Bu 3lu aşk sana yaramadı yatakta kazandın forumda kaybettinDisslerim 290'a ulaştı. 😱 Geceye kadar 300'ü görür herhalde.
Bu 3lu aşk sana yaramadı yatakta kazandın forumda kaybettinDisslerim 290'a ulaştı. 😱 Geceye kadar 300'ü görür herhalde.
Sen ben ve @Harunnn60 'um hakkında fanteziler yaparsan, ben senin hakkında alasını yaparım.Ay host o nasıl fantezi 😱
Sıkıştır @xemrexxx i Hak etti .Sen ben ve @Harunnn60 'um hakkında fanteziler yaparsan, ben senin hakkında alasını yaparım.
Sen ben ve @Harunnn60 'um hakkında fanteziler yaparsan, ben senin hakkında alasını yaparım.
Ayol aranıza @serhatt girmiş onu geberitin sonra sizinle uğraşırızSıkıştır @xemrexxx i Hak etti .
tüm bu olayların başı sensin seni gebertmeliAyol aranıza @serhatt girmiş onu geberitin sonra sizinle uğraşırız
Ay host o nasıl fantezi 😱
@Harunnn60 Yüz veriyor bu Alamancı dazlağa ama yuvalarını yıkacaz az kaldı ayoll @sokak sanatiSıkıştır @xemrexxx i Hak etti .
Nazar değdireceksiniz diye korkuyorum@Harunnn60 Yüz veriyor bu Alamancı dazlağa ama yuvalarını yıkacaz az kaldı ayoll @sokak sanati
Evet doğru kalmış. Shameless'la Better Call Saul'de de günceldeydim ama işte sonra geri düştüm. BCS'de 4 bölüm kaldı 4. sezonun bitmesine, Shamless'da yeni sezon ve önceki sezondan 4 5 bölüm duruyor.
Açman gerekseydi açacaktın, açmama gibi bir durum söz konusu değil Sen de başla buna, 5 sezoncuk zaten hemencicik bitirirsin
Evet doğru kalmış. Shameless'la Better Call Saul'de de günceldeydim ama işte sonra geri düştüm. BCS'de 4 bölüm kaldı 4. sezonun bitmesine, Shamless'da yeni sezon ve önceki sezondan 4 5 bölüm duruyor.
Açman gerekseydi açacaktın, açmama gibi bir durum söz konusu değil Sen de başla buna, 5 sezoncuk zaten hemencicik bitirirsin
kendi niye demiyor kılıbık @destere
lagerthanın içinde bir çiğdem bir @serhatt yatıyormuş
O kim bilmiyorum ama yine tuhaf birine benzetmişsindirlagerthanın içinde bir çiğdem bir @serhatt yatıyormuş