NOW Unutma Beni - Dizi Yorumları

Unutma Beni 1095.Bölüm Özeti (29.05.2013)

Rıfat ve Güleser haber vermeden aniden köyden gelirler. Rıfat Emine’nin hapse girdiğini, Menekşe’nin cesedinin bulunduğunu öğrenecek midir?
Rıfat kimi yaka paça döverek evden atacaktır?
Emine’nin hangi ziyaretçisi karakolda fenalık geçirecektir?
Kenan’ın durumu hâlâ iyi değildir. Kenan kendine gelip, polislere olanları anlatacak mıdır?
Asu çok kötü, aç bir halde, metruk bir eve sığınmıştır. Kim gelip onu o evden kurtaracaktır?
Halit ve adamları Esra ile işbirliği yaparlar. Ali, Esra’nın arkasından oyun çevirdiğini öğrenecek midir?
İlkay ve Selim Türker’in gitmesini istememektedir. Türker bu kararından vazgeçecek midir?
Ceylan ve Şerif bir sebeple Emine’nin evine giderler. Şerif Belkıs’ın ceketinin cebinden ne bulup Belkıs’ın Kenan’ı vurduğunu düşünecektir? Kenan’ı gerçekten de Belkıs mı vurmuştur?

[h=1]Unutma Beni 1095.Bölüm[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Unutma Beni 1096.Bölüm Özeti (30.05.2013)

Şerif Kenan’ın kendine geldiğini öğrenir. Kenan’la konuşmaya gider. Kenan ona kendisini kimin vurduğunu söyleyecek midir?
Şerif Belkıs’a cebindeki mermileri sorar. Belkıs ona ne cevap verecektir? Kenan’ı Belkıs mı vurmuştur?
Şerif Belkıs’la ilgili hangi habere çok şaşıracaktır?
Ceylan neden hastaneden bir hemşire kıyafeti bulup, giyecektir? Aklından neler geçmektedir yine?
Türker ve İlkay Hakan’ın yeni evini öğrenir ve gizlice eve girerler. İkili evde ne bulup çok şaşıracaklardır?
Esra Ali’den para istemektedir sürekli, yoksa peşini bırakmayacağını söyler. Ali sonunda kimi soyup, Esra’ya yüz bin götürecektir?
Hakan Yeşim’e güvenmemektedir artık, Hakan annesini arayıp ona neler anlatacaktır?

Unutma Beni 1097.Bölüm Özeti (31.05.2013)

Ali Esra’nın yüzünü görmemek için gece eve gelmemiştir, Ali geceyi nerde geçirmiştir?
Halit Esra’yı görmeye gelir ve Esra’yı Ali konusunda doldurup, polise ihbar etmesini söyler. Esra bunu yapacak mıdır?
Ali hangi adamların tuzağına düşüp, onlarla boğuşmak zorunda kalacaktır?
Güleser Volkan’a gizli gizli yemek hazırlayıp götürürken Rıfat yakalar. Volkan nerde saklanmaktadır?
Rıfatların evini esrarengiz bir adam izlemektedir. Özellikle Reyhan’ı izleyen bu adam, Rıfatlardan ne istemektedir?
Erdem Asu’yu otele getirip, iyileşmesi için çaba harcar. Asu bebeği doğurma konusunda hâlâ kararlı mıdır? Çiğdem bütün bunlar olurken ne durumdadır?
Ceylan Kenan’ı hastaneden kaçırmak için iki adam tutar ve hastaneye gelir. Şerif’le burun buruna gelen Ceylan, Kenan’ı kaçırabilecek midir?

[h=1]Unutma Beni 1096.Bölüm[/h]

[h=1]Unutma Beni 1099.Bölüm[/h]

[h=1]Unutma Beni 1102.Bölüm[/h]

Unutma Beni 1105.Bölüm Özeti (12.06.2013)

Kenan Belkıs’ın elinden bebeği zorla alır ve bir dağ evine götürür, Kenan’ın bebekle alakalı hain planları nelerdir?

