Kanal D Urfalıyam Ezelden - Dizi Yorumları

8.bölümü şimdi izledim ve tabir-i caizse bugüne kadar yayınlanan kuşkusuz en iyi bölüm olmuş diyebilir. Tüm ekibin emeğine sağlık ancak biraz daha yükselse keşke. :)

En baştan izlesen seversin diziyi, sevilmeyecek gibi değil. Ayrıca Güllerin Savaşı'nı bıraktığına da sevindim... :)
1.bölümü izlemiştim, 2.bölümüne de biraz bakmıştım ana konuya hakimim aslında ama daha da izlemem gibi. :D

Güllerin Savaşı'nın son 3 bölümüne bakamadım bitirebilirsem devam ederim diziye ama içimden gelmiyor pek nedense. :D

Yok sen total kendince sevmiyorsun ya o bakımdan. :A
Medcezir de total oldu artık sıkıntı yok yani. :A

1.bölümü izlemiştim, 2.bölümüne de biraz bakmıştım ana konuya hakimim aslında ama daha da izlemem gibi. :D

Güllerin Savaşı'nın son 3 bölümüne bakamadım bitirebilirsem devam ederim diziye ama içimden gelmiyor pek nedense. :D

Sen kendin başlı başına bir totalsin daha ötesi yok ki. :A

Aslında izlenecek bir dizi, ama sen bilirsin. Seni @denizz19'a havale ediyorum... :D