Ceylan öldü çok şükür, kurtulduk. Onun haricinde bir final olarak değildi bence de, ama mesela bir BAG'den daha iyi bitti gibi...Final değil bu bölüm kesinlikleNormal bir bölüm gibi bölüm süper ama sona bağlanamadan zoraki final.
![]()
Ben mutlu bir final isterdim.Ceylan öldü çok şükür, kurtulduk. Onun haricinde bir final olarak değildi bence de, ama mesela bir BAG'den daha iyi bitti gibi...
Ben de öyle olmasını isterdim, ama dediğin gibi öyle bitemeyeceği için böyle oldu. O mutluluk meselesi için ise Cemal, Selva ve Halil'in mutlu aile tablosuyla yetineceğiz artık...Ben mutlu bir final isterdim.Ama bir anda mutlu bitemezdi bu hikaye o yüzden bu finalde gayet güzel oldu.
![]()
Zaten ucu açık bitirildi dizi. Final haberi daha önceden bilinebilseydi çok daha güzel bir final olabilirdi. Bu demek değil ki bölüm kötü bölüm şahaneydi ama normal bir bölüm olarak şahaneydi.Ben de öyle olmasını isterdim, ama dediğin gibi öyle bitemeyeceği için böyle oldu. O mutluluk meselesi için ise Cemal, Selva ve Halil'in mutlu aile tablosuyla yetineceğiz artık...![]()
Ceylan beni çok sinirlendirdi bölüm boyunca, o yüzden mutlu bir final oldu benim için...Zaten ucu açık bitirildi dizi. Final haberi daha önceden bilinebilseydi çok daha güzel bir final olabilirdi. Bu demek değil ki bölüm kötü bölüm şahaneydi ama normal bir bölüm olarak şahaneydi.![]()
Ceylan'ın bir şey yaptığı yok niye sinirlendiriyor anlamadım seni.Ceylan beni çok sinirlendirdi bölüm boyunca, o yüzden mutlu bir final oldu benim için...![]()
Cemal'i çok sinirlendirdi bölüm boyunca. Ve o üzüldükçe ben de üzüldüm. O yüzden ölmesine sevindim...Ceylan'ın bir şey yaptığı yok niye sinirlendiriyor anlamadım seni.Ben de Selva tarafındayım onun mutluluğu daha hoşuma gidiyor ama Ceylan'ı engelleyen Yanık Mehmet oldu.
![]()