NOW Unutma Beni - Dizi Yorumları

Unutma Beni 1044.Bölüm Özeti (19.03.2013)

İlkay ve Selim geceyi otelde geçirmişlerdir. Selim İlkay ile aynı yatakta mı uyumuştur? Şeker ve Hikmet İlkay’ın Selim’le evlendiğini bilmeden eve gelirler. Çiğdem durumu saklamaya çalışır. Hikmetler bu durumu öğrenecekler midir? Selim yine heyet önüne çıkacaktır. İlkay ona nasıl bir taktik verecektir? Yeşim, Selim ve İlkay’ın evlendiğini öğrendiğinde ne yapacaktır? Emine ve Çiğdem, İlkay’ı Selim konusunda neden uyaracaklardır? Selim İlkay’a Emine ve Çiğdem’in önünde ne söyleyip, onu şoke edecektir? Ceylan Belkıs’ı görmeye gelir. Ceylan yine Belkıs’ı neyle tehdit edecektir? Belkıs Ceylan’ı takip edip, ne görecektir? Belkıs neden Şerif’e bir mektup yazacaktır? Kenan neden şirkette kalan Rıfat’ı evine götürecektir, amacı nedir? Güleser ve Rıfat arasındaki buzlar nihayet eriyecek midir?

[h=5]Unutma Beni 1045.Bölüm Özeti (20.03.2013)

Belkıs Şerif’e bir mektup yazıp odasına bırakır. Mektupta Ceylan ve sevgilisinin buluşacağı yazmaktadır. Şerif buluşma yerine gidip Ceylan ve Doktor Nejat’ı görecek midir? Belkıs Doktor Nejat’ı takip eder, Nejat’ın Emine’ye doğum yaptıran kişi olduğunu öğrenecek midir? İlkay Selim’i kardeşi gibi görmektedir. Selim ise ona eşi gibi davranmaktadır. İlkay bu evliliğin sadece kâğıt üzerinde olduğunu Selim’e anlatabilecek midir? Yeşim Hikmetlere gelip İlkay’ın üvey oğluyla evlendiğini söyler. Hikmet ve Şeker’in tepkisi ne olacaktır? Selim, İlkay ve Hikmetler konuşurken ne duyup deliye dönecektir? Güleser ile kavga edip, evden ayrılan Rıfat, neden eve gidecektir? Yoksa pişman mı olmuştur?[/h]

Unutma Beni 1046.Bölüm Özeti (21.03.2013)

Belkıs ve Emine gazetede Doktor Nejat’ın hapishaneden kaçtığı haberini okurlar. Belkıs bu haber üzerine nasıl bir plan yapacaktır? Belkıs Nejat ile yakınlık kurar ve ona telefon numarasını verir. Belkıs Ceylan’a nasıl bir oyun oynamayı düşünmektedir? Şerif, Hikmet ve Şeker İlkay’da kalmışlardır. Şerif ve Selim arasında neler yaşanacaktır? Eve gelen Zeliha Şeker’e, Selim’le ilgili neler anlatacaktır? İlkay, ailesinin isteği üzerine Selim’den boşanacak mıdır? Şeker ve İlkay Gülten’i ziyarete giderler. Şeker orda ne görüp, şoke olacaktır? İlkay’ı ne için uyaracaktır? Rıfat kalmak için tekrar Emine’ye gelir. Güleser Emine’ye gelip, Rıfat’ı hangi halde görecektir? Rıfat ve Belkıs arasında neler yaşanmıştır?

bu diziyi bi kere izlemek bile akıl sağlığını kaybetmek için yeterli insansa sinir bırakmıyo

Unutma Beni 1046.Bölüm Özeti (22.03.2013)

Şeker huzursuz olduğu için İlkay’la kalmıştır. Şerif sabah erkenden gelir. İlkay’dan Selim’le ilgili ne yapmasını isteyecektir? Yeşim ve Zeliha, Selim’i görmeye İlkay’a gelirler. Yeşim Şekerlerin karşısında Selim’le ilgili nasıl bir tavır takınacaktır? Hikmet neden Selim’e bağırır, Selim yine ne yapmıştır? Şerif de gazetedeki “Doktor Nejat” haberini görür. Şerif ve Emine Nejat’ı aramaya başlarlar. Onu bulabilecekler midir? Belkıs Nejat ile yakınlık kurmuştur. Amacı ağzından Ceylan’la ilgili laf almaktır. Nejat, Ceylan’ın Emine’yle ilgili tüm oyunlarını anlatacak mıdır? Erdem Çiğdem’i arar, Çiğdem çok heyecanlanır. Erdem neden Çiğdem’i aramıştır. Yoksa işe dönmesini mi isteyecektir? Kenan neden Belkıs’ı takip edecektir?

