NOW Unutma Beni - Dizi Yorumları

Unutma Beni 1082.Bölüm Özeti (10.05.2013)

Kenan Emine’yi tehditle yeni evine hapsetmiştir. Şerif ve Emine o gün hastaneye gideceklerdir. Emine Şerif’e ne yalan söyleyecektir?
Volkan Kenan’ı yeni evinde aniden ziyaret eder. Volkan Emine’nin o evde zorla tutulduğunu anlayacak mıdır?
Belkıs Hikmet ile yeni evine girerken, ne görüp dehşete düşecektir?
Cevher Şerif’in yanına gelip, konuşmak istediğini söyler. Cevher Şerif’e neler anlatacaktır?
Asu telefonunu satar ve pansiyonun parasını öder. Fakat Rauf onu yine rahat bırakmayacaktır. Rauf’un Asu’ya yeni oyunu nedir?
İlkay’a bu sefer de Hakan’ın çektirdiği fotolar gelir, İlkay Hakan’la el ele çekilen fotolarını nasıl açıklayacaktır?
Türker İlkay’ın telefonuna gelen mesaj üzerine parka gider, Hakan’ı görür. Hakan İlkay’ın sevgilisiymiş gibi, Türker’e neler anlatacaktır?

[h=1]Unutma Beni 1081.Bölüm[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
1083.bölüm özeti

Asu perişan bir halde, bir apartmanın bodrumunda uyumaktadır. Rauf’un adamı peşindedir. Asu için yine nasıl bir plan yapmıştır?
Asu aç ve bitkin bir halde markete girer. Orda başına nasıl talihsiz bir olay gelecektir? Rauf’un bunda parmağı var mıdır?
Esra ve Ali yine tartışırlar. Ali biran önce halletmesi gereken para sorununa bir çözüm bulabilecek midir?
Kenan Emine’yi yine tehdit ederek, boşanma kâğıdını imzalamasını ister. Emine imzalayacak mıdır?
Şerif nihayet Emine’nin kaldığı eve ulaşır. Onu orda nasıl bir sürpriz beklemektedir?
Şerif Emine’yi zorla da olsa eve getirir. Şeker de onu Kenan’dan koruyacağını söyler. Emine onlara ne söyleyip, çok şaşırtacaktır? Kenan Şeriflerde ne düşürecektir?

[h=1]Unutma Beni 1082.Bölüm[/h]

Unutma Beni 1084.Bölüm Özeti (14.05.2013)

Şerif sonunda Kenan’ın evde düşürdüğü cd’yi bulur. Şerif cd’yi seyredip, Kenan’ın Emine’ye zorla sahip olduğunu öğrenecek midir?
Emine sokakta yürürken kim hızla gelip, onu zorla arabasına bindirecektir?
Volkan gizlice Kenan’ın evine girer, evde kendisiyle alakalı ne bulup, dehşete düşecektir?
Asu karakoldadır hâlâ, onu kim gelip, karakoldan çıkaracaktır?
Rauf Erdem’e, Asu’nun onu aldattığını söyler, Erdem bu durum karşısında ne yapacaktır?
İlkay Gülten’i görmeye gider. Gülten İlkay’dan Selim’le ilgili ne isteyecektir?
İlkay dayanamaz ve Selim’e, dayısının kendisine para için ortaklık teklif ettiğini anlatır. Selim bu durumda ne yapacaktır?
Esra Ali’nin uyarılarına aldırmaz ve Ali iş aramaya gittiğinde Zeynep’i evde yalnız bırakır. Zeynep’i nasıl bir tehlike beklemektedir?

Unutma Beni 1085.Bölüm Özeti (15.05.2013)

Şerif Kenan’ı vuracakken Kenan kaçar. Rıfatların kömürlüğüne saklanır. Kenan’ı orda kim görecektir?
Şerif öfkeli Kenan’ı ararken, Kenan onu izlemektedir. Şerif Kenan’ın kömürlükte saklandığını fark edecek midir?
Selim öfkeli elinde bıçak gelir, dayısı Türker’i bulur. Türker ona İlkay’a yaptığı teklifle ilgili ne söyleyecektir?
Türker neden Yeşim’e ortaklık teklif edecektir. Türker’in asıl amacı nedir?
Rauf Erdem’e Asu’nun sevgilisini bulduğunu söylemiştir. Erdem bu durumda ne yapacaktır?
Erdem ve Asu Rauf’un yanında yüzleşirler. İkili bu durumdan kurtulmak için nasıl davranacaktır?
Rauf öfkeyle silahını ateşler. Rauf Erdem’i mi yoksa Asu’yu mu vurmuştur?
Ali eve birinin girdiğini anlamış, korkuyla Zeynep’in odasına gider. Zeynep’e ne olmuştur?

