Gardaşım Cevdet'i yaşatacaklar.Kanal D'nin yeni sezon tanıtımından Halit ve Bergüzar.
Bir de hazırlıklar başlamış galiba. Halit Ergenç ayrılacak diyen @Çiğdem-'e sevgiler.
@mrt-06 @xemrexxx @mesmeso61 @batuhankaralar @Titanium
Gardaşım Cevdet'i yaşatacaklar.Kanal D'nin yeni sezon tanıtımından Halit ve Bergüzar.
Bir de hazırlıklar başlamış galiba. Halit Ergenç ayrılacak diyen @Çiğdem-'e sevgiler.
@mrt-06 @xemrexxx @mesmeso61 @batuhankaralar @Titanium
Bu sezon totel daha yüksek geçecektir ilk sezonun gazıylaGardaşım Cevdet'i yaşatacaklar.@yatutarsa
O kadar ölmeyecek demiştim ama inat ediyordun sürekli. Bununla ikna olmuşsundur herhalde. Ali Kemal'in çıkmasını ben de beklemiyordum ama Leon'a hiçbir şey olmaz merak etme.
Sen şu yarışmaya bir bak başlatma korkusuna.Bizim Hikaye korkuyu saldı hemen![]()
halit beyin çıkmıcağı zaten belliydi ayoll ali kemalde çok şey ettik en haklı çıktım zatenO kadar ölmeyecek demiştim ama inat ediyordun sürekli. Bununla ikna olmuşsundur herhalde. Ali Kemal'in çıkmasını ben de beklemiyordum ama Leon'a hiçbir şey olmaz merak etme.![]()
Belliyse niye çıkacak öldü dedin sürekli.halit beyin çıkmıcağı zaten belliydi ayoll ali kemalde çok şey ettik en haklı çıktım zatenleonda ayrıldığını düşünüyorum ama inş onda yanılırım ama ali kemalin haberi leonuda doğruladı gibi birlitke gittiler sonucta
![]()
adam başrol ayoll o ölçümüBelliyse niye çıkacak öldü dedin sürekli.Sanmıyorum Leon Hilal için döner mutlaka.
![]()
Set hazırlıkları başlamış, senaryo yazılıyor, çekimler de yakında başlar. Yönetmen de açıklama yapmış:Çok özledim ben bu diziyi. Yeni sezonu ne alemde?![]()
Bu kadar geç vakte kalmasını sevmedim ama neyse.Set hazırlıkları başlamış, senaryo yazılıyor, çekimler de yakında başlar. Yönetmen de açıklama yapmış:
![]()
En geç Ekim başında başlar. Ekim sonu, kasım sonu gibi sallamasyon haberler çıkıyor bir de.Bu kadar geç vakte kalmasını sevmedim ama neyse.![]()
Elde doğru düzgün açıklama olmayınca böyle oluyor maalesef. Kanal D de yapım şirketi de sessiz gördüğüm kadarıyla. Bir de Kanal D perşembe gününe yeni dizi mi koymuş?En geç Ekim başında başlar. Ekim sonu, kasım sonu gibi sallamasyon haberler çıkıyor bir de.![]()
Evet ama maalesef o başlayana kadar dolgu muamelesi görüp harcanacak.Elde doğru düzgün açıklama olmayınca böyle oluyor maalesef. Kanal D de yapım şirketi de sessiz gördüğüm kadarıyla. Bir de Kanal D perşembe gününe yeni dizi mi koymuş?
Gardaşım Cevdet'i yaşatacaklar.@yatutarsa
O kadar ölmeyecek demiştim ama inat ediyordun sürekli. Bununla ikna olmuşsundur herhalde. Ali Kemal'in çıkmasını ben de beklemiyordum ama Leon'a hiçbir şey olmaz merak etme.![]()
Bizim Hikaye korkuyu saldı hemen![]()
boranın hayranları çiğdem ve @Yiğitt gibi oğlanın orasına burasına bakmamış sadece anlamlı bir hediye vermişler doğum günündeÇok özledim ben bu diziyi. Yeni sezonu ne alemde?![]()
Miray Daner de hediye olarak yıldız almış partnerlik budur.boranın hayranları çiğdem ve @Yiğitt gibi oğlanın orasına burasına bakmamış sadece anlamlı bir hediye vermişler doğum gününde@xBUGRAx @denizz19 @Harunnn60 @Dosi
@Çiğdem- yarın konuya girince sinirden ormana ağaç kesmeye gider baltaylaMiray Daner de hediye olarak yıldız almış partnerlik budur.
![]()
@Çiğdem- yarın konuya girince sinirden ormana ağaç kesmeye gider baltayla![]()
leonda çıksaydı keşke diziden şu sarı çiyandan kurtulurdu en azından ayollMiray Daner de hediye olarak yıldız almış partnerlik budur.
![]()
kız bugün bu oğlanın da doğum günüymüş artık bugünü kutsal gün ilan edersin senleonda çıksaydı keşke diziden şu sarı çiyandan kurtulurdu en azından ayoll
![]()
![]()
![]()
Özledikkız bugün bu oğlanın da doğum günüymüş artık bugünü kutsal gün ilan edersin sen
![]()