Vatanım Sensin - Genel Yorum Konusu

O kadar ölmeyecek demiştim ama inat ediyordun sürekli. Bununla ikna olmuşsundur herhalde. Ali Kemal'in çıkmasını ben de beklemiyordum ama Leon'a hiçbir şey olmaz merak etme. :A
halit beyin çıkmıcağı zaten belliydi ayoll ali kemalde çok şey ettik en haklı çıktım zaten :F leonda ayrıldığını düşünüyorum ama inş onda yanılırım ama ali kemalin haberi leonuda doğruladı gibi birlitke gittiler sonucta :F

halit beyin çıkmıcağı zaten belliydi ayoll ali kemalde çok şey ettik en haklı çıktım zaten :F leonda ayrıldığını düşünüyorum ama inş onda yanılırım ama ali kemalin haberi leonuda doğruladı gibi birlitke gittiler sonucta :F
Belliyse niye çıkacak öldü dedin sürekli. :A Sanmıyorum Leon Hilal için döner mutlaka. :A

Belliyse niye çıkacak öldü dedin sürekli. :A Sanmıyorum Leon Hilal için döner mutlaka. :A
adam başrol ayoll o ölçümü :F burada ali kemal ile leon ölçü şu noktada haklı çıktım daha konusup rezil olma :A aaa leonun çıkmasını bende istemiyorum gıcık ali kemal gitti yetti bence :A :A :A

Birde oyuncuların çıkmasını bekleme senaryoya göre çıktığını hissettikelrinin konusunu aç @denizz19 kırgın kızların koınularını açıyordu mesala hortladıklarında tekrar kilitliyordu gerçi ama neyse :A :A :A

Çok özledim ben bu diziyi. Yeni sezonu ne alemde? :T:
Set hazırlıkları başlamış, senaryo yazılıyor, çekimler de yakında başlar. Yönetmen de açıklama yapmış:

DI_BiGwXYAAM50m.jpg

En geç Ekim başında başlar. Ekim sonu, kasım sonu gibi sallamasyon haberler çıkıyor bir de. :D
Elde doğru düzgün açıklama olmayınca böyle oluyor maalesef. Kanal D de yapım şirketi de sessiz gördüğüm kadarıyla. Bir de Kanal D perşembe gününe yeni dizi mi koymuş?

Gardaşım Cevdet'i yaşatacaklar. :( @yatutarsa

Bu sezon totel daha yüksek geçecektir ilk sezonun gazıyla :Z:Z:Z @Aserat @xemrexxx

O kadar ölmeyecek demiştim ama inat ediyordun sürekli. Bununla ikna olmuşsundur herhalde. Ali Kemal'in çıkmasını ben de beklemiyordum ama Leon'a hiçbir şey olmaz merak etme. :A

Bizim Hikaye korkuyu saldı hemen :A

Çok özledim ben bu diziyi. Yeni sezonu ne alemde? :T:
boranın hayranları çiğdem ve @Yiğitt gibi oğlanın orasına burasına bakmamış sadece anlamlı bir hediye vermişler doğum gününde:X @xBUGRAx @denizz19 @Harunnn60 @Dosi