Unutma Beni 1047.Bölüm Özeti (25.03.2013)

İlkay her yerde Selim’i ararken Selim kendi evine dönmüştür. Selim eve girer girmez, Yeşim’e neler diyecektir?
İlkay Selim’in peşinden eve gelir. Selim’e nasıl bir teklifte bulunacaktır?
Yeşim İlkay’ı görmeye gelen Şeker’e, Selim’le ilgili neler anlatıp, onu çok endişelendirecektir?
Şerif hastaneye gider ve sahte doktor Nejat’ı yakalar. Nejat ona bebeğin ölmediğini, Ceylan’ın bebeği aldığını söyleyecek midir?
Süslü Naciye yine Rıfat’ı görmeye gelir. Güleser bu durumda ne yapacaktır?
Belkıs kimi takip edip, çok zor bir durumdan kurtaracaktır?
Erdem dayanamaz ve Çiğdem’i görmeye eve gelir. Erdem Çiğdem’e ne söylemek için gelmiştir?

Unutma Beni 1050.Bölüm Özeti (27.03.2013)

Ali ve Esra İstanbul’a gelmişlerdir, kimliklerini saklarlar. İşler umdukları gibi gidecek midir? Çiğdem Selim’le bu sefer de Erdem’in bürosuna gider. Erdem Selim’i yine kıskanacak mıdır? Yoksa İlkay’ın kocası olduğunu anlayacak mıdır? Kim barda çok sarhoş olup, Çiğdem’i yardıma çağıracaktır? Yeşim Şeker ile konuşmaya gelir ve ona Selim’in babasını öldürdüğünü söyler. Şeker bu durumda ne yapacaktır? Güleser yine süslü Naciye’nin evini basar ve Naciye’yi tartaklar. İki kadını bu sefer kim ayıracaktır? Belkıs bildikleri karşısında Ceylan’dan birkaç ev ve araba istemiştir. Ceylan Belkıs’ın şantajına boyun eğecek midir? Şerif neden Emine’nin evine kamera yerleştirmeyi planlamaktadır?

Deniz Yıldızına şaşırdın ama bunu görmedin sanırım. 1050.bölüm. 😎 @RüzgarGülü

Unutma Beni 1051.Bölüm Özeti (28.03.2013)

Şerif Belkıs’tan şüphelendiği için Emine’nin evine kamera yerleştirmiştir. Belkıs bu kameraları fark edecek midir?
Kenan Belkıs’ın çantasını karıştırır, ne görüp çok şaşıracaktır? Güleser ve Rıfat Emine’ye kahvaltıya gelirler. Güleser Rıfat’a verdiği sözü tutup, Emine’ye iyi davranacak mıdır? Çiğdem ve Erdem geceyi birlikte geçirmişlerdir. Birlikte kahvaltıya giderler. İkili arasında neler yaşanacaktır? Erdem gerçekten Çiğdem’e âşık mı olmuştur? Asu Erdem’in Çiğdem ile birlikte olduğunu Rauf’tan öğrenecek midir? Ceylan ne için Şeker ve Hikmet’e sitem edip, ağlayacaktır? Yeşim İlkay’ı Selim konusunda uyarır ve Selim’in babasını öldürdüğünü söyler. Yeşim doğru mu söylemektedir?

Unutma Beni 1052.Bölüm Özeti (29.03.2013)

İlkay uyandığında odasının kapısı kilitlidir. Selim Yeşim’in dediği gibi tehlikeli biri midir yoksa? İlkay şüpheleri yüzünden hapishaneye Gülten’i görmeye gider. Gülten ona cinayet gecesini bir daha anlatır. Gülten’in kocasını Selim mi öldürmüştür? Erdem ve Çiğdem birlikte kahvaltıya gideceklerken otele Asu gelir. Çiğdem Asu’yu görecek midir? Kenan kötücül planlarını devreye sokmak için Belkıs’a evlenme teklif eder, Belkıs bu teklifi kabul edecek midir? Ali’nin başı hâlâ derttedir. İstanbul’da Esra ile saklanmaya devam eder. Ali kendini aklayabilecek midir? Ceylan Şerif’in yasağı yüzünden evde dilediği gibi para harcayamamaktadır. Cinnet geçiren Ceylan sonunda ne yapacaktır?

