Iyi bolum olacak.
O zaman 9. bölüm fragmanını da izle derim:8.bölümü şimdi izledim ve tabir-i caizse bugüne kadar yayınlanan kuşkusuz en iyi bölüm olmuş diyebilir. Tüm ekibin emeğine sağlık ancak biraz daha yükselse keşke.![]()
Güzel görünüyor fragman zaten biraz hareketlilik kazandırmak zorundalar bence 4 reytingin üzerine çıkmalı artık.O zaman 9. bölüm fragmanını da izle derim:
http://www.startv.com.tr/dizi/urfal...ri/sayfa/1/urfaliyam-ezelden-9-bolum-fragmani
Yine çok güzel bir bölüm olacak gibi. Sence?![]()
Son bölümün sonu merakta bırakmıştı zaten herkesi, bir nebze yükselme ihtimali var...Güzel görünüyor fragman zaten biraz hareketlilik kazandırmak zorundalar bence 4 reytingin üzerine çıkmalı artık.
Dizi güzel ama sen anlamazsın.Sıkıntıdan sardım diziye fena bölüm değil gibi.![]()
Anlamayacak bir şey yok ki dizideDizi güzel ama sen anlamazsın.![]()
En baştan izlesen seversin diziyi, sevilmeyecek gibi değil. Ayrıca Güllerin Savaşı'nı bıraktığına da sevindim...Sıkıntıdan sardım diziye fena bölüm değil gibi.![]()
Yok sen total kendince sevmiyorsun ya o bakımdan.Anlamayacak bir şey yok ki dizide![]()
1.bölümü izlemiştim, 2.bölümüne de biraz bakmıştım ana konuya hakimim aslında ama daha da izlemem gibi.En baştan izlesen seversin diziyi, sevilmeyecek gibi değil. Ayrıca Güllerin Savaşı'nı bıraktığına da sevindim...![]()
Medcezir de total oldu artık sıkıntı yok yani.Yok sen total kendince sevmiyorsun ya o bakımdan.![]()
Sen kendin başlı başına bir totalsin daha ötesi yok ki.1.bölümü izlemiştim, 2.bölümüne de biraz bakmıştım ana konuya hakimim aslında ama daha da izlemem gibi.
Güllerin Savaşı'nın son 3 bölümüne bakamadım bitirebilirsem devam ederim diziye ama içimden gelmiyor pek nedense.
Medcezir de total oldu artık sıkıntı yok yani.![]()
Aslında izlenecek bir dizi, ama sen bilirsin. Seni @denizz19'a havale ediyorum...1.bölümü izlemiştim, 2.bölümüne de biraz bakmıştım ana konuya hakimim aslında ama daha da izlemem gibi.
Güllerin Savaşı'nın son 3 bölümüne bakamadım bitirebilirsem devam ederim diziye ama içimden gelmiyor pek nedense.
Medcezir de total oldu artık sıkıntı yok yani.![]()
Tamam sıktın.Sen kendin başlı başına bir totalsin daha ötesi yok ki.![]()
Aman hiç çekilmiyor gece gece.Aslında izlenecek bir dizi, ama sen bilirsin. Seni @denizz19'a havale ediyorum...![]()
Kot kafa zaten gündüz yoksun, gece de çekilmiyorsam ne zaman konuşacaksın benimle?Tamam sıktın.
Aman hiç çekilmiyor gece gece.![]()
Aslında gündüz sana mesaj atmıştım whatsapp'tan, dönseydin konuşabilirdik.Kot kafa zaten gündüz yoksun, gece de çekilmiyorsam ne zaman konuşacaksın benimle?
Benim elimde bilgisayar varken telefonun internetine girmem unuttun muAslında gündüz sana mesaj atmıştım whatsapp'tan, dönseydin konuşabilirdik.
Takılıyom be kot senle her türlü konuşuruz yani biliyorsun.![]()
Biliyorum ama mesaj etmem gereken bir durumdu bakınca anlayacaksın.Benim elimde bilgisayar varken telefonun internetine girmem unuttun muKonuşmazsan konuşma
![]()