Diğer Vikings - 5.Sezon Yorumları

Ragnar'dan sonra pek tadı kalmadı ama Lagertha için de olsa merak ediyor insan yeni sezonu:/

Son bölümden sonra çok aklımda kalmamış ama dizinin başladığı haberi kulağıma geldi. Nasıl olmuş izleyince anlayacağız. :A

@xemrexxx @destere konu burada, yeni konu açtırmanıza gerek yok hogathaya :A

Sen bunda günceldeydin değil mi, bir GoT bir de bunu güncel izliyorsun diye kalmış aklımda :A
Evet doğru kalmış. :A Shameless'la Better Call Saul'de de günceldeydim ama işte sonra geri düştüm. :A BCS'de 4 bölüm kaldı 4. sezonun bitmesine, Shamless'da yeni sezon ve önceki sezondan 4 5 bölüm duruyor. :A

Evet doğru kalmış. :A Shameless'la Better Call Saul'de de günceldeydim ama işte sonra geri düştüm. :A BCS'de 4 bölüm kaldı 4. sezonun bitmesine, Shamless'da yeni sezon ve önceki sezondan 4 5 bölüm duruyor. :A

Açman gerekseydi açacaktın, açmama gibi bir durum söz konusu değil :A Sen de başla buna, 5 sezoncuk zaten hemencicik bitirirsin :A

@destere İzlemeyi bırakalı 2 yıl olmuş :A :A :A @xemrexxx
kendi niye demiyor kılıbık :A @destere

Açman gerekseydi açacaktın, açmama gibi bir durum söz konusu değil :A Sen de başla buna, 5 sezoncuk zaten hemencicik bitirirsin :A

@destere İzlemeyi bırakalı 2 yıl olmuş :A :A :A @xemrexxx
lagerthanın içinde bir çiğdem bir @serhatt yatıyormuş :( :(