Unutma Beni 1053.Bölüm Özeti (01.04.2013)

Kenan Belkıs’a hırslanmış bir şekilde gelir ve evi basar. Evlenmek istediğini tekrarlar. Belkıs bu sefer evlenme teklifini kabul edecek midir?
Belkıs ve Kenan, Ceylan’a karşı nasıl bir iş birliği yapacaklardır?
İlkay Selim’den ürktüğü için geceyi Çiğdem’de geçirmiştir. Selim onu almaya gelir, İlkay’a nasıl davranacaktır?
Zeliha İlkay’a cinayet gecesiyle ilgili neler anlatacaktır? Katil Selim midir?
Esra kaçak hayatı yaşadıkları için çok üzgündür, ailesini de özlemiştir. Ali ona nasıl bir sürpriz yapacaktır?
Şerif Hikmet’in cebindeki Ceylan’ın verdiği paraları görür. Ceylan’ın eve para harcamasına karşı çıkan Şerif, bunun üzerine ne yapacaktır?
Hikmet neden bağırarak Şerif’in üzerine yürüyecektir?

Unutma Beni 1054.Bölüm Özeti (02.04.2013)

Hikmet ısrarla Çiğdem’in Erdem’den ayrılmasını istemektedir. Çiğdem karşı çıkar. Hikmet sonunda dayanamayıp Erdem’in Asu ile birlikte olduğunu anlatacak mıdır?
Rauf eve geldiğinde hangi davetsiz misafirleri görüp, çok şaşıracaktır?
Ceylan ve Belkıs bebekle ilgili tartışırlarken Şerif gelip, duyar. Şerif bebeğini Ceylan’ın Belkıs’a verdiğini sonunda öğrenecek midir?
Belkıs bebeği kaybettiği için çok gergindir. Belkıs bebeğin Ceylan’da olduğunu duyacak mıdır?
Belkıs Kenan’ın baskısından korkup kaçmaya hazırlanır. Belkıs kaçabilecek midir?
Şerif bürosunda Volkan’a bir oda verir ve işlerine yardımcı olur. Kenan ve Volkan’ın Şerif’le alakalı yeni planı nedir?

Unutma Beni 1055.Bölüm Özeti (03.04.2013)

Selim çuvalla kimin cesedini taşıyıp gömmeye çalışacaktır? Selim gerçekten bir katil midir? Belkıs Hikmetlere gelir yine. Belkıs Şerif’e ne söyleyip, onu çok öfkelendirecektir? Belkıs Kenan’la kafede buluşacaktır fakat bebeği kaybeder. Bebeği kim kaçırmıştır?
Volkan Kenan’ın direktifleri üzerine gelir ve Şerif’le konuşur. Şerif ona şirkette bir oda verir. Kenan ve Volkan’ın niyeti nedir? Erdem Asu’yu görmeye gider. Çok sinirli olan Erdem, Asu’ya Çiğdem’le ilgili neler diyecektir? Hikmet kimleri öpüşürken görür ve çok öfkelenir? Selim, evin emektarı Zeliha’dan İlkay’la ilgili ne isteyecektir? İlkay Selim’in evinde çok mutsuzdur. Selim ona nasıl bir teklifte bulunacaktır?

Unutma Beni 1056.Bölüm Özeti (04.04.2013)

Hikmet ısrarla Çiğdem’in Erdem’den ayrılmasını istemektedir. Çiğdem karşı çıkar. Hikmet sonunda dayanamayıp Erdem’in Asu ile birlikte olduğunu anlatacak mıdır? Rauf eve geldiğinde hangi davetsiz misafirleri görüp, çok şaşıracaktır?
Ceylan ve Belkıs bebekle ilgili tartışırlarken Şerif gelip, duyar. Şerif bebeğini Ceylan’ın Belkıs’a verdiğini sonunda öğrenecek midir? Belkıs bebeği kaybettiği için çok gergindir. Belkıs bebeğin Ceylan’da olduğunu duyacak mıdır? Belkıs Kenan’ın baskısından korkup kaçmaya hazırlanır. Belkıs kaçabilecek midir? Şerif bürosunda Volkan’a bir oda verir ve işlerine yardımcı olur. Kenan ve Volkan’ın Şerif’le alakalı yeni planı nedir?

Unutma Beni 1057.Bölüm Özeti (05.04.2013)

Emine yolculuktan dönmüştür. Şerif ile buluşup kamera kayıtlarını seyretmeye başlarlar. Sonunda bebekle ilgili gerçekleri öğrenecekler midir?Kamera görüntülerini esrarengiz biri daha izlemektedir. Görüntüler kimin eline geçmiştir?Çiğdem Asu-Erdem ilişkisini öğrendiği için çok kötüdür. Yüzleşmek için Erdem ve Asu’yu bir yere çağırır, üçlü arasında neler yaşanacaktır?İlkay Selim’i daha yakından tanımak için, Selim’in günlüğünü çalıp, okur. İlkay ne okuyup da dehşete düşecektir?Ceylan Belkıs’tan ne duyup alelacele şirkete gidecektir? Ceylan’ı bu kadar korkutan haber nedir?Belkıs tam dışarı çıkarken cüzdanını unutmuş, geri döner. Belkıs evde neye şahit olup, çok şaşıracaktır?