takas ondan kurtlar vadısı kosept danısmanı ıcerde hepsı hayal urunu ))))
konsept danışmanı içerde olsa nolur ne yaptığını bilmiyoz
kendi egonu mu tatmin ediyon nabıyon ayarmış sen kime ayar veriyon senin fabrika ayarlarını bozarım ona göre
Tabi Beren fark atar istediği zaman firkik veriyor istediği zaman erotik sahnelerde oynuyor tabi bunları Polat yapamaz çünkü adam umreye gitmiş anlıyacağın dilde müslümanlık görevlerini yerine getiren adam 😉beren fark atar istediği zaman kız pasta yapıyor geçiyor vadiyi
beren farkı
Tabi Beren fark atar istediği zaman firkik veriyor istediği zaman erotik sahnelerde oynuyor tabi bunları Polat yapamaz çünkü adam umreye gitmiş anlıyacağın dilde müslümanlık görevlerini yerine getiren adam 😉
izlemediğin dizi hakkında konuşma saçmalıyorsun, beren 2 yıl diz üstü giymedi
😀d😀d😀d:haha::haha::haha: :haha::haha::haha:[sm=s16.gif][sm=s16.gif][sm=s16.gif][sm=s16.gif]:haha::haha::haha:Gereken ayar verilmiştir:applouse:
Tabi Beren fark atar istediği zaman firkik veriyor istediği zaman erotik sahnelerde oynuyor tabi bunları Polat yapamaz çünkü adam umreye gitmiş anlıyacağın dilde müslümanlık görevlerini yerine getiren adam 😉
@alemto.hey dostum dinimizi ortaya atip vadiyi hakli cikarma!
@alemto herşeyi bildiğimi iddia etiyorum ama müslümanın bilmesi gereken en basit şeyide yanlış söyleyince müdehale ettim okadar ))))
1-Ustandan aldığın yazıyı ustana kopyalama
2-Beren mi diz üstü giyinmedi ?
Sen diyorsun ki dizüstü giyinmedi diyorsunda kız bırak dizüstünü üstünde birşey yok bu bir ahlaklı bu mu topluma örnek dizi? .
Edit: Daha çok böyle erotik sahneleri var bunlar birkaç tanesi
Sözün Bittiqi An 😉😉
2 yıldır dedim fatmagülde giymedi
anlama kabiliyetinize hayranım
izlemediğin dizi hakkında konuşma saçmalıyorsun, beren 2 yıl diz üstü giymedi
😀d😀d😀d:haha::haha::haha::haha::haha::haha:[sm=s16.gif][sm=s16.gif][sm=s16.gif][sm=s16.gif]:haha::haha::haha:Gereken ayar verilmiştir:applouse:
capslock sallama üstteki alomtonun koyduğu videolar ne ?1-Ustandan aldığın yazıyı ustana kopyalama
2-Beren mi diz üstü giyinmedi ?
Sen diyorsun ki dizüstü giyinmedi diyorsunda kız bırak dizüstünü üstünde birşey yok bu bir ahlaklı bu mu topluma örnek dizi? .
Edit: Daha çok böyle erotik sahneleri var bunlar birkaç tanesi
Sözün Bittiqi An 😉😉