Şerif ve Rıfat sahte kimlik işiyle uğraşan Tekin denen adamın bürosunun önündedir. Kenan aynı dakikalarda oraya gelmektedir. Şerif ve Rıfat Kenan’ı görecekler midir?
Türker deli gibi İlkay’ı ararken, İlkay havalandırma borusuna yüzüğüyle vurarak ses çıkarmaya çalışır. Türker bu sesleri duyacak mıdır?
Rauf güya çok üzgün şekilde Çiğdemlere gelir ve Asu’yu oradan alır, ondan yaptıkları için af diler. Rauf’un asıl amacı nedir?
Rauf neden Hikmet, Şeker ve Çiğdem’i eve davet edecektir? Bu tuhaf davet sonunda kim vurulacaktır?
Yaman kuyumcuda Kenan’ı beklemektedir. Kenan kendisine kurulan tuzaktan haberdar olacak mıdır?
Ali yürüyerek Ankara’ya gelmektedir. Ali bu zorlu yolculuğu tamamlayabilecek midir?

[h=1]Unutma Beni 1104.Bölüm[/h]

Unutma Beni 1106.Bölüm Özeti (13.06.2013)

Türker eve ait planları ele geçirmiştir. Evde bir gizli oda, ya da geçit olup olmadığını araştırmaktadır. Yeşim bu durumda ne yapacaktır?

İlkay son nefeslerini almaktadır artık, İlkay ölmeden Türker onu bulabilecek midir?
Kenan son elmasları da kuyumcuda bozdurur. Yaman onu takibe başlar. Kenan bunu fark edecek midir?

Kenan Şerif’e yazdığı mektubu ofise gönderir. Mektupta bebek ve Ceylan’la ilgili tüm gerçekler anlatılmaktadır. Mektup Şerif’e ulaşacak mıdır? Asu yoğun bakımdadır. Çiğdemler korkuyla doktorun diyeceklerini beklerler. Asu’nun kurtulma şansı var mıdır?

Rauf’un adamı gelir ve Erdem’i apar topar götürür. Rauf’un Erdem’le alakalı planı nedir?
Ali nihayet Ankara’ya gelmiştir. Şeker onu yolda görür, Şeker üstü başı yırtık-pırtık, sefil haldeki Ali’yi tanıyabilecek midir?

Unutma Beni 1107.Bölüm SEZON FİNALİ Özeti (14.06.2013)

Kenan bebeği banyoya götürmüştür, Kenan bebeğe orda ne yapmayı planlamaktadır?
Kenan tam kaçacakken kapıda kiminle karşılaşıp, kavgaya tutuşacaktır?
Hangi ikili arabayla uçurumdan aşağı yuvarlanacaktır?
Türker İlkay’ı gizli odadan kurtarmıştır fakat Yeşim silahla onları tehdit etmektedir. Türker Yeşim’i alt edebilecek midir?
Ali Ankara’ya ulaşmıştır sonunda, İlkay’ın evlendiğini öğrenip, yaşadığı villaya gider. Ali ne görüp, yıkılacaktır?
Kimin arabası giderken birine çarpıp, yaralayacaktır?
Asu’nun hayati tehlikesi sürmektedir. Doktor yurt dışına annesinin yanına gönderilmesine izin verir? Asu bu yolculuğu kaldırabilecek midir?
Rauf kaçak haldedir, o halde bile kimi yakalayıp, ölesiye dövecektir?
Emine Kenan’ın kendisi için birini kiraladığından habersizdir. Aysel denen kadın Emine’yi anlaştığı gibi şişleyecek midir

[h=1]Unutma Beni 1106.Bölüm[/h]

Unutma Beni 1108.Bölüm Özeti (02.09.2013) @mrt-06

Türker ve İlkay Ali otobanda pejmürde bir halde giderken Ali’ye çarpmışlardır. Ali’nin durumu nasıldır hayati tehlikesi var mıdır? Ali yarı baygın haldeyken ne görüp daha da kötü olacaktır? Selim Ali’nin İlkay’ın eski eşi olduğunu öğrenince nasıl bir tepki verecektir? Şerif ve Kenan’ın bulunduğu araba uçurumdan düşmüştür. Arabadan çıkarılan yanık ceset kime aittir? Kim hastaneden yaralı halde kaçacaktır? Ceylan hastane morgundan neden allak bullak çıkacaktır ne görmüştür? Rıfat Emine’yi görmeye hapishaneye gider. Emine ne duyup hastaneye kaldırılacaktır? Bebeği kurtulabilecek midir? Arslan ve Yaman Reyhan’ı takiptedirler hala. Arslan ve adamı elmasların aslında Ceylan’da olduğunu öğrenecekler midir?

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy