Bomba patlıcak her halde ölen ölmeyen belli değil olucakYarını halatla çekiyorum.![]()
Ben gerçek bir tane buldum Mr. "acırsan acınacak hale geliriz" dedi, dedim Driliş mi izliyoruz bir an.Dizide subliminal mesajlar veriliyor @Doğu ve @Polat Şaşmaz panpalarim@Aserat @Forumdash @mesmeso61 @Çiğdem- @destere @mrt-06 Ekli dosyayı görüntüle 55737
demekki kötü yazmıyormuşumSezon finalini @pompy mi yazdı acaba Cevdet her odaya bomba yerleştirdi.@Çiğdem- @xemrexxx @mesmeso61 @batuhankaralar @Titanium
Son sahne tüm bölüme bedeldi bence de özellikle siyah beyaz çekimle fotoğrafları birleştirmek çok akıllıca bir iş olmuş.Efsane sahnelerdi yalnız, son iki parça.![]()
Bence diziden çıkmaz, ya Cevdet ölmeyecek ya da Halit Ergenç ikinci sezon Atatürk'ü canlandıracak.Halit Ergenç dizinden çıkacak o zaman ordan kurtulursa saçma olur. Peki gelecek sezon konu ne olacak?Herkes gitti.
Sonu harikaydı çok iyi düşünmüşler..
Son sahne tüm bölüme bedeldi bence de özellikle siyah beyaz çekimle fotoğrafları birleştirmek çok akıllıca bir iş olmuş.![]()
Saçmala Batuş aynı adam başka rolü canlandırır mı skeç programı mı bu.Bence diziden çıkmaz, ya Cevdet ölmeyecek ya da Halit Ergenç ikinci sezon Atatürk'ü canlandıracak.
Hatırlamıyorum. "Kansız, acısız, kayıpsız zafer olmaz" diye bir şey duymuştum ama dizide geçen o değildi.Ya kayıpsız zafer olmaz tarzında bir cümle vardıya, onun orjinali nasıldı.Söyledide yine aklıma gelmedi şimdi, whatsapp durum yapmalıyım hemen.
![]()
Saçmala Batuş aynı adam başka rolü canlandırır mı skeç programı mı bu.
@xemrexxx TRT'de de Payitaht var büyük resmi gördün mü.
Hatırlamıyorum. "Kansız, acısız, kayıpsız zafer olmaz" diye bir şey duymuştum ama dizide geçen o değildi.![]()