
Bakarım sonradan denk gelirse. Yemek ne ondan bahset de Açıkalım7 Mehmet
Antalyalı Şef.
Balık 🐟Bakarım sonradan denk gelirse. Yemek ne ondan bahset de Açıkalım
Karam gurme 19 lira ala ala öğrendik masterchef sayesinde
İyi bir kaşarlı balık olsa ne yenirdi şimdi yanına şalgam 🤒Balık 🐟