Ben bayılıyorum Leona ama @Forumdash @xemrexxx @serhatt dalga geçip duruyorlar Leonun tipiyle özellikle bıyığıyla ona göre cnm
Cücük Ayhan IşıkBen bayılıyorum Leona ama @Forumdash @xemrexxx @serhatt dalga geçip duruyorlar Leonun tipiyle özellikle bıyığıyla ona göre cnm![]()
![]()
![]()
Bıyıklı bıyıksız farketmez her haliyle kötüBen bayılıyorum Leona ama @Forumdash @xemrexxx @serhatt dalga geçip duruyorlar Leonun tipiyle özellikle bıyığıyla ona göre cnm![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa Kenanda Ayhan olmaya çalıstı ama beceremediCücük Ayhan Işık
![]()
Bıyık aynısı değildi ondanHahah Aaa Kenanda Ayhan olmaya çalıstı ama beceremedi![]()
Kenana kurban olsun herkesler
Yok çevremden güzel yorumlar geliyor kesmiycem. Daha da uzatıp hilal yaparım.Tam tersi olması lazımdı.Kes bence.
![]()
Olamaz mı?O kadar yakışıklı mısın? 😱
Evet.Sen ona benzetildiğin için mi parlak oldun![]()
Bana da bayılırsın o zaman.Ben bayılıyorum Leona ama @Forumdash @xemrexxx @serhatt dalga geçip duruyorlar Leonun tipiyle özellikle bıyığıyla ona göre cnm![]()
![]()
![]()
O parlak değil malesefYok çevremden güzel yorumlar geliyor kesmiycem. Daha da uzatıp hilal yaparım.
Olamaz mı?
Evet.
Bana da bayılırsın o zaman.![]()
Ben bayılıyorum Leona ama @Forumdash @xemrexxx @serhatt dalga geçip duruyorlar Leonun tipiyle özellikle bıyığıyla ona göre cnm![]()
![]()
![]()
Beni daha çok sırt genişliğin ilgilendirdi![]()
Yok çevremden güzel yorumlar geliyor kesmiycem. Daha da uzatıp hilal yaparım.
Olamaz mı?
Evet.
Bana da bayılırsın o zaman.![]()
O kadar yakışıklı mısın? 😱
Kenana kurban olsun herkesler![]()
Bıyık aynısı değildi ondanYoksa Kenan senin Leon'dan daha iyi Ayhan Işık olur
![]()
aslında leonla çiğdem uyumlu ikisi de sıska ve hafif sarışınTam tersi olması lazımdı.Kes bence.
![]()
Buradaki parlakçılara foto atmamla kötü yola düşmem aynı şey.At fotonu o zaman buradaki parlak avcıları değerlendirsin seni![]()
At canım nolacakBuradaki parlakçılara foto atmamla kötü yola düşmem aynı şey.![]()
Buradaki parlakçılara foto atmamla kötü yola düşmem aynı şey.![]()
Bak gördün mü nasıl pusuda bekliyorlarAt canım nolacak![]()