Kanal D Urfalıyam Ezelden - Dizi Yorumları

Salı 23.15 Şans Kapıda, Perşembe 23.15 112 Acil

Çok bekleriz bu dizinin tutması, Kanal D`de bu akıl olduktan sonra. Neyse Pazar da boşaldı. :A @Bully

Salı 23.15 Şans Kapıda, Perşembe 23.15 112 Acil

Çok bekleriz bu dizinin tutması, Kanal D`de bu akıl olduktan sonra. Neyse Pazar da boşaldı. :A @Bully
Bu akşam tekrarı var ama. ss

Hem Star'ın da Çarşamba Aşktan Kaçılmaz, Perşembe Kurt Seyit ve Şura'sı var o da yayınlayamacak dizi tekrarı. :A

Gönül İşleri zaten banko tuttu, çok sevdim ben. :D Star logosunu Kanal D yapıp izleriz. :A
Aynen. :A Dizi her kanalın fanları tarafından sevildi. @mrt-06 bile sevdi elemine rağmen. :A O da logosunu Show yapar artık. :A

Son olarak Urfalıyam Ezelden'e başarılar. :A

Ağır A/B diyor kendine ama ağır A/B kelimesinin muciti benim. :A:A

Umarım Urfalıyam Ezelden 1. olur ama biz Gönül İşlerini izleyelim o da 2. olsun. :kiki:
xemre ağır total zaten o işine gelince ab oluyor. :A

Tabii ki de bizim asıl gözbebeğimiz Urfalıyam Ezelden zirveyi o almalı. :kiki: Ama bizim bir ab kimliğimiz var bu yüzden Gönül İşleri forever. :A

Sen diziyi nasıl izledin Allahını Seversen;
Düğünde atılan kuru sıkı tabancalar adamın vurulmasından sonraki sürelere kadar duymamasını sağlıyor. [emoji1]
Oyunculuk'ta gayet doğaldı.:)
@beyazsoy diziyi izlemeni tavsiye ederim.[emoji1]
Duyma demiyorum görmediler diyorum. :)

Diziye türküyü basmışlar maşallah iyi taktik tekrarı iyi reyting alır. :X

Duran Aga nasıl bir babasın sen ya. ss

Son düzenleme:
İzledim o sahne gerçekçi değil. Damat ayağa kalkıyor. Normalde herkes ayağa kalkan damadı görur. Ayrıca gelin ayağa kalkan damadı hadi farketmedi. Adamın dusussunu rüzgarından hisseder.
Aga rüzgar olayını düşünmedim,yine izledim sahneyi o sahnenin vurulma anıda çok uzun. [emoji1]