NOW Unutma Beni - Dizi Yorumları

xBUGRAx post: 1431522' Alıntı:
Unutma Beni 1108.Bölüm Özeti (02.09.2013) @mrt-06

Türker ve İlkay Ali otobanda pejmürde bir halde giderken Ali’ye çarpmışlardır.
Ali’nin durumu nasıldır hayati tehlikesi var mıdır? Ali yarı baygın haldeyken ne görüp daha da kötü olacaktır? Selim Ali’nin İlkay’ın eski eşi olduğunu öğrenince nasıl bir tepki verecektir? Şerif ve Kenan’ın bulunduğu araba uçurumdan düşmüştür. Arabadan çıkarılan yanık ceset kime aittir? Kim hastaneden yaralı halde kaçacaktır? Ceylan hastane morgundan neden allak bullak çıkacaktır ne görmüştür? Rıfat Emine’yi görmeye hapishaneye gider. Emine ne duyup hastaneye kaldırılacaktır? Bebeği kurtulabilecek midir? Arslan ve Yaman Reyhan’ı takiptedirler hala. Arslan ve adamı elmasların aslında Ceylan’da olduğunu öğrenecekler midir?

Şuralar saçma olmuş fragmanda Ali sapasağlam. :D Teşekkürler Buğra. :)

Her sene olduğu gibi düşük başladı yine bu sezonda. :)

15:00 - 16:00 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 2.45 2) SHOW: 1.91 3) KANALD: 1.65

16:00 - 17:00 #sbt #reyting'leri 1) FOX: 3.12 2) KANALD: 1.72 3) SHOW: 1.44
Ben de anlıkları koyacaktım düşük başlamış. :( Başını kaçırdım ama bi şey anlamadım özetini izliycem noldu Şerif öldü mü? :(

mrt-06 post: 1436851' Alıntı:
Ben de anlıkları koyacaktım düşük başlamış. :( Başını kaçırdım ama bi şey anlamadım özetini izliycem noldu Şerif öldü mü? :(

Öldü diyorlar ama Kenan ile karışmıştır ceset. :)

mrt-06 post: 1436862' Alıntı:
Öldü mü? 😱 Ben sezon finalinin sonunu da tam izlemedim nasıl ölür ya? :(
Evet öldü ::D Sonunda kurtulduk ondan :) İlk başta iyi giren bir karakter bu hala nasıl geldi :X @xBUGRAx

Unutma Beni 1109.Bölüm Özeti (03.09.2013)

Arabada yanan kişinin kimliği için DNA sonucu beklenmektedir. Ceset kime ait çıkacaktır? Hikmetlere gelen gazeteciler ne istemektedir? Çiğdem Özgür’ü evden uzaklaştırır ve parka götürür. Çiğdem Özgür’e Şerif’le ilgili ne söylemeyi planlamaktadır? Arslan Reyhan’ı kaçırmıştır elmaslarla ilgili bilgi almaya çalışır. Reyhan ona neler anlatacaktır? Arslan Ceylan’ın da o gün Reyhan’ın yanında olduğunu öğrenecek midir? Ceylan elmaslarına veda mı edecektir artık? İlkay ve Türker Ali’yi yine eve getirmişlerdir. Ali burada Selim’den ne öğrenip çok şaşıracaktır? Ali telefonda Adalet’le konuşurken ne duyup öfkelenecektir? Emine hala hastanededir Emine bebeğini kaybettiğini öğrendiğinde ne yapacaktır?

Unutma Beni 1110.Bölüm Özeti (04.09.2013)

Ali öfkeli bir şekilde şirketin önünde Rauf’u beklemektedir. Erdem’le karşılaşır Ali Asu ve Erdem arasında yaşananları öğrenecek midir? Hızla şirkete gelen Çiğdem ağlayarak Ali’ye neler anlatacaktır? Şerif Arslan ve Yaman’ın elindedir ağır yaralıdır. Arslan Şerif’i neden kurtarmıştır planı nedir? Arslan Şerif’i alelacele hastaneye getirir. Şerif’i orda nasıl bir sürpriz beklemektedir? Yaman Ceylan’ı yakalamış elmasların yerini öğrenmeye çalışır bir fırsatını bulan Ceylan Yaman’ın elinden kaçabilecek midir? Türker Zeynep’i almak için Avusturya’ya gider. Ali bunu öğrenecek midir? Herkes kaza yerinde Şerif’i aramaktadır. Şerif’e ait bir iz bulabilecekler midir?

Unutma Beni 1111.Bölüm Özeti (05.09.2013)

Emine serum şişesini kırıp tuvalete gitmek ister. Emine kırık cam parçasıyla ne yapmayı planlamaktadır? Şerif uyurken odasına giren esrarengiz kişi kimdir? Ali öfkeyle kimi vuracaktır? Rauf’a ulaşmış mıdır sonunda? Ali ve İlkay yine tartışırlar. İlkay’ın hangi sözleri Ali’yi çok şaşırtacaktır? Ali hâlâ İlkay’a karşı bir şeyler mi hissetmektedir? Erdem Çiğdem’den yine af diler bebek katili olmadığını tekrarlar. Çiğdem sonunda Erdem’i affedecek midir? İlkay ve Selim Şerif’in hastanede olduğundan habersiz her yerde Şerif’i ararlar. İlkay arazide kiminle karşılaşıp çok şaşıracaktır? Ceylan Şerif’in öldüğünü düşünüp ağlarken Yaman Şerif’in fotoğlarını çeker ve Ceylan’a yollar amacı nedir?

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy