Bu 3lu aşk sana yaramadıDisslerim 290'a ulaştı. 😱 Geceye kadar 300'ü görür herhalde.
Bu 3lu aşk sana yaramadıDisslerim 290'a ulaştı. 😱 Geceye kadar 300'ü görür herhalde.
Sen ben ve @Harunnn60 'um hakkında fanteziler yaparsan, ben senin hakkında alasını yaparım.Ay host o nasıl fantezi 😱
Sıkıştır @xemrexxx iSen ben ve @Harunnn60 'um hakkında fanteziler yaparsan, ben senin hakkında alasını yaparım.
Sen ben ve @Harunnn60 'um hakkında fanteziler yaparsan, ben senin hakkında alasını yaparım.
Ayol aranıza @serhatt girmiş onu geberitin sonra sizinle uğraşırız
tüm bu olayların başı sensin seni gebertmeliAyol aranıza @serhatt girmiş onu geberitin sonra sizinle uğraşırız
Ay host o nasıl fantezi 😱
@Harunnn60 Yüz veriyor bu Alamancı dazlağa ama yuvalarını yıkacaz az kaldı ayoll
Nazar değdireceksiniz diye korkuyorum
Evet doğru kalmış.
Açman gerekseydi açacaktın, açmama gibi bir durum söz konusu değil
Evet doğru kalmış.Shameless'la Better Call Saul'de de günceldeydim ama işte sonra geri düştüm.BCS'de 4 bölüm kaldı 4. sezonun bitmesine, Shamless'da yeni sezon ve önceki sezondan 4 5 bölüm duruyor.
Açman gerekseydi açacaktın, açmama gibi bir durum söz konusu değilSen de başla buna, 5 sezoncuk zaten hemencicik bitirirsin
kendi niye demiyor kılıbık
Evet doğru kalmış.Shameless'la Better Call Saul'de de günceldeydim ama işte sonra geri düştüm.BCS'de 4 bölüm kaldı 4. sezonun bitmesine, Shamless'da yeni sezon ve önceki sezondan 4 5 bölüm duruyor.
Açman gerekseydi açacaktın, açmama gibi bir durum söz konusu değilSen de başla buna, 5 sezoncuk zaten hemencicik bitirirsin
lagerthanın içinde bir çiğdem bir @serhatt yatıyormuş
O kim bilmiyorum ama yine tuhaf birine benzetmişsindir
Kim o be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?