Girmediği doğrudur ama giydiği doğrudurfatmagul hic bir zaman mini,dekolteli kiyafetler girmedi.
Sen hiçbir şey bilmiyorsun .Umreye giden adam müslümandır o ateist ibadet etmek içinde gittiği yok asıl sen birşey bilmiyorsun😉 gülüyorum sadece sana
Girmediği doğrudur ama giydiği doğrudur
amlem to sana ne desem boş. islamda ümre diye bir ibatet yok. Umre ziyaret demektir. eger müslümansan ziyarete gidersen orda ibadet yaparsın . ateissen sadece ziyaret edersin okadar.
Ertuğrul Özkök umreye gidiyor
Ben ne diyorum .Müslüman adam gider oraya sana 10 saattir bunu anlatıyorum .Umre ibadettir sen bunu anlamıyorsun geliyorsun burada bilmişlik taslıyorsun 😉
[video=dailymotion;xnlk95]http://www.dailymotion.com/video/xnlk95_umre-ybadety-anilari-bulent-guvenyr-aryyvynden-2010-3_shortfilms[/video]
Googleye yazarsan bir çok bunun hakkında bilgi bulursun 😉 Umre sünnettir biz sünete ibadet diyoruz siz ne diyorsunuz bilemem 😉
yaw alem to senin analamaman ingilzceden kaynaklanmıyor ))) . umre diye bir ibadet yok. kuranda ibadetler bellidir. sen umreye gidersen ki umrenin kelime manası ziyaret yani kutsal toprakları ziyarettir. orada yaptıgı ibadetler kat kat sevap oldugundan extra sevap kazanırsın. umreye gidip orda namaz dua zekat kurban kesmezsen sevap mevap alamazsın ))))))))
Yaptım panpa 133 mü ne çıkmıştıIQ testi yapar mısın ? açıklamayı yaptım üstte yeter be
- - - Ekleme - - -
bi akrabana birisi tecavüz ederse o zamanda gülersin yok polat abin sıkar adamın kafasına 😉
IQ testi yapar mısın ? açıklamayı yaptım üstte yeter be
- - - Ekleme - - -
bi akrabana birisi tecavüz ederse o zamanda gülersin yok polat abin sıkar adamın kafasına 😉
Sen foruma geri mi döndün ?polat ewlenmedn kadınları hamile birakıyor.her gelen başrol kadın necati şaşmazla birlikte savcı haric nerde ahlak ramazan ramazan iftira atmayn beren erotik diye
Haddini bil haddini!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!senin çevrende oldusa bana telofon ette ben polat abime sıktıram
Sen foruma geri mi döndün ?
polat ewlenmedn kadınları hamile birakıyor.her gelen başrol kadın necati şaşmazla birlikte savcı haric nerde ahlak ramazan ramazan iftira atmayn beren erotik diye
Sünnet bir ibadettir benim dinimde senin dininde ne olduğunu bilmiyorum tabi.Hala diyorsun sünnet ibadet değildir diyorsun bir de sanki kapak yapmış gibi ))) bu işareti yapınca gülmekten atıyorum kendimi koltuğa
peygaberimizin yaptıgı herşey sünet kardeş. ger kabeyi tavaf edersen sevap kazanırsın umre diye bir ibadet yok zaten. sünetler kuaranda geçmez
valla senin akrabalar benim çevreye girmiyor alemto
insanlıktan çıkmışsınız tecavüzle dalga geçiliyor haddini bil diyor bide
dur susayım hesabımı çalmasın şimdi
- - - Ekleme - - -
gitmediki
Sünnetler ibadettir daha fazla rezil olma 😉
- - - Ekleme - - -
Dalga geçen kim !Tecavüz sahneleri ekrana koyan ben miyim?.Ortaya ben öyle birşey yazmadım ki sen yazdın polat abine telofon et diye demek ki sen telofon etmişin ki geliyorsun bana tavsiyede bulunuyorsun benim akrabalar müslüman terbiyeli evli namuslu erkekler,kadınlar 😉 sizin akrabaları bilemem