verdiğin hiçbirşeyi yemem içmem artıkayfer nuri alçocun gazoz işini devralmış hemde bayağı geliştirmiş gibi duruyor
@Çiğdem- de denemem lazım bu şurubu)
verdiğin hiçbirşeyi yemem içmem artıkayfer nuri alçocun gazoz işini devralmış hemde bayağı geliştirmiş gibi duruyor
@Çiğdem- de denemem lazım bu şurubu)
verdiğin hiçbirşeyi yemem içmem artık![]()
Onla alakası yok, Özlem'i hayat kadını yapacak o adam da işte anladın sen hanım tüccarı.adamın biri kızları kaçırmış gözdesi yapıyor bunlar hep my etkisi @mrt-06 @Çiğdem- @destere @DarkLeqenD @Harunnn60
eminenin bşın gelmemiş miydi bunlar vakti zamanındaOnla alakası yok, Özlem'i hayat kadını yapacak o adam da işte anladın sen hanım tüccarı.![]()
Aynen.eminenin bşın gelmemiş miydi bunlar vakti zamanında![]()
biraz bakayım bugünAynen.İşte aynı senaryoları farklı kişiler oynuyor, dizide konu kalmadı ne yapsınlar.
Ama Şeker Hala'nın hikayesi ilginç kocası çok fırıldaklıklar yapıyor.
![]()
İzle izle de kadro biraz yabancı gelebilir sana.biraz bakayım bugün![]()
en son şeker halanın oğlu gelmişti oradna sonra bıraktımİzle izle de kadro biraz yabancı gelebilir sana.![]()
ay ben şokSevda Şerif'in kızı. Hani sana demiştim ya Hikmet baba Şerif'e yıllar önce yalan söylemiş Şerif askerdeyken karın seni başkasıyla aldatıyor demiş karısına da Şerif komutanın kızıyla yatmış deyip ayırmış, o sırada da kadın hamileymiş ve çekip gitmiş işte yıllar sonra ortaya çıktı bu senin kızın dedi.@xemrexxx Yakında ben bile Şeker Hala'nın oğlu çıkabilirim.
O fakirler de Sevda'nın arkadaşı.![]()
Entrika değil artık bildiğin saçmalık oldu.ay ben şokentrika hiç bitmiyor
![]()
bu kleopatra şeker halam çıkmasınEntrika değil artık bildiğin saçmalık oldu.Eskiden Emine'nin ikiz kardeşinin olduğu sezon neydi öyle hiçbir bölümünü kaçırmazdım şimdi evdeyken arada bakıyorum.
![]()
Haha.bu kleopatra şeker halam çıkmasın![]()
emineyi köseme mi alsakHaha.Yok Aslı'yı tuzağa düşürecekler, Aslı da Şeker'in kocasının diğer eşinden kızı. O sorgu yapan polisin sevgilisi abisi de aynı kıza aşık Ayhan işte intikam almak için kızı kötü gösterecek hapise sokcek.
Ya Eminem her yıl daha da güzelleşiyor afet afet.![]()
Bu diziden sonra artık Emine, Şerif, Ali, İlkay haftalık dizilere geçiş yapmalı zaten, hoş Focus Film de Ay Yapım/Acun'dan beter kaptı mı bırakmıyor alır Beni Affet'e sokar hepsini.emineyi köseme mi alsak![]()
Ve bitti çekimler, FOX'a sağladığı katkılardan dolayı çok çok teşekkürler hepsine, unutulmayacaksınız sizlerde!Bu diziden sonra artık Emine, Şerif, Ali, İlkay haftalık dizilere geçiş yapmalı zaten, hoş Focus Film de Ay Yapım/Acun'dan beter kaptı mı bırakmıyor alır Beni Affet'e sokar hepsini.
En azından Eminem haftalık dizilere geçsin bak Ceyla'cığıım akıllılık edip Focus Filmi bıraktı.Ceylanı biliyorsundur herhalde.
![]()
Halen çok üzgünüm.Şeker halamız vefat etmiş, mekanı cennet olsun.
![]()