Bu akşam tekrarı var ama. ssSalı 23.15 Şans Kapıda, Perşembe 23.15 112 Acil
Çok bekleriz bu dizinin tutması, Kanal D`de bu akıl olduktan sonra. Neyse Pazar da boşaldı.@Bully
Gönül İşleri zaten banko tuttu, çok sevdim ben.Bu akşam tekrarı var ama. ss
Hem Star'ın da Çarşamba Aşktan Kaçılmaz, Perşembe Kurt Seyit ve Şura'sı var o da yayınlayamacak dizi tekrarı.![]()
Aynen.Gönül İşleri zaten banko tuttu, çok sevdim ben.Star logosunu Kanal D yapıp izleriz.
![]()
Forumcak A/B`yiz demek.Aynen.Dizi her kanalın fanları tarafından sevildi. @mrt-06 bile sevdi elemine rağmen.
O da logosunu Show yapar artık.
Son olarak Urfalıyam Ezelden'e başarılar.![]()
Ama forumun tek ab'si @xemrexxx değil miydiForumcak A/B`yiz demek.
Urfalıyam Ezelden geçsin Gönül İşlerini ama biz Gİ`ni izleyelim.![]()
Ağır A/B diyor kendine ama ağır A/B kelimesinin muciti benim.
xemre ağır total zaten o işine gelince ab oluyor.Ağır A/B diyor kendine ama ağır A/B kelimesinin muciti benim.
Umarım Urfalıyam Ezelden 1. olur ama biz Gönül İşlerini izleyelim o da 2. olsun.![]()
tek ağır ab benim
Ağır A/B, Ağır Total laflarının mucidi benim bi kere. .ss Benim bulduğum şey nasıl oluyon?tek ağır ab benim![]()
Duyma demiyorum görmediler diyorum.Sen diziyi nasıl izledin Allahını Seversen;
Düğünde atılan kuru sıkı tabancalar adamın vurulmasından sonraki sürelere kadar duymamasını sağlıyor. [emoji1]
Oyunculuk'ta gayet doğaldı.
@beyazsoy diziyi izlemeni tavsiye ederim.[emoji1]
Haha sen mi sevdin imkansızı isteyin diye bir örnek isterlerse bu örneği veririm.
Hikayesi güzel ama total. Yani oturup böyle ağır dramaları seyredemem ben. İçim bayılır.Haha sen mi sevdin imkansızı isteyin diye bir örnek isterlerse bu örneği veririm.![]()
Hikayesi bencede iyi bende çok fazla takip etmem gibi ama ikinci bölüme bağlı.Hikayesi güzel ama total. Yani oturup böyle ağır dramaları seyredemem ben. İçim bayılır.![]()
Dizi beklediğimden iyi çıktı ama sürekli kendini izlettirecek bir konusu yok ve total tabii.
Aga rüzgar olayını düşünmedim,yine izledim sahneyi o sahnenin vurulma anıda çok uzun. [emoji1]İzledim o sahne gerçekçi değil. Damat ayağa kalkıyor. Normalde herkes ayağa kalkan damadı görur. Ayrıca gelin ayağa kalkan damadı hadi farketmedi. Adamın dusussunu rüzgarından hisseder.
İzlemem 2.bölümü.