Kanal D Urfalıyam Ezelden - Dizi Yorumları

Ben mutlu bir final isterdim. :) Ama bir anda mutlu bitemezdi bu hikaye o yüzden bu finalde gayet güzel oldu. :)
Ben de öyle olmasını isterdim, ama dediğin gibi öyle bitemeyeceği için böyle oldu. O mutluluk meselesi için ise Cemal, Selva ve Halil'in mutlu aile tablosuyla yetineceğiz artık... :)

Ben de öyle olmasını isterdim, ama dediğin gibi öyle bitemeyeceği için böyle oldu. O mutluluk meselesi için ise Cemal, Selva ve Halil'in mutlu aile tablosuyla yetineceğiz artık... :)
Zaten ucu açık bitirildi dizi. Final haberi daha önceden bilinebilseydi çok daha güzel bir final olabilirdi. Bu demek değil ki bölüm kötü bölüm şahaneydi ama normal bir bölüm olarak şahaneydi. :)

Zaten ucu açık bitirildi dizi. Final haberi daha önceden bilinebilseydi çok daha güzel bir final olabilirdi. Bu demek değil ki bölüm kötü bölüm şahaneydi ama normal bir bölüm olarak şahaneydi. :)
Ceylan beni çok sinirlendirdi bölüm boyunca, o yüzden mutlu bir final oldu benim için... :)

Ceylan'ın bir şey yaptığı yok niye sinirlendiriyor anlamadım seni. :) Ben de Selva tarafındayım onun mutluluğu daha hoşuma gidiyor ama Ceylan'ı engelleyen Yanık Mehmet oldu. :)
Cemal'i çok sinirlendirdi bölüm boyunca. Ve o üzüldükçe ben de üzüldüm. O yüzden ölmesine sevindim... :)