O değilde daha dün 200 olan diss sayım bugün 280'e çıkmış. 😱
Hepinizin Allah cezasını versin. @sokak sanati @xemrexxx @serhatt @DarkLegenD @Aserat
O değilde daha dün 200 olan diss sayım bugün 280'e çıkmış. 😱
daha da artmasını istemiyorsan kapa çeneniO değilde daha dün 200 olan diss sayım bugün 280'e çıkmış. 😱
Hepinizin Allah cezasını versin. @sokak sanati @xemrexxx @serhatt @DarkLegenD @Aserat
Tokatı yiyen sensin herhalde, adına güzel benzetme olmuş.
Önce bi' kendi olmamaşına bak da konuş istersen.daha da artmasını istemiyorsan kapa çeneni
daha da artmasını istemiyorsan kapa çeneni
@Harunnn60 Kos bunlar cilvelesiyor seni ortadan atacaklar @mrt-06 @Çiğdem- @Dosi @ForumdashTokatı yiyen sensin herhalde, adına güzel benzetme olmuş.
tam tersi seni paralıyorumTokatı yiyen sensin herhalde, adına güzel benzetme olmuş.
Beni ilgilendirmiyorÖnce bi' kendi olmamaşına bak da konuş istersen.
Sende daha beter ortalık karıştırma be
Al o zaman benden 1 tane daha.O değilde daha dün 200 olan diss sayım bugün 280'e çıkmış. 😱
Bunu Queen Fazilet'in laneti sayesinde 1.400 olmamışa ulaşan sen mi söylüyorsun?Al o zaman benden 1 tane daha.
Bana bunları mi layık gördün .ssSevişen çift olarak kendinle serhatı seç. Yada Rachel'cim ile sen cuk olursunuz.
Disslerim 290'a ulaştı. 😱 Geceye kadar 300'ü görür herhalde.Bana bunları mi layık gördün .ssEkli dosyayı görüntüle 60115