Bilmem ben küçüklükten beri az uyurum alışkanlık diyelim.Vücut olarak hazırlamışsın kendini ama psikolojik olarak nasıl hazırladın kendini.Yani kalkarken off puff demiyorsun o zaman.
Bilmem ben küçüklükten beri az uyurum alışkanlık diyelim.Vücut olarak hazırlamışsın kendini ama psikolojik olarak nasıl hazırladın kendini.Yani kalkarken off puff demiyorsun o zaman.
Okul-iş-askerlik gibi dönemler dışında uyku düzenini tutturmak pek mümkün değil. Benim için en az 8 saat uyku gerekli, 7 saat 59 dakika uyusam bile öğleden sonra hemen uykum gelir. Ama uykunun düzenli olmaması berbat bir şey, artık gece 2-3"te değil de 12'de uyuyacağım erkenden. Hazirana doğru 10.30'a kadar çekmem gerek.
Eskiden bende de bu sorun vardı, iş hayatına girip spor yaptığında otomatikmen aşıyorsun.Bizim gibi mutsuz insanlar gece 3'ten önce uyuyamaz. 3'te uyumaya çalışıp 4 gibi anca uyurlar...
Yok içiliyorO da ne yeniyor mu?
Benim hiç içmediğim kesinYok içiliyor
7’nin altına düşmemek gerekiyor, belki uykusuz hissetmez bünye Ama yine de 50-60 yaş altı için +7 saat uyku şart… Çocuklarda +9 saat, ergenlerde +8 saat.Uzun zamandır baya değişti. 10.30 itibari ile uyku basıyor. 11-12 arası muhakkak uyumuş oluyorum.
Gece sıkıntıdan çok uyanma problemim var ama telefona vs bakmayarak tekrar uymayı başarıyorum fazla uzamadan.
6-7 saatlik uykum var ortalama ve bana yetiyor.
Ulan mutlu ol artık yeter bıktırdın, bıktırdın...Bizim gibi mutsuz insanlar gece 3'ten önce uyuyamaz. 3'te uyumaya çalışıp 4 gibi anca uyurlar...
Üni zamanı 5 saat uyurdum hep7’nin altına düşmemek gerekiyor, belki uykusuz hissetmez bünye Ama yine de 50-60 yaş altı için +7 saat uyku şart… Çocuklarda +9 saat, ergenlerde +8 saat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?