[h=1]Unutma Beni 1084.Bölüm[/h]

Unutma Beni 1086.Bölüm Özeti (16.05.2013)

Kenan Şerif’i vurmuştur. Şerif alelacele hastaneye kaldırılır. Şerif kurtulacak mıdır?
Volkan Kenan’ı ne yaparken görüp çok öfkelenecektir? İkili neden kavga edecektir?
İlkay ve Selim eve dönerler. İlkay Yeşim ve Türker’e nasıl bir teklifte bulunacaktır?
Türker’in İlkay’la alakalı gerçek hisleri nelerdir? Türker aslında kimin tarafındadır?
Ceylan kiminle kafede görüşmeye gidecektir?
Ali çok perişan bir halde iş aramaktadır. Ali nerde işe başlayacaktır. Bu yeni, gizli işinden Esra’nın haberi olacak mıdır?
Asu yine Erdem’i görmeye gelir. Rauf’un peşindeki adamı öldürdüğünü söyler. Hemen ardından Rauf gelir. Asu ve Erdem ne yapacaklardır?
Rauf gerçekten yurt dışına yerleşmeyi mi düşünmektedir yoksa bu Erdem ve Asu için hazırladığı yeni bir oyun mudur?

[h=1]Unutma Beni 1085.Bölüm[/h]

Unutma Beni 1087.Bölüm Özeti (17.05.2013)

Şerif Ceylan’ın şirketi, Veli denen adama değil de Kenan’a sattığını anlamıştır artık. Ceylan’a bunun nedenini sorar. Ceylan’ın cevabı ne olacaktır? Asu öfkeli bir şekilde Çiğdem’e gelir. Tam bu sırada da Hikmet gelir. Asu ikisine ne söyleyip, onları çok üzecektir? Ali üstü başı perişan bir halde inşaattan gelir, Esra’ya bir büroda çalıştığını söyler. Esra Ali’nin yalanını anlayacak mıdır? Kenan Volkan’ı geri çağırır ve ona bir teklifte bulunur. Volkan’a cazip gelen bu teklif nedir? Bu sırada onları gizlice kim dinleyecektir? Şerif Volkan’a her şeyi bildiğini söyler ve Kenan konusunda işbirliği önerir. Volkan Şerif’e Menekşe’nin cesedinin yerini söyleyecek midir? Belkıs Emine’ye ne söyleyip, onu çok şaşırtacaktır?

Unutma Beni 1088.Bölüm Özeti (20.05.2013)

Şerif Volkan’ı eve getirmiştir. Volkan dediği gibi Kenan’ı yakalatacak mıdır, yoksa Kenan’ın para teklifi daha mı cazip görünecektir? Kenan’ın Volkan’la alakalı yeni, kötücül planı nedir? Kenan tehditle Belkıs’tan bu sefer ne isteyecektir? Çiğdem hamilelik durumunu öğrendiği için çok üzgün, Erdem’i görmeye gider. Erdem ona

nasıl bir açıklama yapacaktır? Türker Yeşim’le birlikte bir otelde kalmaktadır. Türker Yeşim konuşurken sesini kaydeder. Türker’in amacı nedir? Aslında kimin tarafındadır? Yeşim neden yanında bir polisle Selim ve İlkay’ı görmeye gelecektir?

Hakan öfkeli, alelacele Yeşim’i otele çağırır. İkilinin arasındaki sorun nedir?
Emine Amerika’dan gelen mektupla alakalı Rıfat’ı sıkıştırır. Rıfat’ın hangi sözleri Emine’yi çok üzecektir?

Unutma Beni 1090.Bölüm Özeti (22.05.2013)

Kenan Volkan’ın tarif ettiği yere gitmiş, mezarı açmak üzeredir. Bu arada Şerif ve polisler de yoldadır. Kenan onlar gelmeden oradan uzaklaşabilecek midir?
Halit Esra’yı elinde tutmaktadır. Ali, Esra’yı kurtarmaya gelir ve yakalanır. Halit, Ali’nin parayla ilgili söylediklerine inanacak mıdır?
Çiğdem yolda Asu’yu görür. Çok sefil bir haldedir. Çiğdem neden birden dehşetle çığlık atar, Asu’ya ne olmuştur?
Erdem Çiğdem’i görmeye gelir. Çiğdem ondan ne yapmasını isteyecektir?
Volkan evlerinin bahçesine gömülü, pasaport ve kimliği çıkartır. Volkan kaçmayı mı planlamaktadır?
Selim doğum günü partisinde sürekli, Türker ve İlkay’ın davranışlarına dikkat eder. İkili arasında neler yaşanmaktadır?
Belkıs’a gelen esrarengiz telefon kimdendir? Belkıs neden gidip kendine bir silah alacaktır?

