O değilde daha dün 200 olan diss sayım bugün 280'e çıkmış. 😱
Hepinizin Allah cezasını versin.
O değilde daha dün 200 olan diss sayım bugün 280'e çıkmış. 😱
daha da artmasını istemiyorsan kapa çeneniO değilde daha dün 200 olan diss sayım bugün 280'e çıkmış. 😱
Hepinizin Allah cezasını versin.@sokak sanati @xemrexxx @serhatt @DarkLegenD @Aserat
Tokatı yiyen sensin herhalde, adına güzel benzetme olmuş.
Önce bi' kendi olmamaşına bak da konuş istersen.daha da artmasını istemiyorsan kapa çeneni![]()
daha da artmasını istemiyorsan kapa çeneni![]()
@Harunnn60 Kos bunlar cilvelesiyor seni ortadan atacaklarTokatı yiyen sensin herhalde, adına güzel benzetme olmuş.![]()
tam tersi seni paralıyorumTokatı yiyen sensin herhalde, adına güzel benzetme olmuş.![]()
Beni ilgilendirmiyorÖnce bi' kendi olmamaşına bak da konuş istersen.![]()
Sende daha beter ortalık karıştırma be
Al o zaman benden 1 tane daha.O değilde daha dün 200 olan diss sayım bugün 280'e çıkmış. 😱
Hepinizin Allah cezasını versin.@sokak sanati @xemrexxx @serhatt @DarkLegenD @Aserat
Bunu Queen Fazilet'in laneti sayesinde 1.400 olmamışa ulaşan sen mi söylüyorsun?Al o zaman benden 1 tane daha.![]()
Bana bunları mi layık gördün .ssSevişen çift olarak kendinle serhatı seç. Yada Rachel'cim ile sen cuk olursunuz.![]()
Disslerim 290'a ulaştı. 😱 Geceye kadar 300'ü görür herhalde.Bana bunları mi layık gördün .ssEkli dosyayı görüntüle 60115