Kaliten tam olarak vücudunun hangi bölgesi oluyor @kerem le nerene buluştu açıklama bekliyoruz @Çiğdem- @serhatt @ForumdashBen ve kalitem, Kerem'im ile buluştu
Kaliten tam olarak vücudunun hangi bölgesi oluyor @kerem le nerene buluştu açıklama bekliyoruz @Çiğdem- @serhatt @ForumdashBen ve kalitem, Kerem'im ile buluştu
Allah seniKaliten tam olarak vücudunun hangi bölgesi oluyor @kerem le nerene buluştu açıklama bekliyoruz @Çiğdem- @serhatt @Forumdash
Allah seni
Hahah Aaa bu sefer doğru bir soru sordu vlla @Harunnn60 @keremKaliten tam olarak vücudunun hangi bölgesi oluyor @kerem le nerene buluştu açıklama bekliyoruz @Çiğdem- @serhatt @Forumdash
Kaliten tam olarak vücudunun hangi bölgesi oluyor @kerem le nerene buluştu açıklama bekliyoruz @Çiğdem- @serhatt @Forumdash
Allah seni
Hahah Aaa bu sefer doğru bir soru sordu vlla @Harunnn60 @kerem
Özelinizi sevsinler
Burasıda özel kimse duymaz ayoll anlatAaa yeter be 2 özelimiz var oda bize kalsın. @kerem
Özelinizi sevsinler
Sizde de bana br ilgi başladı Bir şımardım şimdiBurasıda özel kimse duymaz ayoll anlat
İlgi olurdu ama sen olmasına engel oldunSizde de bana br ilgi başladı Bir şımardım şimdi
Sen bi çekil aradan beBurasıda özel kimse duymaz ayoll anlat
Sen bi çekil aradan be
Aaa Harun pay edilemiyor birazdan dazlak Alamancıda gelir @kerem @sokak sanatiSizde de bana br ilgi başladı Bir şımardım şimdi
Demek ki ortadaki kedi harunmus ikisi de pay alıyorAaa Harun pay edilemiyor birazdan dazlak Alamancıda gelir @kerem @sokak sanati
Aaa Harun pay edilemiyor birazdan dazlak Alamancıda gelir @kerem @sokak sanati
Sen bi çekil aradan be
Höst, Harun benim haddinizi bilin kendinize gelin. Sahibi var sahibi.Demek ki ortadaki kedi harunmus ikisi de pay alıyorEkli dosyayı görüntüle 60106
Harunun iki yönü var hangisi seninHöst, Harun benim haddinizi bilin kendinize gelin. Sahibi var sahibi.
Sen öyle olduğunu sanmaya devam etHöst, Harun benim haddinizi bilin kendinize gelin. Sahibi var sahibi.
Harunun iki yönü var hangisi senin
@Harunnn60 'um yoldan gelsinde bildirsin size hadddinizi. Kıskanmayın.Sen öyle olduğunu sanmaya devam et
Çocuk ortada kalmış @serhatt la çok yormusdunuz uyuyordur bence@Harunnn60 'um yoldan gelsinde bildirsin size hadddinizi. Kıskanmayın.
asparagasÇocuk ortada kalmış @serhatt la çok yormusdunuz uyuyordur bence Ekli dosyayı görüntüle 60113
@serhatt da hep @destere, @sokak sanati ve senin gibi en alttaki olmak istiyor, biz napalım.Çocuk ortada kalmış @serhatt la çok yormusdunuz uyuyordur bence Ekli dosyayı görüntüle 60113