NOW Unutma Beni - Dizi Yorumları

[h=1]Unutma Beni 1069.Bölüm[/h]

Moderatörün son düzenlenenleri:
[h=1]Unutma Beni 1071.Bölüm[/h]

Unutma Beni 1072.Bölüm Özeti (26.04.2013)

Şeker, Ceylan’ı otelde Kenan’la gördüğü için çok gergindir. Şeker bu durumu Şerif’e söyleyecek midir?
Ceylan yine Kenan’la buluşmaya gider. Şeker onları takip eder. Şeker bu sefer ne görecektir?
Kenan Ceylan’a, oteldeki görüntülerini kameraya aldığını söyler. Kenan gerçekten bunu yapmış mıdır?
Rauf Asu’nun bilgisayarındaki bilgilere ulaşmıştır. “Ferhat” adıyla kendine bir hesap açıp, Asu ile yazışır. Rauf neler öğrenip, çok öfkelenecektir?
Rauf “Ferhat” diye bahsedilen kişinin ortağı Erdem olduğunu öğrenecek midir?
Selim’in İlkay’a yaptığı sürpriz nedir? Yeşim bunu duyunca neden deliye dönecektir?
Yeşim neden “Türker” diye birini arayıp, Selim konusunda yardım ister, kimdir bu adam?
Rıfat, kızı Menekşe ile ilgili ne öğrenip, yıkılacaktır?

[h=1]Unutma Beni 1072.Bölüm[/h]

Unutma Beni 1073.Bölüm Özeti (29.04.2013)

Şeker, Ceylan’ı otelde Kenan’la gördüğü için çok gergindir. Şeker bu durumu Şerif’e söyleyecek midir?
Ceylan yine Kenan’la buluşmaya gider. Şeker onları takip eder. Şeker bu sefer ne görecektir?
Kenan Ceylan’a, oteldeki görüntülerini kameraya aldığını söyler. Kenan gerçekten bunu yapmış mıdır?
Rauf Asu’nun bilgisayarındaki bilgilere ulaşmıştır. “Ferhat” adıyla kendine bir hesap açıp, Asu ile yazışır. Rauf neler öğrenip, çok öfkelenecektir?
Rauf “Ferhat” diye bahsedilen kişinin ortağı Erdem olduğunu öğrenecek midir?
Selim’in İlkay’a yaptığı sürpriz nedir? Yeşim bunu duyunca neden deliye dönecektir?
Yeşim neden “Türker” diye birini arayıp, Selim konusunda yardım ister, kimdir bu adam?
Rıfat, kızı Menekşe ile ilgili ne öğrenip, yıkılacaktır?

[h=1]Unutma Beni 1073.Bölüm[/h]

Unutma Beni 1074.Bölüm Özeti (30.04.2013)

Rauf, Asu’nun Erdem diye biriyle görüştüğünü öğrenmiştir fakat Erdem’in kim olduğunu bilmez. Rauf aradığı kişinin ortağı olduğunu öğrenecek midir?
Rauf Asu’nun çantasına dinleme cihazı koyar ve onu takibe başlar. Asu bunu fark edecek midir?
Asu Erdem’i görmeye otele gelir, Rauf buna şahit olacak mıdır?
Yeşim, İlkay ve Selim’e nasıl bir oyun oynayıp, Selim’i nezarete attıracaktır?
Şeker Kenan’ın tehditlerini Şerif’e anlatmakta kararlıdır. Ceylan bu duruma engel olabilecek midir?
Ceylan şirketin önünde kiminle karşılaşıp, Şerif’in karşısında zor durumda kalacaktır?
Volkan, Kenan’ın tavırlarından iyice gerilmeye başlamıştır, ona güvenmekte zorluk çeker. Volkan Kenan’ın bilgisayarında ne görüp daha da şaşıracaktır?

Unutma Beni 1075.Bölüm Özeti (01.05.2013)

Rauf Asu’yu izlemeyi sürdürmektedir. Asu yine Erdem ile buluşur. Onları silahla izleyen Rauf, ne yapacaktır?
Rauf Asu ile ilgili ne öğrenip, çok şaşıracaktır?
Asu’yu takip eden Ferhat ismindeki adam kimdir? Asu’dan ne istemektedir?
Şeker konuşmak için Kenan’ın evine giderken genç bir çocuktan ne duyup çok sevinecektir?
Kenan neden Özgür’ü ansızın yemeğe götürecektir? Aklından neler geçmektedir?
Rıfat Emine’nin gazete haberini yine görür ve Güleser’e öfkelenir. Volkan fotoları gazeteye veren kişinin Kenan olduğunu söyleyecek midir?
Kim Kenan’ın evine gidip, onu tehdit edecektir?
Selim Yeşim’in şikâyeti üzerine nezarettedir. İlkay şikâyetini geri alması için her yerde Yeşim’i arar. Yeşim nereye kaybolmuştur, Hakan’la yeni planları nelerdir?

[h=1]Unutma Beni 1074.Bölüm[/h]

Unutma Beni 1076.Bölüm Özeti (02.05.2013)

Emine’nin albüm hazırlıkları başlamıştır. Emine’yi bu heyecanlı günlerde neler beklemektedir?
Kenan Volkan’dan, Menekşe’nin avukatından gelen mektubu öğrenir. Kenan bunun üzerine bir zamanlar kendisi için çalışan Melih’ten ne yapmasını isteyecektir?
Melih neden gelip Şerif’ten özür dileyecektir? Şerif Melih’e hangi konuda iş birliği önerecektir?
Kenan yine Ceylan’la buluşur. Kenan Ceylan’dan yine ne yapmasını isteyecektir? Ceylan ve Şeker, Kenan’dan kurtulmak için nasıl bir plan yapacaklardır?
Rauf öfkeyle Asu’yu bir uçurum kenarına getirir. Rauf Asu’ya her şeyi bildiğini söyleyecek midir?
Selim hâlâ nezarettedir. Yeşim onu ordan çıkarması karşılığında İlkay’a ne teklif edecektir?

[h=1]Unutma Beni 1076.Bölüm[/h]

Unutma Beni 1077.Bölüm Özeti (03.05.2013)

Rauf Erdem’le ilgili tüm geçmişi öğrenmiştir. Aldatıldığını öğrendiğini Asu ve Erdem’e söyleyecek midir?
Rauf Asu’yu iş yerine getirir ve ona bir belge imzalatır. Rauf boşanacak mıdır? Asu ile ilgili aklından geçenler nelerdir?
Rauf Asu’ya uçurum kenarında ne yapmayı planlamaktadır?
Erdem ve Çiğdem şirkette çalışırken, ne duyup dehşete düşeceklerdir?
Belkıs Kenan ile buluşur, Kenan ondan ne isteyecektir?
Şerif ve Melih, Kenan’a nasıl bir oyun planlayacaklardır? Melih neden Kenan’ın evine gelecektir?
Emine İstanbul’dadır. Emine’nin albüm hazırlıkları nasıl gitmektedir?
Selim hâlâ nezarettedir. İlkay Yeşim’in dediklerini kabul edip, onları otelde gördüğünü inkâr edecek midir?

Unutma Beni 1078.bölüm özeti

Ceylan sabah erkenden alışverişe çıkmıştır. Döndüğünde yatak odasında kimi görüp şoke olacaktır?
Belkıs bebeği almak için Hikmetlere gelir. Hikmet ve Şeker’in hangi sözlerine Belkıs çok bozulacaktır?
Belkıs Hikmet’i çağırıp, ona kendisiyle alakalı ne gösterecektir?
Şerif ve Melih’in Kenan’a oyunu sürer. Bu oyuna göre Menekşe’nin cesedi ortaya çıkarsa Kenan Amerika’daki evden pay alacaktır. Kenan bu yemi yutacak mıdır?
Asu çok kötü haldedir, geceyi arkadaşında geçirmiştir. Asu otele Erdem’i görmeye gider. Tartışma sırasında kim yaralanacaktır?
Rauf Asu’yu süründürmeye kararlıdır. Rauf bunun için neler yapmayı planlamaktadır?
Yeşim yine Selim’i İlkay konusunda doldurur, onu aldattığını ima eder. Selim bir kere daha bu oyuna gelecek midir?

