Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

2x7

Yine sağlam bir bölümdü.

Lagertha'nın earl olarak çıkması hoş bir sürpriz oldu ama aslında tahmin etmiştim böyle bir şeyi.

"Bu devirde babana bile güvenme" diyorlar ya asıl o devirde kimseye güvenilmezmiş. King Horik arkadan işler çevirmeye çalışıyordu, neyse ki Jarl Borg'dan kurtulduk. Yalnız kartal olayı fazla uzadı sevmedim o olayı.

Bjorn'a yüz vermeyen Porunn neyin kafasını yaşıyor acaba?

Floki de şaşırttı bu bölüm. Niye Ragnar'a karşı gibi gözüktü ki?

Ragnar ile rahip mutlaka tekrar karşılaşırlar, karşılaşmada ne olacağını merak ediyorum.

8/10

2*8

Aslaug'un kehaneti tuttu
Ivar'a çok üzüldüm hele bir ara Ragnar öldürmek için boğazına baltayı dayayınca içim parçalandı iyi ki öldürmedi kendi oğlu sonuçta

Yeni gelen prenses çok çapkın çıktı
Çok olay olmasa da sıkmadan izlettiren güzel bir bölümdü.

8.5/10

Son düzenleme:
İlk sezonu ite kaka bitiridim kendime bir aferin çekiyorum
Isınamadim ben bu diziye yaa
Neden bilmiyorum.Ragnar ve karısı hariç pek sevdiğim kimse olmadı. @OzaN @yatutarsa

2.sezon 10 bölümmüş. Normal zamanda yetişirdim ama bu şu zamanlarda yetişemem gibi. O yuzden dizinin 2.sezonunu yaza yada kışın ara sezonda izlemeye bırakıyorum
@sürgünüm beni beklemene gerek yok
(adam satmişlık gibi olmamiştir inş?)

@destere olaydı bu diziyi çok severdi birlikte izlerdik.Tam da benim birlikte dizi izlediğim adamı banlamışlar.

Belki ben tek başladiğim için başlarda ısınamadiğimdan sevemedim galiba
Ama ite kaka götürebileceğim bi dizi
3.sezona beni heycanlandırır umarim
Sen varsın diye duraklamıştım,şimdi tekrar gaza basıp öndekilere yetişeyim.

Öndekilere yetişsem neolucak kimse adamla dizi sohbeti etmiyor ki sen ve @destere hariç.

Sen varsın diye duraklamıştım,şimdi tekrar gaza basıp öndekilere yetişeyim.

Öndekilere yetişsem neolucak kimse adamla dizi sohbeti etmiyor ki sen ve @destere hariç.
Gaza bassan da 2 hafta sonrası bitiyor
Pek bi zevki çıkmaz sanki? Hani boşta kaldıgında dizi aramak yerine bi köşe de bence tut ?