2024 3. Tur | En Favori Üye 2024 | phoebebuffay VS Yakamoz-Asi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Çeyrek Finale Yükselsin?

• Yakamoz-Asi

• phoebebuffay

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,083
Puanı
1,060
Oy oranı belirtmek yasak, cezai yaptırım uygulanacak‼️

Bir Fav10 klasiği 'En Favori Üye' 2024, 3. tur ikili eleme oylamaları ile devam ediyor.

Oylamayla ilgili bilinmesi gereken temel kurallar:
- Kendinize oy kullanabilirsiniz.
- Kullanılan oy değiştirilemez veya silinemez, bunun bilincinde olup hatasız ve eksiksiz oyunuzu kullanın.
- Forum içinde veya dışında hiçbir şekilde oy isteyemezsiniz. Tespit edilmesi halinde diskalifiye edilmenin yanı sıra cezai yaptırım uygulanır.
- Başkası için oy toplama girişiminde bulunamazsınız. Tespit edilmesi halinde uzun süreli ban cezası uygulanır.

- Bunun dışında uygun görüldüğü takdirde sadece yöneticiler konuları uplatabilir.

------

@Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff, @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü, @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT, @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345 , @Doğan

0 oy ile elenmeyim diye kendime oy vermiştim. :A

Forumun en aktif ve ılımlı, herkesle iyi geçinen üyelerinden @Yakamoz-Asi'ye tur atlarsa sonraki aşamalarda destek veririz illaki. :A

İleride İsviçre'ye gideceğim zaman kendisine de danışacağım inşallah. :A

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
0 oy ile elenmeyim diye kendime oy vermiştim. :A

Forumun en aktif ve ılımlı, herkesle iyi geçinen üyelerinden @Yakamoz-Asi'ye tur atlarsa sonraki aşamalarda destek veririz illaki. :A

İleride İsviçre'ye gideceğim zaman kendisine de danışacağım inşallah. :A

Korktuğum baṣıma gelmiṣ. Seni en az yarı finalde görüyorum. Tam da kurayı çekmiṣ @Dosi yine. :D

Oyumu kullandım. Baṣarılar. :Z
------

Eyvallah hepinizede teṣekkürler. :Z

Korktuğum baṣıma gelmiṣ. Seni en az yarı finalde görüyorum. Tam da kurayı çekmiṣ @Dosi yine. :D

Bi birinizde memnun olun kuradan be. Herkes söyleniyor nerdeyse :A
Geçen sene Bully forumda yoktu ne güzel ona teslim etmiştim son 2 sene kuralarını.
Aman er yada geç final turları rakipler kim olursa olunsun favori olan ilerler zaten rakibine karşı.

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Bi birinizde memnun olun kuradan be. Herkes söyleniyor nerdeyse :A
Geçen sene Bully forumda yoktu ne güzel ona teslim etmiştim son 2 sene kuralarını.
Aman er yada geç final turları rakipler kim olursa olunsun favori olan ilerler zaten rakibine karşı.

Ben memnunum inṣallah beni geçer @phoebebuffay sevinirim. Kendisi son 4 adaylarımdan. Bakalım ne olacak. Biraz daha fazla aktif olsa daha iyi olur ama. :A

Ben memnunum inṣallah beni geçer @phoebebuffay sevinirim. Kendisi son 4 adaylarımdan. Bakalım ne olacak. Biraz daha fazla aktif olsa daha iyi olur ama. :A
Aktif olsa neler neler olacakta. Bizden aşağı kalır aktifliği yok ama konularda değil sadece :A onu konulara çekecek konular olmalı sadece :A

------

Eyvallah hepinizede teṣekkürler. :Z
Ben kendimi 3.turda bile görmüyordum. :A Zaten açık ara senin hakkın, yorumda final yolundan vs bahsedecektim de @Dosi yorumumu editler diye çekinip olasılık vs de ekleyerek editledim. :A

Ben kendimi 3.turda bile görmüyordum. :A Zaten açık ara senin hakkın, yorumda final yolundan vs bahsedecektim de @Dosi yorumumu editler diye çekinip olasılık vs de ekleyerek editledim. :A
İşte böyle kendini bilen (editleme kısmına deyiniyorum) üyelerin başımızın üstünde yeri var.
Yalnız sen pek görünmeden böyle ilerliyorsun. Şu etiketinin hakkını ver artık :A
@dreamy ile şöyle yabancı En Favori Şarkı yapsanız ne güzel olur :A

Aktif olsa neler neler olacakta. Bizden aşağı kalır aktifliği yok ama konularda değil sadece :A onu konulara çekecek konular olmalı sadece :A
Böyle iyi ya, girip kontrol edip çıkmak bazen 1 dakikamı bile almıyor ama yorum yapmaya, birileriyle konuşmaya başlayınca forum hem zamanımı alıyor, hem odağımın kaymasına sebep olabiliyor.

Hem artık forumdaki konuların çoğunluğu ilgimi çekmediğinden hem de dediğim sebepten ötürü bilinçli bir tercih. :A
------

İşte böyle kendini bilen (editleme kısmına deyiniyorum) üyelerin başımızın üstünde yeri var.
Yalnız sen pek görünmeden böyle ilerliyorsun. Şu etiketinin hakkını ver artık :A
@dreamy ile şöyle yabancı En Favori Şarkı yapsanız ne güzel olur :A
En azından 10-15 tane aktif yabancı müzik dinleyicisi olsa güzel olur aslında ama yok gibi. Yine de yapılabilir aslında. :A @dreamy

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Böyle iyi ya, girip kontrol edip çıkmak bazen 1 dakikamı bile almıyor ama yorum yapmaya, birileriyle konuşmaya başlayınca forum hem zamanımı alıyor, hem odağımın kaymasına sebep olabiliyor.

Hem artık forumdaki konuların çoğunluğu ilgimi çekmediğinden hem de dediğim sebepten ötürü bilinçli bir tercih. :A
------

En azından 10-15 tane aktif yabancı müzik dinleyicisi olsa güzel olur aslında ama yok gibi. Yine de yapılabilir aslında. :A @dreamy
Şu an çok hakim olmasakta dinleyip oylarız :A
En az 10 kişi oluruz

Hitleri seçerseniz hakimizdir :A

Şu an çok hakim olmasakta dinleyip oylarız :A
En az 10 kişi oluruz

Hitleri seçerseniz hakimizdir :A
Zaten 2020-2024 diye düşünmüştüm yaparsak. Sosyal medyanın etkisiyle aşırı hit şarkıları bilen o civarda insan çıkar diye düşünüyorum, bu yüzden yapılırsa yıl bazlı yapmaktansa klipsiz etkinliğindeki gibi birleştirerek yapmak daha mantıklı, sadece hitler yarışır. :A

• Harika
Reactions: Dosi