Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

Barbarlık tanımını yeniden öğrendim sayelerinde. Rollo denen şerefsizden hiç hoşlanmadım. Dizinin sonuna kadar pisliklerine katlanmak zorunda kalmam umarım. İlginç ve gerçeğe yakın bir dizi. Ragnar da anlaşıldığı üzere, adam adam.

bjorn küçükkende tipsizdi büyüyünce tam bir kazma olmuş cesur bir savaşçı ama tip sıfır sarı sıçan

ragnar için söylentilere göre süper bir savaşçı aynı zamanda çokda kıskançmış oğullarının kendisinden daha şöhretli olmasını kaldıramamış rivayetler öyle ama oyuncunun çizdiği karakter harika

Dizi çok iyi başladı
Ragnar'ın karısı geri dönecektir bence yada yolları kesişecektir hamile olan kötülük getirir Ragnar'a.
sanmıyorum tarihte aslaugun tüm oğulları şöhretli isimler içlerinden sünepe çıkmamış
ama anneleri bir afet yani o anneden kötü çocuk çıkamaz

İzlenmesi gereken bir dizi bence sürekliyici ve tarih tam olarak yaşatıyorlar Muhteşem Yüzyıl gibi salak saçma değil.
Emre okumasın.

jenerik müziği gerçekten harika tekrar tekrar dinlemekten bıkmayacağım bir müzik aslında dizinin aralarında savaş sahnelerindeki müzikte muhteşem insanın savaşası geliyor
diyorum baltayı kapıp sokağa dalayım

İzlenmesi gereken bir dizi bence sürekliyici ve tarih tam olarak yaşatıyorlar Muhteşem Yüzyıl gibi salak saçma değil.
Emre okumasın.

bencede MY gibi saçma sapan harem dedikodularından oluşmuyor @xemrexxx duymasın
)

Ben böyle pislik insanlar görmedim arkadaş adamlar bir kase su ile bir sürü kişi yüz yıkıyor birde sümkürüyorlar suyun içine, sümüklü su ile yüz yıkamak iğrençlik değilde nedir?

rolloya laf yok adamın dibi o

my deki şeker ağa ka taş düşsün kafana emi

Tarihi dizi böyle olur işte,Haremde olsun Tayyip ERdoğan gibi karşı değiliz ama buda olsun.Adamlar yapıyor arkadaş ama arada dünya kadar bütçe farkı vardır orası ayrı.

bu diziye başlada kendine dizi gör gidip kocakarı dedikodularını izliyorsun 3 sezondur bıkmadınmı hala
ben göreceğimi spartacuste gördüm bunda ondan daha kaliteli malzeme yoktur

neyse bildirimlerine bak sürgünüm bilgilendirilmeyi bekliyor

Tarihi dizi böyle olur işte,Haremde olsun Tayyip ERdoğan gibi karşı değiliz ama buda olsun.Adamlar yapıyor arkadaş ama arada dünya kadar bütçe farkı vardır orası ayrı.
savaş sahneleri bir harika ya müzik eşliğinde kılıçlar oklar baltalar kan revan ortalık cehenneme dönüyor kendimizi o tarihi sahnenin içinde buluyoruz muhteşem bir iş çıkarıyorlar bizdeki sümsüklerde üç sezonda iki savaş yapıyorlar o savaşlarda bir top göstermek yanınada gül ve sümbül ağa gibi iki top yerleştirmekten ibaret

Rollo kardeşini savunarak güvenini geri kazanma peşinde ama zamanında lagertha'yada yan gözle bakmıştı.Bu adamdan herşey beklenir.
adam sadece provakasyonlara geldi biraz yoksa çok iyidir.
lagertha peyniri de bakma demiyordu ama

rahip konusunu diyorsan orada denemek için yaptılar (bence)
eğer öyle değilse ragy'ye yakışmaz yaptığı
ragy geleneklerine bağlı bir insan geleneklerde o tarz bişey varsa ragy napsın

@sürgünüm ben 2. sezon 6. bölüme geldim bu akşam izlerim sen kaçıncı bölümdesin ?