NOW Unutma Beni - Dizi Yorumları

Off izlemeye izlemeye neler olmuş öyle. :F
Çok şey değişti. :A Abim de diyor ki 10 senedir bir unutumadılar birbirlerini. :F

Şefik Özgür'ün babası mi.:F Ahaha ne ara yaptı.😱
Şerif'in 3 kadından 3 tane çocuğu var. :F

Özgür ilk karısından hatırlarsın onu belki Mehtap hani pavyonda çalışan. Küçük kızı var o da Emine'den. Bu askerlik zamanından kalma kızıymış. :F

Masumiyet. :bhr: :A

V6VWWj.png

ay şerifin bir kızı mı çıktı :F hikmet amcam napmış geçmişte:F
Hikmet bu kadını sevmiyormuş Şerif askerdeyken kadına demiş ki Şerif seni komutanın kızıyla aldatıyor, Şerife de tam tersini demiş bu kadın seni başka bir adamla aldattı demiş. İkisinin arasını bozmuş ayırmış. :F Şerif gitmeden kadınla birlikte olmuş hamile kalmış. .ss Sen kaç senedir izlemiyon lo? Özlem, Mustafa, Buse, Volkan, Nilüfer, Abbas falan onları da tanımıyorsundur. :A

Sen TV2'yi aç çabuk senin Koriş'i Alın Yazım'da gördüm. :F

Hikmet bu kadını sevmiyormuş Şerif askerdeyken kadına demiş ki Şerif seni komutanın kızıyla aldatıyor, Şerife de tam tersini demiş bu kadın seni başka bir adamla aldattı demiş. İkisinin arasını bozmuş ayırmış. :F Şerif gitmeden kadınla birlikte olmuş hamile kalmış. .ss Sen kaç senedir izlemiyon lo? Özlem, Mustafa, Buse, Volkan, Nilüfer, Abbas falan onları da tanımıyorsundur. :A

Sen TV2'yi aç çabuk senin Koriş'i Alın Yazım'da gördüm. :F
ay ben şok :F

Diziye uzun zaman sonra bugün baktım, olanlar beni bile şok etti. :F

Ayfer'in eski sevgilisi psikopat çıktı. Buse, Volkan ve Özlem'i içeceklerine ilaç katıp uyuttu, Özlem'i bir eve götürdü. Mustafa'yı da diğer yardımcısı bayıltıp aynı eve götürdü. Sonra bu adam Özlem ve Mustafa'ya azdırıcı bir ilaç verdi. İkisi uyanınca öpüşmeye başladı ikisini kameraya aldı. :F

:A Ders niteliğinde entrika. :A @sokak sanati @xemrexxx @ozgur2113 @Billy Kane @Maskeli Fedai @Yiğitt @destere @cookies

Ayfer'in eski sevgilisi psikopat çıktı. Buse, Volkan ve Özlem'i içeceklerine ilaç katıp uyuttu, Özlem'i bir eve götürdü. Mustafa'yı da diğer yardımcısı bayıltıp aynı eve götürdü. Sonra bu adam Özlem ve Mustafa'ya azdırıcı bir ilaç verdi. İkisi uyanınca öpüşmeye başladı ikisini kameraya aldı. :F

:A Ders niteliğinde entrika. :A @sokak sanati @xemrexxx @ozgur2113 @Billy Kane @Maskeli Fedai @Yiğitt @destere @cookies

pembe dizilerde yılda üç bölüm izlesen zatn bişey kaçırmıyorsun :) yani 4 ayda bir bölüm izle yeterli :)

Hey maşallah dizi entrikasından hala ödün vermiyor. :A

Bu senaristler ne yaşamış da bunları yazıyor acaba. :A

Ayfer bir şurup içiriyor adamlar olduğu yere sızıyor bir şurup içiriyor adamları azdırıyor, bir şurup içiriyor hafızasını siliyor. Çok yönlü iksir gibi. :kiki:

Gerçekten böyle bir şey var mı? (b) @destere @sokak sanati @Harunnn60

Varsa bu şuruptan ben de edineyim. :F

0m2LRL.png

Ayfer bir şurup içiriyor adamlar olduğu yere sızıyor bir şurup içiriyor adamları azdırıyor, bir şurup içiriyor hafızasını siliyor. Çok yönlü iksir gibi. :kiki:

0m2LRL.png
Var var. :FDeniz Yıldızında da olmuştu. Bir ilaç veriyorsun hemen aşık ediyorsun kendine.:F

0m2LRL.png

ayfer nuri alçocun gazoz işini devralmış hemde bayağı geliştirmiş gibi duruyor :)

Var var. :FDeniz Yıldızında da olmuştu. Bir ilaç veriyorsun hemen aşık ediyorsun kendine.:F

@Çiğdem- de denemem lazım bu şurubu :))