Şuanda çok çok iyi sayılmaz biraz daha sarması lazım beni.Kral bölümlere yaklaşmışsın.
Şuanda çok çok iyi sayılmaz biraz daha sarması lazım beni.Kral bölümlere yaklaşmışsın.
Şuanda çok çok iyi sayılmaz biraz daha sarması lazım beni.
Bırakacağımı kim söyledi tabiki devam edecem ben.Bırakma sen devam et çok iyi bölümler yaklaşıyor. Ertuğrul gider Ragnar gelir yakında profil fotona.
1X5
Dizi gitgide güzelleşiyor.
@sürgünümÇok heyecanlı aksiyonlu bölümdü, Reis kendi çıkarlarını düşünüyor kızını düşünmüyor Rolloya yaptıklarıda kabul edilemez birşey Ragnar son anda kurtardı paçayı yoksa gidiyordu, bakalım şimdi evleride yandı napacaklar.
1X66. bölüm daha hoştu galiba.
1X6
Bağlandım diziye.
@sürgünümHarika bir bölümdü o pis reisten kurtulduk Ragnar reis oldu, dövüşleri çok iyiydi şimdi İngiltereye gittiler napacaklar bakalım.
İngiltere kralı adamını yılanların içine attı oraya bakamadım pis.En reis bölümü izlemişsin.İngiltere bölümleri de güzeldir.
1X7
Geçen bölüme göre durgund ama yine sonları çok iyiydi.
@sokak sanati @sürgünümİngiltereye gittiler o kralın adamlarını bir bir öldürdüler oh çok iyi oldu altınlarıda aldılar onunda aklı başına gelsin uğraşmaması gerektiğini kendini birşey sanıyor.Lagerthada kanlar içinde kalmış.
Neden?
A daha çok varmış.Sonra çok bekleyeceksin çünkü.4. sezon şubatta.
A daha çok varmış.Yarın bitiririm o zaman ilk sezonu.
@MelankoliK Bir süre bunu izle de 1 hafta sonra Outlander'ı birlikte izleriz.@MelankoliK yorumlar için buraya gel)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?