[h=1]Unutma Beni 1089.Bölüm[/h]

Unutma Beni 1091.Bölüm Özeti (23.05.2013)

Türker ve İlkay gizlice şirkette araştırma yaparlar. Yeşim’in foyasını meydana çıkaracak bir bilgiye ulaşacaklar mıdır?

Hakan gizlice Yeşim’in arabasına binip, onu takip eder. Hakan ne görüp, Yeşim’e çok öfkelenecektir?
İlkay cinayetle ilgili, çalışma odasını inceler. Odadaki İlkay’ın görmediği çok önemli delil nedir?
Rauf deli gibi Asu’yu aramaktadır. Asu nereye kaybolmuştur, ne haldedir?
Kenan bir depoda saklanmaktadır. Kenan, Belkıs ve Ceylan’ı arayıp ne isteyecektir? Volkan’la ilgili kötücül planları nelerdir?

Emine, Şerif ve Volkan konuşurken ne duyup, Volkan’ı hırpalayacaktır?
Kenan Emine ile olan tecavüz CD’sini Hikmetlerin apartmandaki tüm posta kutularına koyar. Hikmetler görüntüleri görmeden Şerif yetişip, alabilecek midir?

Unutma Beni 1092.Bölüm Özeti (24.05.2013)

Volkan Kenan ile buluşmaya gitmektedir. Volkan’ın aklından geçenler nedir? Kenan’la iş birliği mi yapacaktır, yoksa ona zarar vermeyi mi planlamaktadır?

Ceylan Kenan’ın kaldığı depoya herkesten önce gider. Kenan’ın Ceylan’la ilgili kötücül planları nelerdir?
Şerif’in Rıfatların evine, Emine’ye zarar gelmesin diye diktiği adamlar neden uyuyakalmıştır?
Hakan ve İlkay buluşurlar. Hakan Yeşim’e çok öfkelidir. İlkay’a Yeşim’le alakalı neler anlatacaktır?
Türker İlkay’a neler hissetmektedir? Ondan etkilenmeye mi başlamıştır?
Selim İlkay ve dayısı arasındaki yakınlığı kıskanıp, ne yapacaktır?
Rauf Çiğdem’i görmeye gelir, ona Erdem’le neden ayrıldıklarını sorar. Amacı ağzından laf almaktır. Çiğdem ona neler anlatacaktır?
Yeşim’in çalışma odasındaki gizli bölmesini İlkay ve Türker fark edecekler midir?

Unutma Beni 1093.Bölüm Özeti (27.05.2013)

Kenan vurulmuş, yoğun bakımdadır. Kenan kurtulabilecek midir?

Polis Emine’yi ve Şerif’i karakola götürür. İkili, ifadelerinde Kenan’la ilgili neler anlatacaklardır?
Polis olay yerinde Emine’nin kopan düğmesini bulmuştur. Emine bir numaralı zanlıdır. Kenan’ı gerçekte Emine mi vurmuştur?
Volkan gizlice hastaneye Kenan’ı görmeye gider. Volkan’ın amacı nedir?
Türker ani bir kararla Afrika’ya döneceğini söyler. İlkay onu bu konuda sıkıştırır. Türker’in hangi sözleri İlkay’ı şoke edecektir?
Yeşim gizli bölmede beklemektedir yine. İlkay aleyhine bir delile ulaşmaya çalışmaktadır. Yeşim odada ne duyup çok şaşıracaktır?
Esra hâlâ Ali’nin bir hırsız olduğunu düşünmektedir. Esra’nın Ali’ye hangi teklifi Ali’yi yıkacaktır?

Unutma Beni 1092.bölüm

Unutma Beni 1094.Bölüm Özeti (28.05.2013)

Kenan yoğun bakım odasında yatmaktadır hâlâ, iç kanaması sürmektedir. Kenan kurtulabilecek midir?
Polis bu sefer de Emine’nin zanlı olmasıyla alakalı Reyhan ve Volkan’ı sorgular. Reyhan polisin sorularına nasıl cevaplar verecektir?
Esra Ali’nin paraları sakladığına inanmaktadır, ondan para ister. Ali sırf Esra’dan kurtulabilmek için bıçak alıp, nereye gidecektir?
Cevher Hikmetlere gelir. Cevher onlara ne verecektir? Herkesi duygulandıran, Emine’ye ait bu kıymetli şey nedir?
Şerif Emine’yi kurtarabilmek için lehine delil aramaktadır. Şerif Kenan’ın vurulduğu depoya gidip, orada neyi fark edecektir?
Polis Kenan’ın vurulduğu güne ait mobese kaydını ele geçirmiştir. Şerif ve Ceylan bu görüntülere ulaşıp, ne göreceklerdir?
İlkay Hakan’la buluşur yine. Hakan neler anlatıp, İlkay’ı çok şaşırtacaktır?

[h=1]Unutma Beni 1094.Bölüm[/h]

Forum İstatistikleri

Konular
176,589
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy