2024 3. Tur | En Favori Üye 2024 | serhatt VS bazinga

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Çeyrek Finale Yükselsin?

• serhatt

• bazinga

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
İkisi üyeyi de seviyorum.

@serhatt ile yerli diziler bakımından ortak zevklerimiz ve sohbet alanlarımız var. Son dönemlerde pek dizi izlemediğim ve forumda da aktif modda takılmadığım için pek konuşma fırsatımız da olmuyor haliyle ama forumun eğlenceli karakterlerinden biri. Kötü erkek zevki dışında bir kötü yanını görmedim hiç. :A

@bazinga ile sinema, yabancı diziler ve müzik konusunda ortak zevklerimiz ve sohbet alanlarımız var. Oyumu da kendisinden yana kullandım.

Bu turu atlarsa sonraki tur @serhatt'a oy sözüm olsun. :A
Erkek zevkim dışındaki yerlere attım o harikayı. :A Polemiğe girmeyeceğim seninle bu konuda. :A

Açık sözlülüğün ve güzel düşüncelerin için de teşekkürler canım. :bhr:
------

@bazinga .
Serhatçım bu seferlik üzgünüm. Açtığım konuların altında adminimizi görmek beni mutlu ediyor. O yüzden Bazinga dedim.
İyi yarışmalar ikinizede. :)
Problem yok, sağlık olsun. :)

Çok mersi sayın admin*********
. Neyin ne olacağı hiç belli olmaz bu forumda. :A
Oy vermeyenler için çok belirleyici bir mesaj olmuş :A editledim mecburi.
Bu etkinlikte en az 10 kişinin mesajını edit etmişizdir. Bu tur ise 3 ismin mesajına müdahale yapmak zorunda kaldım.
Sevgili @Hobbit ’in de bir mesajını sildim. Bak Hobbit. Sadece sana yapılmadı yani. Eminin bu sayı daha artar :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Hobbit
Bu etkinlikte en az 10 kişinin mesajını edit etmişizdir. Bu tur ise 3 ismin mesajına müdahale yapmak zorunda kaldım.
Sevgili @Hobbit ’in de bir mesajını sildim. Bak Hobbit. Sadece sana yapılmadı yani. Eminin bu sayı daha artar :A
Ben bir şey demedim ki silinen mesajım için. 😱😱 Ben ne alaka 😂😂

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben bile editlendiysem diğer editlenenlerin hiç konuşmaya hakkı yok, sorry. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Hobbit and Dosi
Ben oyumu @serhatt dan yana kullandım.

Ozan bu forumu kurmasaydı zaten bizlerde olmazdık ama forumuda ayakta tutan, konu açan, yorum yapan üyelerdir.

Bu etkinliklerde kimin, neye göre oy verdiğini bilmiyorum.
Herkesin kendi görüşü ve kararıdır.

Ozana sevgim ve saygım ayrıdır ama Serhat forumda katkısı ve hareketliliği olan bir üye olduğu için oyumu ona verdim.

• Harika
Reactions: serhatt
Koskoca admin dururken parlakcı serhatt 'a mı oy verseeek, yoksa son zamanlarda az aktif olsada bizi süper emekli yapan değerli adminimize mi :A

• İlginç
Reactions: serhatt