Kanal D Urfalıyam Ezelden - Dizi Yorumları

:Fbu da tutar diyen tam olarak yok artık eeee kanal d dizilerine tutar diyenler şimdi kanal d nin saçmaladıklarını görünce bu yorumlara da yansımış:D
Dizi totalde iyi sonuçlar alır...Aslında ben bu diziden ilk başta umutlu değildim ama son fragmanı izleyince sevdim...

Kanal D ne yapmaya çalışıyor. :(
Urfalıyam ezelden reklam 20.01

Başta reklam verilir mi??
İrfan Şahin 'in herhalde şekeri çıktı, çıldırdı.

Kanal D basinda veriyor reklami da sonunda belki vermiyodur, veriyo mu?
İkisinde de veriyor. Geçen Hayat Yolunda 30 dakika reklam verdi.

Cidden Kanal D artık gerizekalı gibi davranıyor. Dizinin tutmaması için bu kadar çaba sarf edilmez. Üstelik karşısında bir diğer yeni dizi var, millet ona bakıp beğenip de dönmez İnşallah geri, o da akıllanır. :D

İkisinde de veriyor. Geçen Hayat Yolunda 30 dakika reklam verdi.

Cidden Kanal D artık gerizekalı gibi davranıyor. Dizinin tutmaması için bu kadar çaba sarf edilmez. Üstelik karşısında bir diğer yeni dizi var, millet ona bakıp beğenip de dönmez İnşallah geri, o da akıllanır. :D
O zaman gercekten kotu yapiyo, yeni baslayan dizilere bence hic reklam vermemeleri lazim.

Sen hem dizinin ilk bölüm tekrarını ardından koyma hem de ilk dakikada reklam ver. :D

Gönül İşleri hem reklamsız hem ilk bölüm tekrarı var ardından. Daha iyi başlayacağı belli. :D

Sen hem dizinin ilk bölüm tekrarını ardından koyma hem de ilk dakikada reklam ver. :D

Gönül İşleri hem reklamsız hem ilk bölüm tekrarı var ardından. Daha iyi başlayacağı belli. :D
Sen Gönül İşleri'ni izlemeyecek miydin? Bugün de Star'a konuk oluyordun ne taktın şimdi bu diziye. :A