[h=1]Unutma Beni 1077.Bölüm[/h]

[h=1]Unutma Beni 1078.Bölüm[/h]

Unutma Beni 1079.Bölüm Özeti (07.05.2013)

Asu perişan bir halde Erdem’i görmeye gelir, Asu’nun söyledikleri Erdem’i etkileyecek midir?
Asu Rauf’un emri üzerine kaldığı pansiyondan atılır. Asu beş parasız nereye gidecektir?
İlkay ve Çiğdem parkta otururken kim İlkay’a gözlerini dikip bakacaktır? Bu etkileyici adam İlkay’dan ne istemektedir?
Selim’in dayısı Türker nihayet yurt dışından gelir. Türker, Yeşim’in İlkay’la ilgili söylediklerine inanacak mıdır?
Belkıs ve Hikmet apar topar bebeği bırakıp, nereye gideceklerdir? İkisi neden geceyi bir otel odasında geçireceklerdir?
Kenan giyinir süslenir ve Emine’yi arar. Kenan bu sefer ne istemektedir?
Derya bebek aniden ateşlenmiştir, hastaneye kaldırılır, Belkıs şehir dışında olduğu için, bebekle kim ilgilenecektir?

Unutma Beni 1080.Bölüm Özeti (08.05.2013)

Kenan Cevher’i arar ve hemen buluşmak istediğini söyler. Kenan buluşmaya giderken yanına silahını da alır, Kenan’ın aklından neler geçmektedir?

Derya bebek hala hastanededir, Emine ve Şerif başında, ilgilenirler. Doktor bebekle alakalı neler söyleyecektir?
Şerif ve Emine eve geldiklerinde ne görüp, çok şaşıracaklardır?
Belkıs ve Hikmet geceyi otelde birlikte geçirmiştir. İkili arasında neler yaşanmıştır?
Volkan Ceylan’ın sözleri üzerine Kenan’dan iyice şüphelenir ve onu takip eder, Volkan ne görüp, Kenan’a çok öfkelenecektir?
Selim ve dayısı Türker dışarı çıkarlar. İlkay da onlara eşlik eder. Türker hangi sorularla İlkay’ın canını sıkacaktır?
İlkay Hakan’la buluşur, Hakan’ın İlkay’a hazırladığı yeni tuzak nedir?

[h=1]Unutma Beni 1079.Bölüm[/h]

[h=1]Unutma Beni 1080.Bölüm[/h]

Unutma Beni 1081.Bölüm Özeti (09.05.2013)

Kenan yeni evini özenle hazırlamış, Emine’ye gidecektir. Kenan evden çıkacakken eve gelen beklenmedik misafir kimdir?
Kenan Emine’yi evine getirir. Kenan onu neyle tehdit ederek evde zorla tutmayı planlamaktadır?
Hikmet’in köye gittiği yalanı ortaya çıkar. Ev halkı Hikmet’in o geceyi Belkıs’la geçirdiğini öğrenecek midir?
Yeşim alttan alta Türker’i İlkay konusunda doldurmaya devam eder. Eve gelen mektubu kim yazmıştır? Yeşim’in yeni oyunu nedir?
İlkay Gülten’i görmeye gider. İlkay’ın hangi sözleri Gülten’i çok rahatlatacaktır? Gülten İlkay’a, Türker hakkında neler anlatacaktır?
Asu aç-susuz, beş parasız çok perişan haldedir. Asu kalmak için annesinin kuzenine gider. Orda Asu’yu nasıl bir sürpriz beklemektedir?

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy