Dizi totalde iyi sonuçlar alır...Aslında ben bu diziden ilk başta umutlu değildim ama son fragmanı izleyince sevdim...
İkisinde de veriyor. Geçen Hayat Yolunda 30 dakika reklam verdi.Kanal D basinda veriyor reklami da sonunda belki vermiyodur, veriyo mu?
O zaman gercekten kotu yapiyo, yeni baslayan dizilere bence hic reklam vermemeleri lazim.İkisinde de veriyor. Geçen Hayat Yolunda 30 dakika reklam verdi.
Cidden Kanal D artık gerizekalı gibi davranıyor. Dizinin tutmaması için bu kadar çaba sarf edilmez. Üstelik karşısında bir diğer yeni dizi var, millet ona bakıp beğenip de dönmez İnşallah geri, o da akıllanır.![]()
Sen Gönül İşleri'ni izlemeyecek miydin? Bugün de Star'a konuk oluyordun ne taktın şimdi bu diziye.Sen hem dizinin ilk bölüm tekrarını ardından koyma hem de ilk dakikada reklam ver.
Gönül İşleri hem reklamsız hem ilk bölüm tekrarı var ardından. Daha iyi başlayacağı belli.![]()
Gİ`yi izliyorum zaten siz yazınca okudum reklam olduğunu.Sen Gönül İşleri'ni izlemeyecek miydin? Bugün de Star'a konuk oluyordun ne taktın şimdi bu diziye.![]()
Urfalıyam ezelden 'in kalitesi sardı. [emoji1]Sen Gönül İşleri'ni izlemeyecek miydin? Bugün de Star'a konuk oluyordun ne taktın şimdi bu diziye.![]()
Daha başlayalı 5 DK olmadı dur hele bi şey anlamadık.Urfalıyam ezelden 'in kalitesi sardı. [emoji1]
Bu dizi Show TV'de başlasaydı,baya iddalı olurdu.Daha başlayalı 5 DK olmadı dur hele bi şey anlamadık.![]()