Vadi'ye En Buyuk Kaziklari Hep Kendi Eski Kadrosu Atti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takas ondan kurtlar vadısı kosept danısmanı ıcerde hepsı hayal urunu :)))))

Sadece onlar degil.Eren de fatmagul'e gitmisti.Diziden kurtulan kurtukana yani...

kendi egonu mu tatmin ediyon nabıyon ayarmış sen kime ayar veriyon senin fabrika ayarlarını bozarım ona göre :D

😀d😀d😀d:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:haha::haha::haha::haha::haha::haha:[sm=s16.gif][sm=s16.gif][sm=s16.gif][sm=s16.gif]:haha::haha::haha:Gereken ayar verilmiştir:applouse:

beren fark atar istediği zaman kız pasta yapıyor geçiyor vadiyi

beren farkı
Tabi Beren fark atar istediği zaman firkik veriyor istediği zaman erotik sahnelerde oynuyor tabi bunları Polat yapamaz çünkü adam umreye gitmiş anlıyacağın dilde müslümanlık görevlerini yerine getiren adam 😉

Son düzenleme:
Tabi Beren fark atar istediği zaman firkik veriyor istediği zaman erotik sahnelerde oynuyor tabi bunları Polat yapamaz çünkü adam umreye gitmiş anlıyacağın dilde müslümanlık görevlerini yerine getiren adam 😉

izlemediğin dizi hakkında konuşma saçmalıyorsun, beren 2 yıl diz üstü giymedi

😀d😀d😀d:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:haha::haha::haha::haha::haha::haha:[sm=s16.gif][sm=s16.gif][sm=s16.gif][sm=s16.gif]:haha::haha::haha:Gereken ayar verilmiştir:applouse:

😀d😀d😀d:F:F:F:F:F:F:F:F:F:F:haha::haha::haha: :haha::haha::haha:[sm=s16.gif][sm=s16.gif][sm=s16.gif][sm=s16.gif]:haha::haha::haha:Gereken ayar verilmiştir:applouse:

1-Ustandan aldığın yazıyı ustana kopyalama:D
2-Beren mi diz üstü giyinmedi :D?:F
Sen diyorsun ki dizüstü giyinmedi diyorsunda kız bırak dizüstünü üstünde birşey yok :F:F bu bir ahlaklı bu mu topluma örnek dizi? :D.
Edit: Daha çok böyle erotik sahneleri var bunlar birkaç tanesi
Sözün Bittiqi An 😉😉

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bakalim bu sezon hangi oyuncular Vadiyi satip,baska dizilere gidecek...

kurtların sızı nasıl kandırdıgı ortada :)))) muslumanlıkta umreye gıtmek dıye bır emır yok. daha bundan habersız olanları kurtlar dındarız dıye kandırıyor ıste :))))

yaw allah askına hergun plajlarda her yıl sevgılı degıstıren kurtlar ekıbı umreye gıderek goz boyuyor. ateıst olan ertugrul ozkokte umreye gıttı.

Alibaba birşey sallamış yine , mesajlarına da cevap veren yok hit için gereksiz konu açmayın vadiyle uğraşmayın artık

@alemto herşeyi bildiğimi iddia etiyorum ama müslümanın bilmesi gereken en basit şeyide yanlış söyleyince müdehale ettim okadar :)))))

Vadiciler hakikaten sacmalamaga basladi artik.Vadi artik dizi degil,para icin yapilmis,hayranlarin uzerinden milyonlar kazan bir orgut.

@alemto herşeyi bildiğimi iddia etiyorum ama müslümanın bilmesi gereken en basit şeyide yanlış söyleyince müdehale ettim okadar :)))))

Sen hiçbir şey bilmiyorsun .Umreye giden adam müslümandır o ateist ibadet etmek içinde gittiği yok asıl sen birşey bilmiyorsun😉 gülüyorum sadece sana :F

Sen diyorsun ki dizüstü giyinmedi diyorsunda kız bırak dizüstünü üstünde birşey yok :F:F bu bir ahlaklı bu mu topluma örnek dizi? :D.
Sözün Bittiqi An 😉😉

2 yıldır dedim fatmagülde giymedi

anlama kabiliyetinize hayranım

Sözün Bittiqi An 😉😉
capslock sallama üstteki alomtonun koyduğu videolar ne ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...