Damien Duff
Süper Favori Üye
En güzel sahneEkli dosyayı görüntüle 55739
Ya şu sahne nedir resmen gözüm kanadı
Yokya gaza getirici bişidi.
.... muzaffer olunmaz tarzında.Kayıpsız zafer olmaz anlamını çıkarıyordumda o kelime aklıma gelmiyor, 10 dakikadır arıyorum.
Saçmala Batuş aynı adam başka rolü canlandırır mı skeç programı mı bu.
Hatırlamıyorum. "Kansız, acısız, kayıpsız zafer olmaz" diye bir şey duymuştum ama dizide geçen o değildi.
Halit beye emekleri için teşekkürler 2.sezon olmayacak demekki zaten totel reytingi halit bey için yetersizdi konsepte değişecek gibi tevfik öldü leonun babası öldü leon ve ali kemal diziden çıktılar okan beyde öyle sadece azize kızları annesi ve onlara yardımcı binbir surat yakup kaldıSezon finali güzel gidiyor inşallah Vasili sonunda geberecek. Umarım gelecek sezonda Yunan komutanlığına en az Baki Davrak kadar iyi bir oyuncu gelir. Tabii Vasili bir cinslik yapıp paçayı kurtarmazsa.
Halit Ergenç hayatta çıkmaz unutun o işi. Leon ve Ali Kemal da bir şekilde döner zor değil.Halit beye emekleri için teşekkürler 2.sezon olmayacak demekki zaten totel reytingi halit bey için yetersizdi konsepte değişecek gibi tevfik öldü leonun babası öldü leon ve ali kemal diziden çıktılar okan beyde öyle sadece azize kızları annesi ve onlara yardımcı binbir surat yakup kaldı
son sahneden anladığım kadarıyla bu yaz Atatürk için bir oyuncu seçilecek ve 2.sezonu başrolde Atatürk canlandırıcak yeni bir konsep yeni oyuncularla
@mesmeso61
Emir'in Feriha'sız kalması gibi Cevdet de gitti seneye Azize'nin Yolu olsun dizi bence.Halit beye emekleri için teşekkürler 2.sezon olmayacak demekki zaten totel reytingi halit bey için yetersizdi konsepte değişecek gibi tevfik öldü leonun babası öldü leon ve ali kemal diziden çıktılar okan beyde öyle sadece azize kızları annesi ve onlara yardımcı binbir surat yakup kaldı
son sahneden anladığım kadarıyla bu yaz Atatürk için bir oyuncu seçilecek ve 2.sezonu başrolde Atatürk canlandırıcak yeni bir konsep yeni oyuncularla
@mesmeso61
atatürk düşmanlarına inat 2.sezonda başrol atatürk olmalı cevdet o durumda çıakrsa diziden üzülmemEmir'in Feriha'sız kalması gibi Cevdet de gitti seneye Azize'nin Yolu olsun dizi bence.
Çok iyi yapmışsın.Diziyi 5.bölümde bırakmıştım ama 2 gün önce yeniden başladım şu an 8.bölümü izliyorum yeni sezon başlayana dek bitiririm yayınlanan bölümlerini sonra da izlemeye devam
Survivor, O Ses vs. de yok bundan sonra tv8i tamamen sildimÇok iyi yapmışsın.
Survivor, O Ses vs. de yok bundan sonra tv8i tamamen sildim
Aynen bende sildim artık işim olmazOo sendemi sildinn tv 8
Aynen bende sildim artık işim olmaz
Bugün gerçekten bana bayram hediyesi oldu @EFE UYSAL da bırakmışsınız. Süpersiniz.Survivor, O Ses vs. de yok bundan sonra tv8i tamamen sildim
Bende bıraktım işim olmaz hilecilerle kul hakkı yiyenlerler..Survivor, O Ses vs. de yok bundan sonra tv8i tamamen sildim
İfşa Kurgunun net kanıtları:Bugün gerçekten bana bayram hediyesi oldu @EFE UYSAL da bırakmışsınız. Süpersiniz.
Yazın sen de tamamlayacağım diyordun ne oldu o iş.Çok iyi yapmışsın.
Sivas'tayım Ankara'ya dönünce.Yazın sen de tamamlayacağım diyordu ne oldu o iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?